Kafamda deli sorular, 3 senede anksiyete oldum, boşluktayım

İlaç kullanmadan iyileşemezsin, burada sana kimse sihirli değnek falan dokundurarak seni iyileştirmez. Herhangi bir psikolog da sana mucizevi sözler söyleyerek iyileşmeni sağlayamaz.
bende biliyorum ilaç kullanmadan düzelmeyeceğini ben sadece ilaçlara ek olarak konuşmak için isteyenler mesaj atsın dertleşelim anlamında yazmıştım yanlış abladınjz galiba ablacım.
Hangi doktor dedi sana bunu? Doktor olduğundan emin misin, buradan fitness çalışanları kafaya almış gibi görünüyor seni.
emin misin ne demek siz şaka mı yapıyosunuz :) kiminle konuştuğumu bilemeyecek kadar kafayı yemedim daha :) yalan söyleyecek halim yok. özelden söyleyeyim doktorun ismini inanmıyorsanız, kendiniz de doktor bulup sorabilirsiniz artık her şey mümkün telefonlar elimizde hemen iletişime geçebiliyoruz doktorlarla:) fitness çalışanlarıyla sporum haricinde konuşma yapmıyorum bu arada.

Ben buraya dertleşmek için yazdım, tedavi yöntemlerini bende biliyorum. Yukarda da belirttiğim gibi ilaçlarım sersem gibi yaptı. Yaşımda küçük bağımlı kalmak istemiyorum ilaçlara, güçlü olup yenmek istiyorum.

Söyle merak ettim hangi doktormuş. Sersem gibi yapıyorsa değiştirirler. İyi bir iyileşme göstermek istiyorsan ilaç + psikoterapi. Formülü budur, kendi kendine baş etmek her zaman en sağlıklısı değil. Başa çıkamayacağını anlayınca yardım almak da bir erdemdir.

tabii ki orası öyle ben kabul ediyorum, psikoloğa gittim maddi durumum yemedi çok para harcadım öğrenciyim ailem verdi, en sonunda dayanamayacağım duruma geldiğimde dedim ki benim gücüm yetmiyor, psikoloğun dediği şu oldu sizi tanımadan bir şey yapamam. o kadar gittim ben hep komşuya anlatır gibi anlatıyorum fakat bebi tanımaya çalışana kdar yetişemez maddi gücüm yani kısacası bu, ondan dolayı sizinle konuşmak amacıyla yazmıştım buraya

Sen daha bi alemsin tatlım.hem beynin fazla çalışıyor hemde anksiyete ve boşluktasın

Az aklı olan özelden falan yazmaz konularına bakmadan normal degilsin maalesef düzelmezsinde o nişanlına yapış bırakma
hala aklınızda kalmışım ne güzel :) yazanlar çok oldu onlardan Allah razı olsun, siz yazmasanız da olur :)
Maalesef düzelmezsin derken geleceği mi görüyorsunuz ya da bu kanıya nerden vardınız ? ben ilaç kullanırken bile en hafiflerini verdi doktor, durumum vahim değil dert etmeyin kendinize sağolun düşünceleriniz için iyi akşamlar:)

Anlattıklarını biliyor sadece dr burdaki konularınızı birde okutun bakalım

Ben doktora gitmeden önce a4 sayfa boyutunda tam 10 sayfayı aşkın yazdım en baştan en ince detayına kadar, okuduklarından sorular sordu, emin olun doktorum çok daha fazla şey biliyor, tekrar iyi akşamlar
İstediğin dr a git anlat sen akıllanmayacaksın evleneceksin o çocukla hayatını karartacaksın hoş şimdiden karartmışsın bu yaşta ilaç kullanıyorsun üzüluyorum sana ama kimseyi dinlemiyorsun hep diyorum keşke birileri ailenle ciddi konuşabilse kesin birçok şeyden haberleri yok

İlaç kullansam mı diye düşünüyorsanız yani bunu yapacak gücünüz varsa o kadar kötü değilsiniz demek ki.

Gerçekten hasta insanlar da çaba gösterip güçlü olmaya çalışıyorlar sizin gibi.Ama kendi kendine yenebileceğin bir şey değil.Sizinkisi tedaviyi reddetmek.

Neyse umarım çözüm bulursunuz.

Bir de ilaç kullanmayı sevmiyorum triplerini anlamıyorum insanlardaki.Sanki biz bayılıyoruz.

size daha öncede çok ılımlı yaklaşmıştım, ablacım demiştim ama neden bana kötü yaklaşımlarda bulunuyorsunuz? beni madem düşünüyorsunuz neden yrdımda bulunmuyorsunuz ? ve en önemlisi tanıdığınız sevmediğiniz birisi falan mıyım cidden onu merak etmeye başladım çünkü ne yazsam tepkiler veriyorsunuz, abla kardeş güzelce konuşmak isterim sizinle.

Yahu sana ne yardımda bulunayım burda o kadar konu açtın onlarca mesajlar yazıldı bi düzelme oldumu yok tek dediğin ayrıl demeyin ama sende biliyorsunki ayrılman lazım düzelmen icin o çocukda sende düzelmezsiniz birlikteyken. Seni nerden tanıyabilirim gerçek isminle olsan neyse

yok bana karşı çok ters konuşuyorsunuz beni kişisel olarak tanısanız böyle düşünmezsiniz... bende üzülüyorum yani. ayrılmadan asıl düzelebilmek, çok zor bir ihtimal ama inanın ben düzelmeyi istiyorum...

Düzelir 50 sinden sonra genelde boyleleri biyerlerinin kılı ağırdıktan sonra düzeliyor kiymet biliyor ama sen sen olmaktan çıkmış oluyorsun zaten ters konuşuyorum çünkü sana kızıyorum kendini düşündüğun durum yüzünden.

ne deseniz haklısınız düzeltmek için çabalıyorum hani en kötü ihtimal kendi huylarımı değiştireyim o benim peşimden koşsun istiyorum
bu yara neymiş anla birazda sen ağla demek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…