Kafamda boşadım seni dedi...

gerçekten gitmeye cesaretin yoksa neden valiz yapıyorsun ki, neden tartıştınız bu kadar da olay büyüdü
Havadan sudan bn yaz tatlndym yani evdeyim alskın olmadgmdan epey sıkılyrm evde bulndgmz yer de dogu da bir yer dışarı cıkablck bir yer yok esmde zaten dısarı cıkmamı istemiyo bn de halyle sklyrm esm de eve geldi öğle tatlnde berbr kahvltı hazrlydk surtmn ask oldgnu idda etti trip atyrmuşum yemiycm dedi bıraktı kahvaltyı bn de ısrar ettm gelmedi sofrya sonra cıktı bi arkdsnı görckmiş bn de aradm taciz ettm o da aksam iş cıksı arkdslaryla taklmya gitti bn de snrlndm çünkü hiç yapmdgı şeydi yapsada bna sorardı bn de o sinirle sürekli arayıp taciz ettm cünkü bnm evden aksam cıköam yasak ama beyimiz kavga edince paso dısarda bn sni bklyrm sbhtan aksma kadr diyince de bekleme ozmn git dedi iyi ddm valzlri hazrldm valzleri görünce gidersen boşanrz dedi bnde geri adm attm özr faln diledim baktm ertsi gün yine aynı iş cıkıs arkdslryla bn evden cıkamyrm aradım ama o kadr sinirliydim ki gitme dön falan dedim gidcgni yaptklarmn crzasz kalmycagnı söylynce dayanamdm küfr ettm sinrm gecnce özr diledim nyse geldi10 gibi bna sardı dısarı cıktın mı diye makyaj faln yapmstm dısarı cıktm sandı nyse cıkmadım dedm inanmadı öyle atstk tabi bnm valzler hazr bn kafada boşadm seni kabul ettgmde gidermişim bitsinmiş gençlgni yemişim falanbnde dayanamdm yasdgmz yer onlarn memlkti olnca babsnı aradm anlattım adam bni sucladı oğluyla konuştu oglu bni karalayıp durdu ettgm küfürden(tek hatam hemen pişman olup özr dilemiştm) faln bahsetti öyle bn de gidcem dedm otbs bilti almya gitti

anladım aldı mı bileti peki, orda hiç arkadaşın falan yok mu, yanlız mısın, seni bu kadar yanlız bırakarak hata etmiş, sen de küfür ederek eline koz vermişsin, şimdi durumunuz nasıl

anladım aldı mı bileti peki, orda hiç arkadaşın falan yok mu, yanlız mısın, seni bu kadar yanlız bırakarak hata etmiş, sen de küfür ederek eline koz vermişsin, şimdi durumunuz nasıl
Aslnda bir sürü arkdsm vardı ama okllar tatl olnca hepsi memlekete gitti öğlen geldi eve karar faln degstn mi dedi yok dedim gitti o da

Aslnda bir sürü arkdsm vardı ama okllar tatl olnca hepsi memlekete gitti öğlen geldi eve karar faln degstn mi dedi yok dedim gitti o da

sen öğretmen misin keşke sen de bi on günlüğüne ailenin yanına falan gitseydin, neden sürekli arkadaşlarıyla çıkıyor ki tamam çıksında ne bileyim insan 3 kere karısıyla çıkıyorsa bi kere arkadaşlarıyla çıkar

Aslnda aramz iyiyken hiç cıkmaz cıksada izin alır ama bn hatalıymışım bni cezalandrmk için cıkyrms memlekete agustosta gidcektik bn ıkı hafta kalcaktm o da bir hafta kalıp sonra beraber tatle gidcektik ya bn güler yüzlü olsam herseyi alttan alsam o da mükemmel davranıyo ama kücük bir hata da yapınca hemen boşanalım git falan diyo bni çok sevdgni biliyorum ama yaptıkları cok canımı yakıyo bu arada evt öğrtmnm

aslında önemli bi sorununuz yok sanırım galiba sen bazen fevri davranıyorsun o da biraz öyle, haliyle bir tarafın diğeri sinirliyken alttan alması gerekiyor, bence uzatma sende normal davran belki onunda inadı kırılır, ağustosa bişey kalmadı şurda.. ama çocuk gibi seni cezalandırmak için yanlız bırakması hoş değil, bence bu konuyu aranız normalleşince açık açık değilde üstün körü tatlı bi şekilde konuş derim

Bir öğretmen olarak harfleri kasıtlı mı yutuyorsunuz?

Bir öğretmen olarak harfleri kasıtlı mı yutuyorsunuz?
Hanımefendi işlevsel iletişim kurmaya calışyrm kısa zamanda en cok kelmyi kullanablmek için bn buna karsı degilim tmm konuşma dili önemlidir ama kurallara körü körüne baglanmak bir erdem degildir

Hanımefendi işlevsel iletişim kurmaya calışyrm kısa zamanda en cok kelmyi kullanablmek için bn buna karsı degilim tmm konuşma dili önemlidir ama kurallara körü körüne baglanmak bir erdem degildir
öğretmen olup da işlevsel diye bir bahane olmaz.
herkese açık bir forumda daha düzgün yazın, nokta virgül kullanın ki anlaşma zorluğu yaşamayalım.
bu arada eşiniz sizi sevmiyor. sevse boşanmakla tehdit etmez, evden kovmaz, bileti alıp sizi postalamaz.
bir insan öfke anında silip atıyorsa sevmiyordur.

Erdemdir hanımefendi.
Bir ülkenin dili en büyük miraslardan biridir.
Kullanmasını bilmek evet erdemdir!
Bir öğretmen olarak sizin bunu daha iyi bilmeniz gerekirdi diye sanmıştım sadece...

Erdemdir hanımefendi.
Bir ülkenin dili en büyük miraslardan biridir.
Kullanmasını bilmek evet erdemdir!
Bir öğretmen olarak sizin bunu daha iyi bilmeniz gerekirdi diye sanmıştım sadece...
Hep deriz ya ülke olarak neden ilerliyemiyoruz diye işte sebebi kurallara körü körüne baglanmak evrensel ahlak düzeyine ulaşmış bir insan yeri geldiğinde kuralları sorgular ayrıca dil illa da miras diyorsanız osmanlıcayı öğrenin malum624 yıl kullanılmış bir türk dili bugun kullandgmz dil ise 88 yıllık bir dil..

uzya gtmemze az kldı
ltfn kurallra taklmyalm.

Türkiye'de yaşıyoruz hanımefendi,Osmanlı İmparotorluğu değil.
Harf yutmayı, ülke olarak ilerlemek için yaptığınızı bilseydim sizinle hiç polemiğe girmezdim.

Türkiye'de yaşıyoruz hanımefendi,Osmanlı İmparotorluğu değil.
Harf yutmayı, ülke olarak ilerlemek için yaptığınızı bilseydim sizinle hiç polemiğe girmezdim.
Osmanlı en köklü türk devleti atalarımızdan miras dediniz ya ona binaen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…