kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

beste8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
541
1
46
Kars
arkadaşlar daha önce yine konu açmıştım 6 yıllık bir ilişkim vardı son yıl birbirimizi yiyorduk resmen ve en sonunda bunun tel.inde 10gündür bi kızla msjlaştığını görmüştüm inkar etmişti işte boşlukla üzüntüyle sadece içimi boşalttım seni anlattım falan demişti neyse işte ben bunun msjını yakalamadan önce barışmak isteyen adam yakaladığım an itibariyle tamamen değişti sanki 5 dk önceki ve 6yıllık adam o değilmiş gibi heralde vijdanını rahatlatmak için resmen bana saldırdı senin yüzünden oldu yok artık istemiyorum seni gibi laflar etti.ben yaşadığım şoklar üzerine düzgün tepkiler veremedim ve o bana zaman ver çok kötüyüm falan dedi 2gün önce beraberdik bana artık sevgili olmaktan bıktığını evlenmek istediğini söyledi tabi şuan belli işi yok sınav sonucunu beklediğini söledi.seni çokseviyorum diyor ama bu bekleme süresinde sevgili gibi olmak istemediğini öle uzun uzun tel.konuşmaları msjlaşmalar istemediğini sadece birbirimizden haberdar olmamızın yeterli olduğunu söyledi ya şaka gibi bunlar neyapayım sizce ben.bana soru sorma bunaldım sıkıştırma beni diyor.ayrıca o kız meselesinide defalarca anlattım ben bişe yapmadım tek hatam msjların 10gün uzamsına müsade etmk dedi ama oda boşluktan oldu bunu yapmamalıydım eziliyorum karşında 10kere anlattım birdaha açarsan konuyu tek laf etmiycem dedi.geldiğimden beri arıyo 10dk konuşup kapatıyoruz.kız yüüznden tel.ini kırdı ve daha tel.bile almadı bende arayamıyorum nspcam bugün daha aramadı.

seni sevse başkasıyla konuşmaya ihtiyaç duymazdı.
ben o kızada seni anlattığını falan sanmıyorum.
madem ona seni anlatacak kadar çok seviyor ne o zaman bu görüşmeyelim, konuşmayalım tavırları.
bir süre uzak kalmak istediği belli.
sende gözden geçir sana karşı olan tavırlarını.
gerçekten seni sevdiğine inanıyor musun ?

seni sevse başkasıyla konuşmaya ihtiyaç duymazdı.
ben o kızada seni anlattığını falan sanmıyorum.
madem ona seni anlatacak kadar çok seviyor ne o zaman bu görüşmeyelim, konuşmayalım tavırları.
bir süre uzak kalmak istediği belli.
sende gözden geçir sana karşı olan tavırlarını.
gerçekten seni sevdiğine inanıyor musun ?

evet bu insan 6 yıl boyunca benim için her türlü fedakarlığı yapmış beni çok sevmiş insan sevgisinden eminim ama böle uzak kalma isteği neden oldu anlamadım napacağımı bilmiyorum sanki o değilde ben suçluyum gibi davranıyor

evet bu insan 6 yıl boyunca benim için her türlü fedakarlığı yapmış beni çok sevmiş insan sevgisinden eminim ama böle uzak kalma isteği neden oldu anlamadım napacağımı bilmiyorum sanki o değilde ben suçluyum gibi davranıyor

kendi kendinize bile çelişiyorsunuz.
suçlu olmadığını sanıp, üstüne birde uzak kalmak isteyen kendisi.
ne kadar uzun süreli bir ilişki olursa olsun sıkılmaya başlamış olması bile bunun gerçek sevgi olmadığını gösterir bence.
boşluktan olduğundan o kızla konuştuğunu söylemiş her boşlukta aynısınız mı yapacak.
şuan da boşlukta o zaman aynısını tekrar yapması kaçınılmaz.

sikilmis olabilir bazi seylerden gayet normal.Biraz sikmayin rahat birakin bakalim.

bende öle düşünüyorum fakat bu sürede benden dahada uzaklaşmasından korkuyorum 6 yılda onu ilk defa böle görüyorum.kafamda bin tane senaryo geçiyo beni yada başkasını yedeğe almayamı çalışıyosun yoksa dedim resmen oda öle olsa biran önce evlenmek istemem senle dedi.ozaman hak veriyorum o kızla takılmak istese yapmaz bir önce evlenmek istemez heralde diye düşünüyom.ee peki neden bunlar öğrendiğim anda 5 dk içinde değişti dedim.diyorki;zaten 1yıldır ufak ufak uyarıyordum seni üstüme gelme diye bu patlama oldu diyor.

