Kafamda deli sorular

ama siz adamı kadın vesilesi ile gördünüz dimi ?
o adamın profiline nasıl evet
Evet kadının profiline bakmaya çalışırken suan çok net hatırlamıyorum adamin ismi çıktı sanırım ben kadini bulamayınca o soyisimde isimler arattim.
Yani kadının çiçekbocek diyelim ismi sonra ben böcek cicek filan bir sürü aradım neden tekrar kadini bulamıyorum nerde yanlış yapıyorum diye

Evet kadının profiline bakmaya çalışırken suan çok net hatırlamıyorum adamin ismi çıktı sanırım ben kadini bulamayınca o soyisimde isimler arattim.
Yani kadının çiçekbocek diyelim ismi sonra ben böcek cicek filan bir sürü aradım neden tekrar kadini bulamıyorum nerde yanlış yapıyorum diye

ya profillerinde ikisininde aynı şey yazıyorsa bence pek tesadüf olamaz bu
o adamla alakaları vardır

V
ya profillerinde ikisininde aynı şey yazıyorsa bence pek tesadüf olamaz bu
o adamla alakaları vardır
Vallahi bende anlayamadım. Kadın kendi hesabina baya makyajli bir resim koymuş. O adamla bir kadının resmi var ama kadın genellikle uzaktan çekilmiş ve makyaj yok o sebepten cikartmadim o mu değil mi.
Aynı kisiler mi. Ikiside kapali ama

V

Vallahi bende anlayamadım. Kadın kendi hesabina baya makyajli bir resim koymuş. O adamla bir kadının resmi var ama kadın genellikle uzaktan çekilmiş ve makyaj yok o sebepten cikartmadim o mu değil mi.
Aynı kisiler mi. Ikiside kapali ama
Başka bir hesaptan baktın mı?

Ha bi saniye şimdi.
Dediginize göre bahsettiğiniz yöntemle benim eşim onu gerçek anlamda takip etmediği halde takip etmesini mi sağlıyor.
Yani adam ben kimleri takip ediyorum diye birgün listesine baksa bu kadın kim ya ben tanimiyorum bu kadını der mi.
Kusura bakmayın ilkokul seviyesinde soruyorum ama gerçekten hayatımda sosyal medya yok o sebepten.

Evet der
Ben bazen bi bakıyorum
Hiç tanımadığım insanları takipteyim

Sizi engellemiş, sonra da hesabını kapatmış.
Sizi engellemiş: kadının ismi arama butonunda çıkmıyor ama eşinizin takipçi sayısı aynı
Hesabını kapatmış: sizi engelledikten sonra hesabını kapatmış, bu yüzden eşinizin takipçisi azalmış.
Normalde işkillenilmez ama sadece eşinizi takip etmesi garip ve saçma. Eşinize saplantılı biri olabilir mi? Gerçi eşinize saplantılıysa eşiniz neden takip etsin.
Bence kadinin konu sahibinin eşiyle mesajlaşmak icin açtığı sahte bir hesapti.O hesap sahte bir hesap oldugu icin konu sahibi takip istegi gönderince işkillendi kadin ve konu sahibinin eşine söyledi ve hesapdan önce engellediler sonra hesabi kapattilar.Bana hiç masum gelmedi bu olanlar

Ha birde kadının söylemiyle aynı olan bir erkek bulmuştum. O adamın eşi ve çocuğuyla çekilmiş resimleri var. Eşinin ustundeki tunik kadının suan yeni profil resmindeki tunikle aynı. Acaba bu bir tesadüf mu yoksa bunlar karı koca mı

Suan kesin kanat getirdim bu adamla kadın evli hatta çocukları da var.
Ama bizimkiyle ne gibi bir tanisikligi var işte onu hiç bilmiyorum

Back
X