Eşimin başka bir yere işi oldu şu an bulunduğumuz yere 1 saat uzaklıkta ve taşınıcaz yılbaşında inşlh. hamile olduğum için mi böyle şeyleri kafama takıyorum bilmiyorum ama akşam facebookta bakarken orda bir kız yaklaşık bir sene önce arkadaşlık teklif etmişti ve ben tanımadığım için kabul etmemiştim öyle kalmıştı.akşam şöyle bir profilime bakiyim dedim kızınki dikkatimi çekti ve yaşadığı şehir bizim şu an gidiceğimiz yerde.sonra düşündüm ordan birisiyle eşim ortaokul yada liseye giderken arkadaşlık yapmış ama bir kaç kere görüşmüş arkadaşının ısrarıyla oda.acaba diyorum o kız facebooktaki kız daha önce arkadaşlık yaptığı kız olabilir mi?eşime sordum ben bu kızı tanımıyorum isim olarakta duymadım dedi eşimede sordum daha önce arkadaşlık yaptığın kız olabilir mi diye ben çok küçüktüm şimdi görsem hayatta hatırlamam ismini bile hatırlamıyorum dedi.içime çok minikte olsa bir kurt düştü.akşam eşim işi oldu ve istediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerden uzak bebeğimizle baş başa kafamızı dinleriz diye sevinirken benim aklımda acaba o mu acaba gidince karşılaşırmıyız gibi sorular geçti.çok mutlu olmam gerekirken bir anda moralim bozuldu ve ne yapıcağımı bilmiyorum..