ne kadar uzun süreli bir ilişki olursa olsun sıkılmaya başlamış olması bile bunun gerçek sevgi olmadığını gösterir bence.
boşluktan olduğundan o kızla konuştuğunu söylemiş her boşlukta aynısınız mı yapacak.

evet aynısını dedim bende ama diyorki bişe yapmadım ama yinede hayatımı mahfetti bu olay dersimi aldım artık amacım bir an önce sınavları kazanıp ailenin karşısına çıkmak ama bu sürede üstüme gelme diyor.bende çaresizce düşünüyorum napcammmm

evet aynısını dedim bende ama diyorki bişe yapmadım ama yinede hayatımı mahfetti bu olay dersimi aldım artık amacım bir an önce sınavları kazanıp ailenin karşısına çıkmak ama bu sürede üstüme gelme diyor.bende çaresizce düşünüyorum napcammmm

zamana bırakın birazda.
ama kendinizi herşeye hazırlayın.
hakkınızda hayırlısı olsun :70:

aynısını söledim ona diyrki bişe yapmadım ama yinede hayatım mahfoldu bu olay yüzünden ben dersimi aldım artık tek amacım sınavları kazanıp ailenin karşısına çıkmak ama bu sürede üstüme gelme diyor.bende kara kara ne yapcam diye düşünüyorum

Erkeklerin cogu böyledir. 6 yıl cok uzun bir süre bir erkek için. sıkılmıstır kesin sewgili olmaktan liseliler gibi mesajlasmaktan fln.. ama bu kız meselesi düşündürücü .s belkide teldeki konuslamaları fln yakalamasydın hala dewam edeckti o kızla konusmaya .s o yüzden o anki sinirle telefonu fırlatıp attı.düşüncesi de şu olabilir; hani inansın bana böle bi şey yapmıyacagımı vs. belki de hiç öle bi şey yoktur ama benim düşüncem böle cnm :44:

Erkeklerin cogu böyledir. 6 yıl cok uzun bir süre bir erkek için. sıkılmıstır kesin sewgili olmaktan liseliler gibi mesajlasmaktan fln.. ama bu kız meselesi düşündürücü .s belkide teldeki konuslamaları fln yakalamasydın hala dewam edeckti o kızla konusmaya .s o yüzden o anki sinirle telefonu fırlatıp attı.düşüncesi de şu olabilir; hani inansın bana böle bi şey yapmıyacagımı vs. belki de hiç öle bi şey yoktur ama benim düşüncem böle cnm :44:

gerçetnde 1yıldır uyarıyordu beni üstüme gelme diye ama oda beni üzdüğü için bende önemsemiyordum bu yıl aramıza mesafe girdi 10 ay birbirimizi hiç görmedik ve bu bizi mahfetti.şimdi güven hiç kalmadı ama 6 yılımı heba etmekde istemiyorum

sevgilin yaptiğinin aynısını Ben sevgilime yaptım.. artık sevgili olmak istemiyorum, msjlaşamalar kavgalar tripler usandım Bıktım yoruldum dedim.. işine gücüne Bak, hazırım dediğin an direk gel evlenelim dedim.. napim, direk Bitirelim diyorum Bitirmiyor ağliyor sizliyor.. anca Bu yolu düşüneBiliyorum.. demek adamı gerçekten yormuşsun.. anlıyorum Ben valla..

yıllar önce aynı şeyi bana söylemişti şahsın biri.yok evlenmek istiyomuş ama şuan durumu müsait değilmiş o zamana kadar da çok sık görüşmeyelim aynen haberdar olalım demişti.bende tamam demiştim çok rahatsız olmamıştım başta ama sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim hemde kendisi söyledi.:53::53: yani erkekler gevelemeye başladı mı altından bişey çıkıyor.bir fikir olsun diye söyledim çünkü ben o zaman çok saftım ve ilk ilişkimdi çok mağdur olmuştum yani:113::113: hala hatırladıkça kan beynime sıçrar:41::41:

sevgilin yaptiğinin aynısını Ben sevgilime yaptım.. artık sevgili olmak istemiyorum, msjlaşamalar kavgalar tripler usandım Bıktım yoruldum dedim.. işine gücüne Bak, hazırım dediğin an direk gel evlenelim dedim.. napim, direk Bitirelim diyorum Bitirmiyor ağliyor sizliyor.. anca Bu yolu düşüneBiliyorum.. demek adamı gerçekten yormuşsun.. anlıyorum Ben valla..

