arkadaşlar daha önce yine konu açmıştım 6 yıllık bir ilişkim vardı son yıl birbirimizi yiyorduk resmen ve en sonunda bunun tel.inde 10gündür bi kızla msjlaştığını görmüştüm inkar etmişti işte boşlukla üzüntüyle sadece içimi boşalttım seni anlattım falan demişti neyse işte ben bunun msjını yakalamadan önce barışmak isteyen adam yakaladığım an itibariyle tamamen değişti sanki 5 dk önceki ve 6yıllık adam o değilmiş gibi heralde vijdanını rahatlatmak için resmen bana saldırdı senin yüzünden oldu yok artık istemiyorum seni gibi laflar etti.ben yaşadığım şoklar üzerine düzgün tepkiler veremedim ve o bana zaman ver çok kötüyüm falan dedi 2gün önce beraberdik bana artık sevgili olmaktan bıktığını evlenmek istediğini söyledi tabi şuan belli işi yok sınav sonucunu beklediğini söledi.seni çokseviyorum diyor ama bu bekleme süresinde sevgili gibi olmak istemediğini öle uzun uzun tel.konuşmaları msjlaşmalar istemediğini sadece birbirimizden haberdar olmamızın yeterli olduğunu söyledi ya şaka gibi bunlar neyapayım sizce ben.bana soru sorma bunaldım sıkıştırma beni diyor.ayrıca o kız meselesinide defalarca anlattım ben bişe yapmadım tek hatam msjların 10gün uzamsına müsade etmk dedi ama oda boşluktan oldu bunu yapmamalıydım eziliyorum karşında 10kere anlattım birdaha açarsan konuyu tek laf etmiycem dedi.geldiğimden beri arıyo 10dk konuşup kapatıyoruz.kız yüüznden tel.ini kırdı ve daha tel.bile almadı bende arayamıyorum nspcam bugün daha aramadı.