sat a göre 33 haftalık hamleym fakat ultrasonda 35 hafta görünüyo hangsni baz alıcam blmiyorum bebeğim şuanda ble 3 kg a geldi dr en az 4 kilo olur dedi ben normal doğum cok istiyorum en basından berde dle getiryorum isteğimi ama dr son zamana kadar bişe diyemem dyo ama en azından bi yorum yapsa yaa özel hastaneye gdiyorum biliorm özelde dr lar hep sezeryandan yana ama ben sezeryandan cok korkuorm hiç istemiyorum biliyorum hiç bi sorun olmasada bebeğin iri doğuramassın dicek ama bende 4 kg ın üstünde doğmusum annem kesiksiz doğurmuş bz neden yapmayalım.. zaten son zamanlar artık eziyetli geciyor bari doğumdan sonra rahat olayım istiyorum sezeryan cok kötü ve korkunç bişe tabi mecbur drumda gerekl ama bahane yaratıp yapmalarına kızıyorum.. bebekte iri olunca doğumu erken tetikliyebiliyomus diyede duydum.. dr a eğer normal doğum olrsa epidural yapabilirmiyiz diye sordum iri bebeklerde tavsiye etmiyoruz anne ıkınmayı cok fazla hissedemediği için zor oluyo dedi heryerden olumsuzluk akıyo dr mu cok seviyorum ona güveniyorum ama moralm cok bozuluyoo bi sürü sey kafamda birikti napıcam bilmiyorum..