kafamda deli sorular

sonsuzunsihri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2014
143
42
İyi akşamlar hanımlar. Benimki çok önemli bir şey değil ama artık karar verip oraya yönelmek istiyorum. 5 ay sonra evleniyorum,kına gecesinde elbise giymek istemiyorum,sonuçta elbiseyi her zaman giyerim.bir de herkes elbise giyecek farkım olsun istiyorum açıkçası. Bindallının da şalvarlısını sevmiyorum,kaftan tarzı şeyler çıktı son senelerde onlardan kiralamak istiyorum.

Ablam da biraz olumsuz konuştu kendi sevmediği için beni de soğutmaya çalıştı giymemi istemiyor.Kaç paradır o git elbise al onu kiralayacağına diyor, Açıkçası biraz moralim bozuldu sürekli soruyor konuşuyor :KK43:

Siz olsanız ne yapardınız? Ben nereden bulacağımı da bilmiyorum,yardımcı olursanız çook sevinirim..

Ben de çok hoşlanmıyorum bindallı olayından ne tip olursa olsun. Ama sizin zevkiniz, sizin kına geceniz ve sizin kararınız. Kimse için istediğiniz şeylerden vazgeçmeyin.

İyi akşamlar hanımlar. Benimki çok önemli bir şey değil ama artık karar verip oraya yönelmek istiyorum. 5 ay sonra evleniyorum,kına gecesinde elbise giymek istemiyorum,sonuçta elbiseyi her zaman giyerim.bir de herkes elbise giyecek farkım olsun istiyorum açıkçası. Bindallının da şalvarlısını sevmiyorum,kaftan tarzı şeyler çıktı son senelerde onlardan kiralamak istiyorum.

Ablam da biraz olumsuz konuştu kendi sevmediği için beni de soğutmaya çalıştı giymemi istemiyor.Kaç paradır o git elbise al onu kiralayacağına diyor, Açıkçası biraz moralim bozuldu sürekli soruyor konuşuyor :KK43:

Siz olsanız ne yapardınız? Ben nereden bulacağımı da bilmiyorum,yardımcı olursanız çook sevinirim..
Kına gecesinin gelini sensin ne istiyorsan onu giyebilirsin.Kaftan fiyatları ne kadar bu arada merak ettim.:KK48:

Sana güzel bi fikir vereyim daha önce düşünmediysen tabi düz bi elbise al kısa veua uzun sana kalmış üzerinede bindallınıj yelekleri oluyo ya tülden elbisenin renginden al veya diktir elbisenin üzerine giy çok şık oluyo istersen kına gecesinde çıkarırsın da çok pratik ve şık

Normalde kına gecesinde gelin ilk başta elbise giyiyor sonra kına yakılacağı zaman üzerini değiştirip bindallı giyiyor. Bence sen de öyle yap, güzel sıradan olmayan, herkesin içinde farklı olduğunu belli edecek bir elbise giy, kına yakılacağı zaman üzerini değiştir, gece sonuna kadar bindallıyla dur. Sen ne istiyorsan onu yap ama bu senin düğünün senin kınan...

canım benim katıldığım kınalarda genelde kına yakılana kadar hep abiye giyiyolar kına yakılmasına yakın kaftanlı o kıyafeti giyiyolar geceyi de onunla tamamlıyolar :KK66: bence bir defa yaşayacağın bir şey için kimseden etkilenme ve içinde sakın kalmasın. nerede yaşadığını bilmiyorum ama yaşadığın şehire göre nette araştır ve mağazaya git. fiyatları öğrenmiş olursun ama içinde kalırsa hep kalır bunu da unutma :KK66:

senin içinden ne geliyorsa onu yap, kaftan tarzı şeyler benimde çok hoşuma gidiyor

Bunlar hoşuma gidiyor aslında böyle bir şey istemiştim.

Eklentiler

• fatmagülün-bindallısı-3.jpg
    fatmagülün-bindallısı-3.jpg
    81,5 KB · Görüntüleme: 132
  • pr_01_41901_max.jpg
    pr_01_41901_max.jpg
    66,5 KB · Görüntüleme: 122
canım benim katıldığım kınalarda genelde kına yakılana kadar hep abiye giyiyolar kına yakılmasına yakın kaftanlı o kıyafeti giyiyolar geceyi de onunla tamamlıyolar :KK66: bence bir defa yaşayacağın bir şey için kimseden etkilenme ve içinde sakın kalmasın. nerede yaşadığını bilmiyorum ama yaşadığın şehire göre nette araştır ve mağazaya git. fiyatları öğrenmiş olursun ama içinde kalırsa hep kalır bunu da unutma :KK66:

Evet canım içimde kalsın istemiyorum.İstanbulda yaşıyorum inşallah bulurum

X