arkadaşlar merhabalar öncelikle :)
benim derdim yoktu tereddütlerim var. erkek arkadaşım şehir dısında ve yıllık iznini kullanıp yanıma gelecek. bende ona sürpriz yapmak istedim. hafta sonu çeşmeye gidelim dıyorum ama nerede hangı otelde kalacağımızı bilemedim. yani alaçatı düşünüyorum ama güvenli yer olarak bilemiyorum tabi birde bizim aynı odada kalma gibi bi şansımız olacakmı yani yasakmı açıkçası pek tek tatile çıkmadım :)) sizin bu kafamdaki soruları cevaplamanızı çok istiyorum :)
şimdiden teşekkürler
teşekkür ederim :))
ama hiç bir fikrim yok yani hep başkaları ayarlamıştır bu tür şeyleri şimdi bana düştü kaldım öylece :)
arkadaşlar merhabalar öncelikle :)
benim derdim yoktu tereddütlerim var. erkek arkadaşım şehir dısında ve yıllık iznini kullanıp yanıma gelecek. bende ona sürpriz yapmak istedim. hafta sonu çeşmeye gidelim dıyorum ama nerede hangı otelde kalacağımızı bilemedim. yani alaçatı düşünüyorum ama güvenli yer olarak bilemiyorum tabi birde bizim aynı odada kalma gibi bi şansımız olacakmı yani yasakmı açıkçası pek tek tatile çıkmadım :)) sizin bu kafamdaki soruları cevaplamanızı çok istiyorum :)
şimdiden teşekkürler
içimi rahatlattınız arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim zaten tatil yeri olduğu için bişey olmaz diye düşünüyordum sizde söyleyince rahatladım. uyuyan güzel çeşmenin merkezi neresi oluyor bir kaç otel buldum orda da . birde izmirden garajdan dolmuş kalkıyormu bilgin var mı?
içimi rahatlattınız arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim zaten tatil yeri olduğu için bişey olmaz diye düşünüyordum sizde söyleyince rahatladım. uyuyan güzel çeşmenin merkezi neresi oluyor bir kaç otel buldum orda da . birde izmirden garajdan dolmuş kalkıyormu bilgin var mı?
kesinlikle yer ayırtmadan gitmeyin derim,yoksa akşam geri dönmek zorunda kalabilirsiniz.eşimle benim başıma gelmişti bir kez,hiç bir otelde yer bulamadık ve geri göndük çeşmeden.. otogardan,ve üçkuyulardan dolmuş var ama merkeze kadar gidiyorlar galiba,alaçatıya uğradığını sanmıyorum
canım çok çok teşekkür ederimmm çok yardımcı oldun :))
tek problemım kalma sorunum oldu artık. dolmuşa yada otobüse atlayıp gidicez 40-45 dk sürüyor zaten orda bulduğumuz pansiyon otel motel ne olursa sorcaz artık çünkü telle ara sor faln zor oluyor çünkü tek gecelik vermiyorlar yüz yüze görüşürsek belki hallederiz diye düşünüyorum olmazsa paşa paşa geri döneriz artıkbir de alaçatıda indik diyelim yani her yerde pansiyon vardır demi kendimi cahil gibi hissediyorum ama gerçekten bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?