Kafamda deli sorular..

ben hamilelikte iliskiyi dogru bulmuyorum esimle hamileyken sadece 1 kez yapmaya calistik.esim ben korkuyorum yapmayalim dedi.dogumda 6 cm acilmam oldu ve sezaryenle dogum yaptim.
Erkekler bizden daha çok korkuyor ılk zamanlar esım bana cesaret verse ısrar etse belkı suan bu sorunu dert etmezdım ama o benden de beter korktu :) rabbım hayırlısı neyse onu versın bıraz da kısmet meselesi

37 bitince izne ayrılıyoruz...
22 sinde izindeyim yani.

1. Sorun için doktora danış ama bence alakası yok.
2. Yaşadığın ise psikolojik
Doğru pozisyonlarla cinsellik yaşayabilirsiniz. Kendini kasmazsan sıkıntı olmaz. Doktor yasaklamadıysa, karnının üzerine baskı olmuyorsa ilişki zarar vermez.

ilişkiye girmekle doğum anında açılmanın bir etkisi yok oyle olsaydı açılma olmadığı için (önceki iki doğumu normal olmuş 15 senelık evlı kadını ) sezeryan yapılan kadınlar olmazdı... açılma çocuğun doğum kanalına gırmesıyle başlayıp ılerlemesıyle artan bır durumdur kendınızı bunları düşünmekle bunaltmayın bırakın herşeyın doğal halı nasılsa oyle gıtsın belkı sezeryan olacaksınız belkı normal doğacak ınanın bunu düşünüp kendinizi yoracagınıza alın çayınızı uzatın ayaklarınızı kanepeye dınlenın kıtap okuyun ya da uyuyun ıhtıyacınız olan tam da bu

O kadar haklisiniz ki gercekten elimde olmayan seyleri dusunmekten baska bir is yapmiyorum tipik basak burcuyum valla

İlk olarak hamilelikte birliktelik tamamen eşlerin inisiyatifinde bir durum. Normali şöyledir böyledir diye bir durum söz konusu olamaz. Kendinizi iyi hissetmiyorsanız zaten neden olsun ya da ikiniz de istiyorsanız neden olmasın? Vajinismus geçmişi veya bir kısıtlaması olmamasına rağmen yaşamayan da var, tam tersi libido yükseliği yaşayan da

2.sorunuzun psikolojik olduğunu siz de kabul etmişsiniz zaten. Bebeğin baskısı da size öyle hissettirmiş olabilir ama. Tekrar denerseniz karnınıza baskı olmayacak bir şekli seçin ki tekrar o hissi yaşamayın..

Doğum şekli de her bebeğin kendi kararı oluyor, vajinal doğum ya da sezeryan, ikisinden de korkmayın. Ben açılmam başlamasına ve sancım olmasına rağmen her sancıda bebeğimin kalp atışı durmaya yaklaştığı için acil sezeryana alındım. Spinal sezeryan oldum, çok güzeldi, bebeğimin ilk anlarına yine de şahit olabildim

Şimdiden bunları düşünüp kendinizi strese sokmayın. Önemli olan bebeğinizi sağ salim kucağınıza almanız

Benim doktorum da böyle birşey dememişti. Bana sadece yüz ve bol bol yürü dedi. Bende haftada 2 kez yüzdüm dogum yapana kadar. Haftanın 5 günü de 7 km yürüdüm yaklaşık. Özellikle son günler yaptım bunu. Şükür açılma 5. Cm e kadar hissetmeden oldu. Dikiş bile atılmadı. İlişkiden çok bence yürüyüş şart

İlişkiyle doğumun hiç bir alakası yok. Dr üçüncü ayımdan sonra cinselliği yasakladı. İlk doğumum sezaryan diye sezaryan oldu ikinci doğum.

Kuzenim iki aylık hamileyken kocası vefat etti, haliyle hiç ilişki yaşamadı ama normal doğum yaptı.

Doğum son anda belli oluyor. Ters bir durum olmadığı sürece normal doğum olur. Bol bol yürüyüş yap. Bu çok etkili oluyor.

Kayganlaştırıcı alın eczaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…