Kafamda deli sorular, 3 senede anksiyete oldum, boşluktayım

geceninkralicesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
3.277
3.055
133
Herkese iyi geceler, ne derdin var diye sormayın benimle konuşabilecek ablalar özelden yazabilir mi sorunlarımı açıyorum herkes üstüme geliyor, zaten anksiyete oldum başım ağrıyor sabahlara kadar oturuyorun kafayı yemek ğzereyim... gerçekten yardım edebilecek ablalar yqzarsa sevinirim heekese hayırlı geceler

ilaçlar sersem gibi yapıyor
Her ilacın bir alışma evresi var. Eğer o evreyi geçip de hala alışamazsan yan etkileri bana ağır geliyor başka ilaç yaz diyeceksin. Ama ilaçsız bir şey yapamazsın anksiyete ruh kanseridir derler doktorlar. İlaç alırsan iyi olursun ama üzülme yani, yeter ki ilacını düzgün kullan.

ben ağrı kesici zorda kalmadıkça kullanmıyorum, ilaç kullanmayı sevmiyorum.

Yalnız şu an zordasınız farkında mısınız? İlaç kullanmamanıza uygun bir bahaneniz olamaz yani.
Özelden size kim ne yazarsa yazsın, ilaç kullanmadığınız sürece anksiyeteniz çözülmeyecek. Yani şöyle söyleyim, sonsuza dek başınız ağrıyacak sırf ilaç içmeme inadınız yüzünden. Vücudun ilaçlara alışma süresi de maksimum birkaç hafta (kullandım ordan biliyorum). O süreye katlanmazsanız daha çok konu açacaksınız ve hiç bir konuya verilen cevap derdinize yardımcı olmayacak.

BiliyoRum kullanmaya başladım 1 ay kullandim gittikçe daha da sersemlestirdi

BiliyoRum kullanmaya başladım 1 ay kullandim gittikçe daha da sersemlestirdi
O zaman doktorunuza söyleyin de ilaçlarınızı değiştirsin. Zaten en az ayda bir kontrole gitmeniz lazım, bu kontrolde ilaçları değiştirmesini isteyebilirsiniz. O ilaçları bırakıp sonra kafana göre bir anda bırakmak da anksiyeteyi tetikler. Bu psikolojik bi rahatsızlık. Kurtulmak istiyorsan yapman gereken belli, yok ben ilaç kullanmam anksiyeteyi çekerim diyorsanız siz bilirsiniz.

Psikolojik bir sıkıntınız varsa buradan kimse yardımcı olamaz. İlaclarinizi doktorun önerdiği şekilde kullanmalısınız. Terapiyle geçecek bir şey değil belli ki. Hani bunu da anlamıyorum Allah korusun fiziksel bir hastaligimiz bir enfeksiyon olduğunda ağır ne ilaçlar alabiliyoruz. Antibiyotik iğneler veriliyor vurulunca kaç gün popomuzun üzerine oturamiyoruz. Ama Napalim. Popisim acıyor diye vurulmayalim mı? Ayrıca psikolojik ilaçlar öyle kafaya göre bırakılmaz rahatsizliginiz artar. Doktor kontrolünde başlanıp birakilmasi gerekir. Bunu kusumsemeyin lütfen.

Arkadaşlar ne güzel yazmışlar.ilaçsız geçmeyen bir beyin hastalığı bu.beyin belli işlevlerini yerine getiremiyor bazı salgıları üretemiyor.ilaç beynimizin üretemediği bu salgıları üretip bizi hastaliktan kurtariyor.benim değiştirdigim 4.ilaç bu.en sonunda bende işe yarayan ve sersem yapmayan ilacı 4.seferde buldum.doktorunuzla bunu görüşün.ek olarak sporu pilates yada fitnes tavsiye edebilirim

Fitness a gidiyorum, doktor da bana demişti ki gereğindne fazla çalışıyor beyniniz

Gereğinden fazla çalişiyomuş beynin sen ilaç filan içme ozaman bizide yorma buralarda
doktor söyledi bunu, siz de eğitimini almadıysanız çok merak ediyorsanız çalışıp çalışmadığını bi doktora danışabilirsiniz. sizi torup taş falan mı taşıttım ablacım klavyeden yazı yazıyosun sonuçta bazıları da alem:)

ben ağrı kesici zorda kalmadıkça kullanmıyorum, ilaç kullanmayı sevmiyorum.

İlaç kullanmadan iyileşemezsin, burada sana kimse sihirli değnek falan dokundurarak seni iyileştirmez. Herhangi bir psikolog da sana mucizevi sözler söyleyerek iyileşmeni sağlayamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…