- 20 Ocak 2021
- 276
- 542
- 18
- 38
- Konu Sahibi Goturbeniaya
-
Evet haklisiniz çok fevrice davrandim ama durum böyle.Başta seni engellemiş sonra hesabı dondurmuş gibi geldi. Ama neden böyle bir şey yapmış onu anlamadım. Sen de çok acemice davranmışsın. Söyleseydin arkadaşına o yollasaydı takip isteği sen niye yolluyosun? Veya fake hesaptan takip etseydin
Ben kesin aldattı demiyorum ki. Instagramda böyle birşey başıma geldi ne demek oluyor diye size soruyorum. Gercekten instagram olaylarini hiç bilmiyorum.2 kişi takipten çıkınca mı aldatıldıgjnızı farkettiniz? Öylesine istek gönderen kadın da olabilir fake hesap da olabilir, eşiniz farketmeden yani kim olduğuna bakmadan kabul etmiştir falan falan falan eşinizin sizi aldatıp aldatmadığını size karşı evinizdeki geçmiş yaşantınızla kıyaslarsanız bence cevabını kendiniz bulabilirsiniz
Biri hesabını dondurunca takip ettiği kişilerden sayı olarak eksilmesi biraz zaman alıyor.Esimin insategrami var benim yoktu. Ben de geçen gün açtım kendime. Sonra eşimin ismini arattim ve profili herkese açık olduğu için takip ettigi kisilere baktım bir tane kadın ismi çıktı tanimiyordum ama üstünde durmadım. Kadını tanımıyorum ve hiç ismini duymadım eşimle ne gibi bir tanisikligi var bilemiyorum.
Sonra bende kendi hesabimdan ona istek gönderdim. Benim kullanıcı hesap ismim cocuklarimin ismi bu arada.
Ben kadina istek gonderdikten sonra arama butonuna tekrar ismini yazıyorum çıkmıyor. Esimin listesine bakıyorum gözükmüyor takipçi sayisi aynı.
Bugün tekrar baktım. Kadının ismi hicbir yerden çıkmıyor. Arkadaşa baktirdim o da çıkmıyor dedi. Ve bu kadını sadece eşim takip ediyordu.
Veeeeee bugün esimin takip ettigi kişi sayısı 2 kisi eksildi.
Kadın birkaç gün önce listede gözükmüyordu sayi aynıydı bugün hem gözükmüyor hem de sayısı düştü. Ben ilk defa instagram kullanıyorum.
Bilen bireri bunun ne demek olduğunu açıklayabilir mı?
Kafamda deli sorular.
Bu arada eşimle kavgaliyiz o yüzden hesap soramuyorum ki sorsamda saçma sapan cevaplar verir eğer ortada aldatma varsa.
Kadın esimi takip etmiyor günahını almyayim. Eşim kadini takip ediyordu.Sizi engellemiş, sonra da hesabını kapatmış.
Sizi engellemiş: kadının ismi arama butonunda çıkmıyor ama eşinizin takipçi sayısı aynı
Hesabını kapatmış: sizi engelledikten sonra hesabını kapatmış, bu yüzden eşinizin takipçisi azalmış.
Normalde işkillenilmez ama sadece eşinizi takip etmesi garip ve saçma. Eşinize saplantılı biri olabilir mi? Gerçi eşinize saplantılıysa eşiniz neden takip etsin.
Evet aynen öyle.Biri hesabını dondurunca takip ettiği kişilerden sayı olarak eksilmesi biraz zaman alıyor.
Kısaca kadın hesabını kapatmış veya dondurmuş bence.
Zamanlama manidar olmuş.
Eşim takip ediyordu kadınıbazı insanlar takipçileri artsın diye çeşitli yollar kullanıyorlar, ben de geçen gün kendi instagramıma baktım, asla takip etmeyeceğim bir sürü tip takip ettiklerimde çıktı.
instagram artık şahsi paylaşım işinden çıkıp işletmeye döndü zira. herkes neredeyse takipçi peşinde.
eşinizin habheri bile olmayabilir yani kadından.
Bir iki gün bence.Evet aynen öyle.
Mesela hesabı dondurduktan ne kadar süre sonra kişinin sayısı eksikiyor. Mesela 1 2 gün gibi mi yoksa 4 5 hafta gibi mi.
Eşim takip ediyordu kadını
Yani kadının siz ekleyincr buhar olup uçması biraz düphe uyandırıcı.Kadın esimi takip etmiyor günahını almyayim. Eşim kadini takip ediyordu.
Ben istek attıktan sonra kadın buhar oldu uçtu. Kim arama butonunda aratirisa aratsin artık çıkmıyor.
Ha birde ben kadına istek atınca aradan 1 2 geçti bana bir kadin bir erkek kullanıcı istek attı ama ikisinide tanimadigim için ben istekleri sildim.
Acaba kadın o hesabinj aktif kullanmiyordu da bana istek atanlardan biri de oydu farklı bir hesabi mi vardı.
Yoksa o kadın La hiç alakasi yokmuydu acaba o isteklerin
Ha bi saniye şimdi.tamam onu diyorum ben de. takipçileri artsın diye bir yöntem var, bir bakıyorsunuz alakasız insanlar lisitenize girmiş. profili açık olduğu için eşinize olmuş olması normal.
Mesele eşinin kadını takip etmesinden ziyade, konu sahibi bunu fark edince hesabın bir anda buhar olması. Ayrıca alakasız kişileri iradesi dışı takip eden kişiler bunu fark edince takipten çıkıyortamam onu diyorum ben de. takipçileri artsın diye bir yöntem var, bir bakıyorsunuz alakasız insanlar lisitenize girmiş. profili açık olduğu için eşinize olmuş olması normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?