- 10 Eylül 2014
- 406
- 286
- 53
- 35
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Hayatımızın en güzel zamanları bebeklik çocukluk değil sadece.. 1.sınıfın sonu okuma bayramını izleyince de aynısını diyeceksiniz, lise mezuniyetinde de. Üniversite bitince kep atmasına da en güzel zamanları diyeceksiniz, gelinlik giymesine de, ilk kez anne olmasına da, ilk maaşını almasına da..
Yani yıllar geçtikçe güzel zamanlar daha da güzelleşecek, siz de hepsine tanık olacaksınız. Çocuğumuzun her bir anına şahit olmamız mümkün değil maalesef. Belki onun için hayatının en kıymetli anı evlenme teklifi alacağı an, ama siz ona tanık olamazsınız. Ve bütün bunlar siz işi bırakmadığınız için olmayacak, kendinizi üzmeyin.
Yok, ama gelişim psikolojisi ve bilimum psikoloji dersleri aldığım için anne bebek çocuk yaşlı ergen her daldan insan psikolojisinden anlarımGözlerim dolu dolu oldu okurken..
Zaman çabucak geçiyor ne çabuk 14 aylık oldu anlamadım bile..
Sizde anne misiniz?
Arkadaşlar merhaba,
Bu aralar kendime çok dert ettiğim bir konuda sizden akıl almak istiyorum..
Kızım 14 aylık ve çalışıyorum.Çok şükür iyi kazandığım bir işim var..
Kızımı çok çok özlüyorum oda bizi iş çıkışı saati geldiğinde kapıda bekliyormuş
Babannesi bakıyor kızıma..
Sorum şu bir yanım işten çık 3-4 yaşına kadar çocuğuna kendin bak diyor..
Bir yanım da çalış 3-4 yaşına geldiğinde güzel bir kreşe ver diyor..
Şimdi işten ayrılıp 3-4 yaşına geldiğinde tekrar işe gireyim desem bu şartlarda bir iş bulamam diye de korkuyorum..
Siz olsaydınız ne yapardınız ?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..
Ağzından bal damlıyorHayatımızın en güzel zamanları bebeklik çocukluk değil sadece.. 1.sınıfın sonu okuma bayramını izleyince de aynısını diyeceksiniz, lise mezuniyetinde de. Üniversite bitince kep atmasına da en güzel zamanları diyeceksiniz, gelinlik giymesine de, ilk kez anne olmasına da, ilk maaşını almasına da..
Yani yıllar geçtikçe güzel zamanlar daha da güzelleşecek, siz de hepsine tanık olacaksınız. Çocuğumuzun her bir anına şahit olmamız mümkün değil maalesef. Belki onun için hayatının en kıymetli anı evlenme teklifi alacağı an, ama siz ona tanık olamazsınız. Ve bütün bunlar siz işi bırakmadığınız için olmayacak, kendinizi üzmeyin.
İşte ben o günler geldiğinde nasıl onu arkamda ağlarken bırakıp akşama kadar çalışırım bilemiyorum
Allah bize güç kuvvet versin..
Şok şok şok yoksa çekirge işi mi bırakıyorAğzından bal damlıyorbana da iyi geldi bu konu
Niye açmadıysam
Hah senin neden konun yok diyenlere 'ben otlakçıymışım' diyeyim madem
Yok, ama gelişim psikolojisi ve bilimum psikoloji dersleri aldığım için anne bebek çocuk yaşlı ergen her daldan insan psikolojisinden anlarım
Öğrenciyim ben daha bacaksızım
Allah her birini görecek kadar uzun ömürler versin size.
1.yaşını doldurmuş, az daha geçsin kreşe veririm, ay yürüdü ay diş çıkardı ay okula başladı ay liseye giriş sınavı, aman üniversiteyi kazandı aman mezun oldu aman nişanıydı derken neydim ne oldum oluyormuş insan.
Bence çalışmayın.
Daha önce de benzer bir konu açmıştınız.
Demek ki bu konu sizin hayatınızı çok etkiliyor ki sürekli bunu düşünüyorsunuz.
Bu şekilde verimli olamazsınız ki işinize de evinize de.
Bırakın isteyen çalışsın.
4 tane maşallah...Aslında doğrusu çalışmamak.Bende çalışıyorum.2 kızım 1 oğlum var Allah bağışlarsa inşallah. Bir tanede yolda.Bundan sonra ne olur Allah Kerim.
.ilerde anne neden alamadın der ama 3 yaşına kadar neden yanımda değildin demez
Oyy Kıyamam ben ona. Bende yaşadım bunu çocukken. Şimdi saçma gelse de ozaman içlenirdim başka çocuklar annelerinin elinden tutup okula gelince. Ama şimdi diyorum helal olsun anneme iyiki calısmıs emekli olmuş.oglum 5.5 yasında hep ama hep aklımın bı kosesınde acaba cıksammı var
oglum okula gıdıyor o geldıgınde ben evde oluyorum
ama dıyorkı keske calısmasaydın sende okula gotururdun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?