- 17 Ağustos 2016
- 3.746
- 4.199
- 133
- Konu Sahibi melankolik_24
-
ek olarak,Ayrıyken yaptıklarından hesap soramayacağımı düşünürdüm
Rahatsiz olmakta haklisiniz. Yol verin gitsin basinizi agritmaya degmez.
[/QU
aynen ben de öyle düsündüm ve o samimi kiz arkadastan daha da rahatsiz oldum;(kankası kankasına yakın bir arkadaşını ayarlamış olmamış işte yani ne biliyim ben hayatında yokken olanlardan hesap soramam
güvenmek bi günden bir güne öyle kolay olmuyor. Bende istiyorum güvenmek. Ama aptal yerine konmusum gibi hissettimek olarak,
vaktiyle kıskandığım kızla arasında cidden bir şey yokmuş ki iş arkadaşını tanıştırmış,
artık şu adama güvensem yada güvenemiyorsam ayrılsam, kızın da gunahını daha fazla almasam diye düşünürdüm.
Tekrar görüsmeye basladigimiz icinİyi de ayrılmışsınız
Kiminle çıktığı neden önemli?
Tekrar görüsmeye basladigimiz icin
Evet. O da bilemezdi ben de ama rahatsiz ediyor yinede beni böyle birinin varligi.Tekrar görüşeceğinizi bilemezdiniz ki
Bence beraber olduğunuz kişinin hayatındaki insanlara katlanamıyorsaniz ayrılın derin. Sonradan gelip birilerinin ilişkilerini didiklemek bana doğru gelmiyor
Benim düsüncem acaba o kadina umut bagladigi icin mi beni aramadi ve sonra onla olmayinca bana yazdi. Yani güvenim sarsildi bir daha kavga ettigimizde de mi böyle olcak diye düsünüyorum.demek ki kızın iş yerinden biri ile görüştü. ya kendi buldu ya kız ayarladı. her şey ortada yani. rahatsız olsanız dahi yapılabilecek bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?