evet evet aynen şuan öle peki ne yaptınız ne oldu sonunda biz şuan o haldeyz iştee

yıllar önce aynı şeyi bana söylemişti şahsın biri.yok evlenmek istiyomuş ama şuan durumu müsait değilmiş o zamana kadar da çok sık görüşmeyelim aynen haberdar olalım demişti.bende tamam demiştim çok rahatsız olmamıştım başta ama sonra eski sevgilisiyle barıştığını öğrendim hemde kendisi söyledi.:53::53: yani erkekler gevelemeye başladı mı altından bişey çıkıyor.bir fikir olsun diye söyledim çünkü ben o zaman çok saftım ve ilk ilişkimdi çok mağdur olmuştum yani:113::113: hala hatırladıkça kan beynime sıçrar:41::41:

yok bana evlenelim ama müsait değilim falan demiyor.istersen şuan bile istemeye gelebiliriz ama ailenin karşısında işsiz gözüküp mahçup olmak istemem diyor.bende hak veriyorum bugün aradı çok soğuk konuştu benimle acaba üstüne gitmemeyi hergün sadece 5-10 dk konuşmayı kabul ederek hatamı yaptım böyle dahadamı uzaklaşıyor acaba benden onun olduğu şehire iş dolayısıyla gitme imkanım var ama istemiyor.bana güvenip gelme diyor.belki askere giderim yada çalışıcam zaman ayıramam öğrencilikteki gibi olamayız bil dedi.şok oldum ya anlamıyorum neden böle yapıyo kafasını karıştıran insanlarmı var ki çok ağır yeminler ediyo yok diye yoksa gerçekten bıktımı ne yapcam 6 yılı arkamamı atayımm:((

arkadaşlar artık forumda çok fazla fikir verme yok herkes okuyup geçiyor.okurken belki kendince yorumlarda bulunuyor ama bunu paylaşmıyor böle olursa burası sadece ağlama duvarına döner herkes içindekileri yazar gider halbuki ben burayı öle görmüyorum benzer şeyler yaşayanların birbirleriyle deneyimlerini paylaştığı yer olarak görüyorum

biliyorum zor gelecek belki ama ben olsam asla arayıp sormam! o ne kadar inkar etsede senin üzerine atması ve 'senin yüzünden oldu' demesi. sence bir suç işlediğini göstermiyormu? suçsuz insan bunları yapmaz. Bu benim fikrim...

aranız her bozulduğunda her boşluk anında bir kızla konuşursa yandım diyim ben sana o insana artık güven olmaz. eminim duymak istediklerin çok daha yapıcı şeyler ama görünen ortada. sırf kendi pisliğini kapamak için gündem değiştirmk istiyo olabilir evlenelim falan diyerek. sakın kanma. yeni tel almamasıda ayrı bi şaşkınlık.
bu arada telde öyle uzun uzun konuşmalara yada dk da bir msj atmalara bende karşıyım. herşeyi gün içerisinde bilince payllaşıcak bişey kalmaz ki özlemek lazım akşam olsada görsem hevesi falan olması lazım o konuda haklı. bide insan gerçekten boğulur yanii

dikkatli ol boşluğa düştüm yaptım hadi evlenelim bunlar tehlikeli laflardır:20: hayırlısı olsun fazla düşünme

ben olsam aramam sormam, bakalım ne yapacak? belliki sıkılmış senden, değişiklik aramış. senden bahsedecek, seni konuşacak elin kızınımı bulmuş. neden erkek değil. mesela erkek bir arkadaşına dökebilirdi içini.. kız olması düşündürücü.. bir süre sevgili olmayalım, sadece birbirimizden haberdar olalım lafıda düşündürücü, sen bunu birisi ile görsen yada duysan, "adam haklı duruma düşecek" biz sevgili değiliz ki bir süre ara verdik diyecek.. kalacaksın öyle.. neyse bence üstüne düşme, haberdar falanda etme hiç bir şeyden. bırak kendi haline. hayatında başkası varsa seni tınlamaz, ama yoksa yokluğunu hissettiği zaman koşa koşa dönecektir sana.

Back
X