Ben zaten ondan omcede gitmeyi dusunuyordum.Tek sebebi o degil ama bu ayrilik sureci beni cok yipratti o yuzdrn soruyorum pisman olur muyum diye.yeni bir yasam icin gitmeyi dusunuyorumay ne gitmesi ya. bu kadar kutsallaştırmayın şu çekip giden adamları. ne varmış şehirde anlamadım. insanların çocukları vefat ediyor Allah korusun aynı evde yaşamaya devam ediyorlar. kolay mı sanıyorsuınuz kimse olmadan kimseyi tanımadan bi yere gitmeyi yeni çevre yapmayı alışmayı bide beceremeyip geri dönmesi var tükürdüğünü yalayan çok arkadaşım var. bir şehri arzularsınız ona lafım yok köy arzularsınız ona lafım yok doğa seven gitsin izmir seven gitsin zaten mutlu olur. ama depresyon kafasıyla bu işlere kalkışmayın. gidin erkeklerle flört edin. yeni kişilerle iletişime girin bak nasıl unutuyorsunuz hemen.
Istanbulu seviyorum ama neresini geziyosun dersen hic biyer.Zamaninda o kadar cok gezmisim ki simdi evden cikmiyorum.Sanki bu sehir bana ugursuz geldi 19 yil ne gecti elime koca bir hic..Allaha sukur bi isim var saglikliyim ama ne bilim bilemedimistanbulu seviyorsan kal. adam hala içindeyse sen kutuplara gitsen de yanında taşırsın. ha yok istanbul da sıktı diyorsan iste tayin.
Istanbulu seviyorum ama neresini geziyosun dersen hic biyer.Zamaninda o kadar cok gezmisim ki simdi evden cikmiyorum.Sanki bu sehir bana ugursuz geldi 19 yil ne gecti elime koca bir hic..Allaha sukur bi isim var saglikliyim ama ne bilim bilemedim
Ben zaten ondan omcede gitmeyi dusunuyordum.Tek sebebi o degil ama bu ayrilik sureci beni cok yipratti o yuzdrn soruyorum pisman olur muyum diye.yeni bir yasam icin gitmeyi dusunuyorum
Marmaris fethiye urla izmir deniz kenari olsun istiyorum samimi insanlar istiyorum kaliteli bi hayat yasamak istiyorumben istanbula bi kaç kere gittim. güzel şehir ama yaşamak istemezdim ben de. artık sizin için bi anlamı kalmadıysa tayn isteyin. izmir olabilir, eskişehir olabilir.
Marmaris fethiye urla izmir deniz kenari olsun istiyorum samimi insanlar istiyorum kaliteli bi hayat yasamak istiyorum
Bilmemmi gozumun icine sokuyor tum yuku sucu benim ustume atarak.coktan dondu sosyal hayatina mutlu mutlu pozlar veriyorSen şimdi bu işlere kalkışma bi dur. önce istanbulda yeniden takılmayı bi dene bakalım. yeni aşklar yeni heyecanlar dene. baktın ki yok tat vermiyo o zaman ciddi düşün. şimdi daha gözündeki yaş kurumamış kocaman kararlar vermeye çalışıyosun. ağlamayın ya şunların arkasından çok sinir oluyorum. onlar nasıl gününü gün ediyo biliyo musun sen.
mekanları, eşyaları insanlarla özdeşleştirmeyi saçma buluyorum.
çok duygusuzum sanırım.
spor yapsanız? kendinize bir hobi bulsanız?
sosyalleşseniz?[/QUOTE
Aksine daha cok kapandim sporu biraktim tenisi biraktim kimseyle gorusmez oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?