kafama taktiğim şey...

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Herkese iyi aksamlar. Biraz önce gördügüm bir seyi kafama taktim. Olay söyle; benim bir süredir görüstügüm biri vardi ve kendisinin samimi bir kiz arkadasi vardi. Ben bu arkadasligi hep sorun ettim zaten yapimda da biraz kiskanclik var ama arkadasliklari devam etti. Bir gün ben bu görüstügüm insanla tartistim ve ayrildik. Iki ay boyunca ne ben aradim ne de o. Daha sonra tekrar görüsmeye basladik eskisine göre bana karsi daha dikkatliydi, benle ayri oldugu sürede bir bayanla görüsmüs ama nasil ne olarak bilmiyorum. Bende bu kadini internetten adini arastirdim ve isyerini ve resmini gördüm görüstügüm insanin samimi kiz arkadasiyla ayni yerde calisiyor. Bu beni asiri rahatsiz etti. Beni tam rahatsiz eden seyi bilmiyorum ama güvenim iyice sarsildi. Siz olsaniz ne düsünürdünüz ?

Rahatsiz olmakta haklisiniz. Yol verin gitsin basinizi agritmaya degmez.

Ayrıyken yaptıklarından hesap soramayacağımı düşünürdüm
ek olarak,
vaktiyle kıskandığım kızla arasında cidden bir şey yokmuş ki iş arkadaşını tanıştırmış,

artık şu adama güvensem yada güvenemiyorsam ayrılsam, kızın da gunahını daha fazla almasam diye düşünürdüm.

kankası kankasına yakın bir arkadaşını ayarlamış olmamış işte yani ne biliyim ben hayatında yokken olanlardan hesap soramam

ek olarak,
vaktiyle kıskandığım kızla arasında cidden bir şey yokmuş ki iş arkadaşını tanıştırmış,

artık şu adama güvensem yada güvenemiyorsam ayrılsam, kızın da gunahını daha fazla almasam diye düşünürdüm.
güvenmek bi günden bir güne öyle kolay olmuyor. Bende istiyorum güvenmek. Ama aptal yerine konmusum gibi hissettim

Su tecrübeyi de yaptim kendimce. Ayrildigin insanla bir daha biraya gelmiceksin. Cünkü ayri oldugun zamanda neler yaptiginin hesabini soramiyorsun ve böyle seyler duydugunda da bunu kaldiramiyorsun:(

demek ki kızın iş yerinden biri ile görüştü. ya kendi buldu ya kız ayarladı. her şey ortada yani. rahatsız olsanız dahi yapılabilecek bişey var mı?

Bence beraber olduğunuz kişinin hayatındaki insanlara katlanamıyorsaniz ayrılın derin. Sonradan gelip birilerinin ilişkilerini didiklemek bana doğru gelmiyor
demek ki kızın iş yerinden biri ile görüştü. ya kendi buldu ya kız ayarladı. her şey ortada yani. rahatsız olsanız dahi yapılabilecek bişey var mı?
Benim düsüncem acaba o kadina umut bagladigi icin mi beni aramadi ve sonra onla olmayinca bana yazdi. Yani güvenim sarsildi bir daha kavga ettigimizde de mi böyle olcak diye düsünüyorum.

Anında hayatına yeni birini alan adamdan olmaz ,maşallah ayrıl anında başkası olsun belkide o başkası yüzünden ayrıldınız böyle adamları hayatınızdan uzaklaştırın

Burda kıskanacağınıza oturun düşünün.Bu kankası sizin yokluğunuzda hemen başka bir arkadaşını ayarladıysa en tehlikeli kanka türü haberiniz olsun uzaklaştırın bence.

Back
X