• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda Deli Sorular

Bence isabetli bir karar olmuş. Senin malın benim malım olmasın diye. Sonuçta kv vefat ederse mal çocuklarına bölünecek yine. Keşke bizimkiler de öyle yapsalar hep kaynima hep kaynıma.Ne zaman patlak verecegim bende merakla bekliyorum

Bende cok bir sey anlamadim. Ne demek istediniz ama anladigim kadari ile yardimci olayim. Sacma olmus. Bu tamamen gelinlere ev kalmasin diye gibi bir sey olmus.
Nasil anlamadiniz? Aciklayayim. Herseyi yazdigimi dusunuyorum.

Nasil anlamadiniz? Aciklayayim. Herseyi yazdigimi dusunuyorum.
Ev ve toprak kisminin alakasini anlamadim + kv ne alaka onu da anlamadim neden evler ona yapiliyor amac ne. Cozemedim. Ve neden kimse karsi cikmiyor. Ben eltinizin karsi cikmasini beklerdim

Evlenmeden bikaç ay önce eşim ev aldı.yüzde doksan kendş birikimiyle ki verilen diğer kısım eşimin annesine ekstra verdiği paranın dışında devede kulak kalır
Kv evi benim üstüme alalım vergisi düşük olur diye çok ısrar etmiş
Eşim kabul etmemiş.eltim ve kv min yakın bi akrabasından duydum sonra eşimde anlattı
Evlendikten sonra kv nin dünyası görümcenin yörüngesinde dönüyor gördüm.
Şimdi eltimle oturuyorlar baba evinde
Kentsel dönüşümdeymiş ev.kaynım ev satılınca başka bi yerden ev alıcam diye tutturmuş.kv aklı çıkıyor.satılınca görümcemin hakkını vermek istiyor.kaynım zamanı gelince düşünürüz diyor yada eve yaptığı bütün masrafı ikiye bölüp ondanda düşücem diyo:KK53:
Bence haklıda.evin içini sil baştan yaptırdı
Kv rengi soluyor öyle dedikçe
Kanunen bizimde hakkımız var ama eşim bulaşmayalım diyor.eğer görümce sorun çıkarırsa devreye girerim diyor
Böyle meselelerde bi tarafın çıkarı olur mutlaka

Butun herseyi bastan sona anlatmiyorsunuz. sonra sizlerin 2 cumlenize gore bazen ters yorumlar oluyor. sonra ayrintilari onemli noktalari anlatiyorsuniz. sonra insan yanlis yorum yaptigini dusunuyor.
En basta ki gibi ise.. herkes parasini nasil harcaycagini kendisi bilir.
Biz gelinler nasil isimize karisilmasini istemiyorsak bzide kv kb isine karismayiz.

Yok bu olayin oncesi sonrasi varsa onuda bilemem. konuyu bilmiyoruz.
Kv ye sorsaniza bende merak ettim.nedenini.
.

Ev ve toprak kisminin alakasini anlamadim + kv ne alaka onu da anlamadim neden evler ona yapiliyor amac ne. Cozemedim. Ve neden kimse karsi cikmiyor. Ben eltinizin karsi cikmasini beklerdim
Demek ki konu bu kadar ciddi? Ben şok:KK57:

Benim anlamadigim siz neden kendinize ev almayip kayniniza yardim ediyosunuzki durumunuz cok cok iyiyse eviniz borcunuz yoksa tabiki yardim edilir ama hani bilemem tanimiyorum ama yarin obur sizde biz ev alcaz dediginizde kayniniz yardim edecekmi yoksa Ben zaten borc oduyorum bananemi dicek

Onun borcu bitince sira bize gelcek mişşş..

Sizin ailedeki sistemi ben emin evime benzettim sen ona ev alıyorsun , o sana ev alıyor . Ama ince nokta evler kv nin üzerine yani ''senin anne babanda sen ev alırken destek çıkıyor sende ama ileride boşanırsan filan ev eşinin üstüne kalıyor . Davada açsan hakkın üstünde sıfır ''

Siz kendini evinizi kendi üstüne alın . Dünya nın 1001 türlü hali var . Çok uyanık davranmaya çalışan bir aile ama yok öyle yağma . Ek olarak mirasta kv nizin bütün mal varlığını size veya diğer oğluna bırakma ihtimalide var . ve daha bir çok kötü senaryo çizilir yani ben çizerim :KK59::sampiyon:... Dikkatli olun ;)

Back
X