- 24 Ekim 2017
- 3.277
- 3.055
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
-
ilaçlar sersem gibi yapıyorYine nişanlı mevzusu mu kardeş?
Anksiyete varsa ilaçlarını düzenli kullanacaksın başka çözümü yok
Konunuza yazmayacaktım da bu yorumunuza dayanamadım.ilaçlar sersem gibi yapıyor
bıraktımKonunuza yazmayacaktım da bu yorumunuza dayanamadım.
Sersem gibi yapsa da kullanmaya devam ediyorsunuz değil mi?
Peki nasıl iyileşeceksiniz?bıraktım
Her ilacın bir alışma evresi var. Eğer o evreyi geçip de hala alışamazsan yan etkileri bana ağır geliyor başka ilaç yaz diyeceksin. Ama ilaçsız bir şey yapamazsın anksiyete ruh kanseridir derler doktorlar. İlaç alırsan iyi olursun ama üzülme yani, yeter ki ilacını düzgün kullan.ilaçlar sersem gibi yapıyor
ben ağrı kesici zorda kalmadıkça kullanmıyorum, ilaç kullanmayı sevmiyorum.Başınız ağrısa ağrı kesiciyi bonibon gibi içersiniz ruhunuz ağrıyor ama ilaçlar beni sersem yapıyo
Eee nasıl iyileşiceksin?
ben ağrı kesici zorda kalmadıkça kullanmıyorum, ilaç kullanmayı sevmiyorum.
Yalnız şu an zordasınız farkında mısınız? İlaç kullanmamanıza uygun bir bahaneniz olamaz yani.
Özelden size kim ne yazarsa yazsın, ilaç kullanmadığınız sürece anksiyeteniz çözülmeyecek. Yani şöyle söyleyim, sonsuza dek başınız ağrıyacak sırf ilaç içmeme inadınız yüzünden. Vücudun ilaçlara alışma süresi de maksimum birkaç hafta (kullandım ordan biliyorum). O süreye katlanmazsanız daha çok konu açacaksınız ve hiç bir konuya verilen cevap derdinize yardımcı olmayacak.
O zaman doktorunuza söyleyin de ilaçlarınızı değiştirsin. Zaten en az ayda bir kontrole gitmeniz lazım, bu kontrolde ilaçları değiştirmesini isteyebilirsiniz. O ilaçları bırakıp sonra kafana göre bir anda bırakmak da anksiyeteyi tetikler. Bu psikolojik bi rahatsızlık. Kurtulmak istiyorsan yapman gereken belli, yok ben ilaç kullanmam anksiyeteyi çekerim diyorsanız siz bilirsiniz.BiliyoRum kullanmaya başladım 1 ay kullandim gittikçe daha da sersemlestirdi
Fitness a gidiyorum, doktor da bana demişti ki gereğindne fazla çalışıyor beyninizArkadaşlar ne güzel yazmışlar.ilaçsız geçmeyen bir beyin hastalığı bu.beyin belli işlevlerini yerine getiremiyor bazı salgıları üretemiyor.ilaç beynimizin üretemediği bu salgıları üretip bizi hastaliktan kurtariyor.benim değiştirdigim 4.ilaç bu.en sonunda bende işe yarayan ve sersem yapmayan ilacı 4.seferde buldum.doktorunuzla bunu görüşün.ek olarak sporu pilates yada fitnes tavsiye edebilirim
Gereğinden fazla çalişiyomuş beynin sen ilaç filan içme ozamanFitness a gidiyorum, doktor da bana demişti ki gereğindne fazla çalışıyor beyniniz
doktor söyledi bunu, siz de eğitimini almadıysanız çok merak ediyorsanız çalışıp çalışmadığını bi doktora danışabilirsiniz. sizi torup taş falan mı taşıttım ablacım klavyeden yazı yazıyosun sonuçtaGereğinden fazla çalişiyomuş beynin sen ilaç filan içme ozamanbizide yorma buralarda
ben ağrı kesici zorda kalmadıkça kullanmıyorum, ilaç kullanmayı sevmiyorum.
Fitness a gidiyorum, doktor da bana demişti ki gereğindne fazla çalışıyor beyniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?