kafamda minicik bir kurt aklımı karıştırıyor...

oD2808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
3.198
508
323
40
Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..

CANIM;

Herşey bu kadar yolundayken kendine ve eşine haksızlık etme....

evet bir ihtimal ama sadece içini kemiren bir şüphede olabilir...

birşey yapacak durumda değilsin zaten,düşünme yeter...:34:

Eşini takibe al ve tehdit et aldatma olursa anında boşarım diye asla af etmeyeceğini söyle gerekirse kendi adına kredi kartı çıkar şu kk son zamandaki konulara baktımda çoğunluk aldatma üzerine,çok üzücü

cnm böyle bişey olsa bende şüphelenirdim ama bazen hakikaten havadan nem kaptığımız şeylerde oluyor yyani tesadüfi şeyler içinde canını sıkma.eşinin sana karşı davranışlarını bundan sonraki tavırlarına bak az çpk belli eder bir sürede facebooktan takip et yazışıp yazışmadıklarını.allah yardımcın olsun.nefret ediyorum evli barklı adamlara musallat olan kadınlardan.

cnm böyle bişey olsa bende şüphelenirdim ama bazen hakikaten havadan nem kaptığımız şeylerde oluyor yyani tesadüfi şeyler içinde canını sıkma.eşinin sana karşı davranışlarını bundan sonraki tavırlarına bak az çpk belli eder bir sürede facebooktan takip et yazışıp yazışmadıklarını.allah yardımcın olsun.nefret ediyorum evli barklı adamlara musallat olan kadınlardan.
yazıştıklarını zannetmiyorum çünkü o bayan 1 seneye yakındır orda kabul edilmemiş durumda ve eşimde zaten facebooka çok giren birisi değil girdiği yerlerede bakarım zaten o bayan aslında hiç aklıma takılmamştı ama aynı yer diye mi nedir bilmem bir anda kafama takıldı

Eşini takibe al ve tehdit et aldatma olursa anında boşarım diye asla af etmeyeceğini söyle gerekirse kendi adına kredi kartı çıkar şu kk son zamandaki konulara baktımda çoğunluk aldatma üzerine,çok üzücü
zaten biliyor ben her zaman söylüyorum bunu asla affetmem çocuk olsa bile diyorum.hareketlerinede her zaman bakıyorum ama insan sonuçta herşey olabilir

Gerçekten yazılanları okudunuzda mı bu yorumu yapıyorsunuz yoksa klasik aldatma yorumumu yaptınız ÖYLESİNE.

Yapmayın Allah aşkına yazdıklarınızla, konu sahibinin anlattıkları arasında yakından uzaktan alakası yok..

....

Sizde kendinizi bu anlamsız düşüncelerde uzak tutun..

O kızın memleketi tesadüf olmuş sadece.Üstelik bir yıl önceki arkadaşlık teklifi şuanla kıyaslıyorsunuz.Eşinizde tanımadığını söylemiş ki eşinize sormanız bile hata olmuş.

Atın kafanızdan, rahat bir nefes alın.. Eşinizin yüzünü bile hatırmayacağını bir insan için huzursuz etmeyin kendinizi ve eşinizi..

şu facebook çıkalı eski aşklar depreşti,kapattırın face falan kullanmayın.Hayır ortada bir şey yoksa bile kendi kendimizi huzursuz ediyoruz.Paranoyak olacağız yakında.

Boşanmalar çok arttı bunu ben değil istatistik söylüyor ben polyanacılık oynayamam bugünkü evliliklerde erkeğe 100yüz güvenilmez

Boşanmalar çok arttı bunu ben değil istatistik söylüyor ben polyanacılık oynayamam bugünkü evliliklerde erkeğe 100yüz güvenilmez
bu zamanda zaten kimseye güvenilmez ama ben eşim beni aldatıyormu acaba diye değilde acaba arkadaşlık teklif eden o kız olabilir mi diye düşündüm eşimin aldatıcağını düşünmüyorum ki aldatırsa da kendisi kaybeder sonunun ne olucağını o biliyor ben sadece 1 yıl önceki olan birşey şu anda kafama takıldı ve olabilir mi diye düşünüyorum

ay yapma ya ortaokulda bikaç kez görüştüğü kızdan ne olacak,hiç kafana takma.

Adamın aklına olmayan hinliği sokarsın

Sonrada neden yaptı dersin.

Olmayan yerden dert yaratmayın kendinize
:19:

Canım sen hamile olduğun için fazla hassassın bence, böyle önemsiz şeylere kendini üzüp te hem kendini, hem de bebişini strese sokma. Eşeğin aklına da karpuz kabuğunu getirme :20:

Arkadaşın önceki konularını okursanız havadan nem kapan, eşinden sürekli şüphe duyan birisi olduğunu anlayacaksınız.

Konu sahibine gelince: daha önceki "kardeşim ben izledim diyor ama acaba eşim mi izledi?" mevzundaki gibi yine kendi kendinizi mutsuz ediyorsunuz. Kocanızın üzerine bu kadar gitmeyin. Yapmayacağı varsa da Allah korusun bunalıp yapabilir
.

Son düzenleme:
okurken kendi paranoyaklıklarımı gördüm yazında, ben de ordan burdan bağlantı yapıp kendime hayatı zehir ederim zaman zaman. eğer kızın seni eklemiş olması ve memleketinin sizin gideceğiniz yer olması dışında başka bir somut veri yoksa, hiç düşünme bile bunları. dışardan bakan biri olarak eşinden şüphe etmeni gerektirecek hiçbirşey olmadığını söyleyebilirim.. beynin şu an vesvese üretiyor, kendimden bilirim bunları :) sevgiyle kal.

ece sen kendine eziyet etmekten zevk mi alıyorsun.herkes hamileliğinden diyor ama hamilelikten öncede böyleymişsin sen canım:34:

ece sen kendine eziyet etmekten zevk mi alıyorsun.herkes hamileliğinden diyor ama hamilelikten öncede böyleymişsin sen canım:34:
ben hamileliğe bağlamıyorum zaten kendimide biliyorum ama işte aklıma takılıyor ya yaparsa gibi şeyler kafamı kurcalıyor napiyim..

Back
X