Kafamda Deli Sorular....

Pasam54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
58
12
38
Neye el atarsam hep hüzün. kime inansam yarım kalıyorum. hep düşünüyorum sorun bende mi acaba ? çok sevmek bir şeyleri,çok inanmak birilerine hata mı? içinde fesatlık olmaması o yapmaz demek aptallık mı?? birine koşulsuz şartsız bağlanmak hayatının merkezi yapmak bu kadar mı suç? hep sevdim hep yanıldım duygusal bakmayacağım artık deyip mantığınla karar vermek,ama sonra yine hata yapmak kader mi ? yaşayan her şeyi sevmek,hata mı?
Ben merak ediyorum; Doğru Olmak Bu Kadar mı Yanlış Olur ??? :KK43::KK43:

Neye el atarsam hep hüzün. kime inansam yarım kalıyorum. hep düşünüyorum sorun bende mi acaba ? çok sevmek bir şeyleri,çok inanmak birilerine hata mı? içinde fesatlık olmaması o yapmaz demek aptallık mı?? birine koşulsuz şartsız bağlanmak hayatının merkezi yapmak bu kadar mı suç? hep sevdim hep yanıldım duygusal bakmayacağım artık deyip mantığınla karar vermek,ama sonra yine hata yapmak kader mi ? yaşayan her şeyi sevmek,hata mı?

Dünya o kadar temizliği ve saflığı kaldırmıyor.
Kendizi sevin, kendinizi hayatınızın odak noktası yapın. Sevmek güzel ama hak edeni bulmak zor. Hayatınıza birilerini almayı kabul edin ama gidebileceklerini de unutmayın. Böylesi daha kolay olur.

Bir bireyin,birine koşulsuz ve şartsız bağlanması,hayatının merkezine koyması sorunun ta kendisi oluyor.Dünya matematiksel bir hesap üzerine kurulmuş.Vücudumuzdaki tüm organlar,damarlar hepsi matematiksel bir oran.Tabiat bile.O zaman demek ki herşeyde az biraz mantık gerekli.Körü körüne aşık olmak,hayatta bir tek o varmış gibi davranmak,herşeyi ona göre planlamak hata ve sonucu gözyaşı.
İnsan önce kendine güvenmeli.Kendi doğruları,kendi duruşu kendi mantığı olmalı.

bana göre asıl yanlış olan yanlış olduğunu bile bile doğru gibi görmek.
sırf iyi olmak adına kendinizi sevmekten karakterinize yanlış geleni hoş görmekten vazgeçince bence sorun kalmaz.

kimse mükemmel değil. elbette ki bende.. ama ben sevgime sınır koyamıyorum. bu sadece bir erkek için değil herkes için böyle. bu aralar her şey üstüme geliyor gibi... iyi düşün iyi olur demezlermi ? niye olmuyor peki ??

İyi düşün kötü ol bu devir böyle.. İnsanlar fazla şımarık ve kendilerinin farkında değiller.. Farkındalık yok.

O sorun bende de var ve kurtulmayı değişmeyi öyle çok istiyorum ki. Cevabını bilen nolur yazsın... :110:

Back
X