Gitmekte valiz toplmkta ne var bilmyrm memlekete gitmek istedgmi sabhtan aksama kadar evde sıkıldğmı söyldmgerçekten gitmeye cesaretin yoksa neden valiz yapıyorsun ki, neden tartıştınız bu kadar da olay büyüdü
Bütün suç bnm mi valzi durduk yere toplamadım bn sabhtan aksama kadar evde seni beklyrm dedim sktr git bekleme o zaman deyince valiz topladım pardon da esimiz size git dese siz napardnzee bütün suç senin. valiz hazırlamışsın. Valla onun senden nefret etmesi lazım
seni köle yapmak istiyor şunu yapmazsan buna yapmazsan ......narsist vakası bu da gidersen yalvarır pişmn olur ama sonrası hep aynıbenim eniştede böyle ablam bu kez tmm dedi eviboşalttı adam bırakmıo soğuktu istemio ablam yapamıcağını sanıp hersefer boşarım ypıo du hakaret suçlama ablama kendi suçlu hissettirme ezme eğilimi vardı bırak diyemem dene çocuk ypma bak nolcağına
Öfkelenince siz napıyosunuz acaba yoksa hayatmda hiç küfür etmedim bn diyen insanlardan mısınızne kadar saygısızca ilişkiler. karşılıklı küfürler bu ne yaa, şaka mı bu?
narsist mi o nasl oluyor aglamaktan gözmde yaş kalmdı artk bu evlilik bitti tamamen diyorseni köle yapmak istiyor şunu yapmazsan buna yapmazsan ......narsist vakası bu da gidersen yalvarır pişmn olur ama sonrası hep aynıbenim eniştede böyle ablam bu kez tmm dedi eviboşalttı adam bırakmıo soğuktu istemio ablam yapamıcağını sanıp hersefer boşarım ypıo du hakaret suçlama ablama kendi suçlu hissettirme ezme eğilimi vardı bırak diyemem dene çocuk ypma bak nolcağına
hanfendi yazmazsanız ben ne bileyim kavganızın nedenini.Bütün suç bnm mi valzi durduk yere toplamadım bn sabhtan aksama kadar evde seni beklyrm dedim sktr git bekleme o zaman deyince valiz topladım pardon da esimiz size git dese siz napardnz
Gitmekte valiz toplmkta ne var bilmyrm memlekete gitmek istedgmi sabhtan aksama kadar evde sıkıldğmı söyldm
öfkelenince yanlış bir şey söyleyip, sorunu iyice çözümsüz hale getirmemek için öfke kontrolü uygulayanlardanım. derin derin nefes alırım, mekan değiştiririm., kendimi sakinleştiririm. evet, küfür etmeyenlerdenim. hele hele eşe, olacak iş değil. o da olmaz ya, arkadaşa, kardeşe edildi diyelim. belki onlar tolore edebilir. eş etmez. evlilikte saygı esas. bunu bir kez yitirdi mi, yerine koyamazsın.Öfkelenince siz napıyosunuz acaba yoksa hayatmda hiç küfür etmedim bn diyen insanlardan mısınız
hakkınızda hayırlısı olsunArkdslar bugun 8 e bilet alıyor ayrılıyoruz
narsist mi o nasl oluyor aglamaktan gözmde yaş kalmdı artk bu evlilik bitti tamamen diyor
yakında pişmanım der sonra yine yine aynı eldeedinceye dek evlilik sizden ötürü bitmiyor boşarım sen kararını ver vsler tam tutarlı kşi bunu demezArkdslar bugun 8 e bilet alıyor ayrılıyoruz
1 yıl olduYeni mi evlendiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?