kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

gurur yapmakta haklısın, çünkü kimse hak etmez böyle davranılmayı. umursamazlık yapılması haksız yere hem de insanı çok yaralar. ama sana tavsiyem olayı bir an önce kafanda büyütmekten vazgeçmek. çünkü kafanı yordukça daha fazla intikam alma ihtiyacı hissedersin. oysaki en büyük intikam senin ona aynısını yapman. onu hayatından zor da olsa uzaklaştırman. "hiç bir şey" olduğunu anlasın. asıl o düşünmeli 6 yıllık ilişki sonucunda beste nasılda hemen bitirmeye razı oldu. nasıl da umursamaz oldu diye. ama bunu yapman için öncelikle gerçekten kafanda onu gözünde büyüttüğün yerden indirerek başlamalısın. kendi kendine eziyet etme intikam duygusuyla. zamanı geldiğinde "intikam" kendi ayağıyla sana gelecektir.

haklısın ama yapamıyorum başka kız varsa ben ne kadar umursamaz olsamda o umursarmıki onu bırakmamı o yemişnler ederek hataydı asla kimse olamaz ddesede ben her an şüpheleniyorum ondan aklıma başka kız gelince çıldırıyorum insan sevdiğini paylaşamaz tabiki.ama tabi kimse yoksa umursar ayrıca bikaç ay önce kpss ye çalışmaya başlıycam ben bu kafayla nasıl çalışıcam bitaraftanda onu düşünüyom.hiç iyi değilim evet belki intikam ayağıma gelecek ama ben bekleyemiyorum sabırsızlıktan ölüyorum hergün boğuluyorum zaten ayrı şehir mahfetti bizi.orda olsaydım binkere ne yapacaksam yapmıştım

canım bak şu an taze duygularla böyle hissedersin. ama sor bir kendine seni daha mı iyi ediyor bu düşünceler. aksine daha fazla ona yönelik şeyler düşünmene yol açıyor. seni unutmuşsa ya da unutmaya meğilliyse alacağın intikam da onu çok etkilemez. aksine kendini iyice değerli zanneder. seni de daha fazla üzer yaşadıkların.
gerçek sevgisi varsa sana kızı iplemez. zamana bırak. sürekli şüphe içinde yaşayamazsın. şu yaşadıklarını inan ki anlıyorum. ne denirse boş gelir sana. mantıklı olanı yapman gerektiğini bilmene rağmen ruhunu duygularını kontrol edemezsin. çünkü şu an mantığı ön planda tutmak mümkün olmayabilir. al bir kağıda yaz duygularını. sanki ona yazıyor gibi. tüm sitemlerini duygu ve düşüncelerini yaz. içini dök (tabi ona yollama). istersen sonra yırt çöpe at ama mutlaka içini dök. ya da gel burda yaz. inanki rahatlayacaksın. ne zaman kötü hissedersen yaz. zamanla acın hafifleyecek. doğrunun esas yapman gerekenin ne olduğu net bir şekilde karşına çıkacak zamanla. hem sakin kafayla daha uygun bir intikam planı hazırlarsın eğer istersen. belki de ilerde hiç gerek bile duymazsın. unutma ki onun duyguları da böyle sabit kalmayacak. kafası yerine gelince bazı şeyleri anlayacak

zamana bırakmaktan başka çarem yok zaten ama bölemi devam etsem bilemiyorum yani beyefendi nezaman isterse arayacak 5dk konuşcaz ve ben o sürede mutlu neşeli rolü yapıcam buna devam etmelimiyim bisüre yoksa bikaç konuşmadan sonra durumdan rahatsız olduğumu söleyip hattımı kapattırsammı çok kararsızım.1 ay sonra o aptal kız o şehire gelicek üni.öğrencisiymiş öğrendiğime göre tam o dönemde yaptığım tel.kapatma ona daha fazla itermi bilemiyorum bazen iterse itsin nalet olsun diyorum ama etrafımdakilerde ne yapacaksan kendine tekrar bağla biraz sonra yap sabırlı ol biraz böle devam et diyorlar:((

zamana bırakmaktan başka çarem yok zaten ama bölemi devam etsem bilemiyorum yani beyefendi nezaman isterse arayacak 5dk konuşcaz ve ben o sürede mutlu neşeli rolü yapıcam buna devam etmelimiyim bisüre yoksa bikaç konuşmadan sonra durumdan rahatsız olduğumu söleyip hattımı kapattırsammı çok kararsızım.1 ay sonra o aptal kız o şehire gelicek üni.öğrencisiymiş öğrendiğime göre tam o dönemde yaptığım tel.kapatma ona daha fazla itermi bilemiyorum bazen iterse itsin nalet olsun diyorum ama etrafımdakilerde ne yapacaksan kendine tekrar bağla biraz sonra yap sabırlı ol biraz böle devam et diyorlar:((

tlf kapattırma konusunu bilemeyeceğim. ama lütfen şunu kendine yapma. neden neşeli görünecekmişsin canım ya. oh valla. istediği zaman arayacak. istediği zaman saçmalayacak. sen ise sırf onu sıkmamak adına kendinden ödün vereceksin. öyle bir lüksün yok. lütfen arasa bile tlflarına cevap verme. ne bu ya. çocuk oyuncağımı sanıyor bu ilişkiyi. istemiyorsa yol ver gitsin ya. kucağına itmezsin o kızın merak etme. o kızın kucağına itilmeye bahane arıyorsa bir şekilde bulurbahanesini.sakın aldanma onu laflarına. kim kimi zorla itebilir başkasına. yürekten istemezse asla gitmez kimseye.şu kızı unut lütfen. böyle kızlara da hemcinsim demeye utanıyorum. sevgilisi olan birine yaranmaya çalıştığına göre epey kaliteli bir kız olduğuna eminim onun!!!
şu an yapman gereken tek şey olduğun gibi davranmak. telefonlarına cevap verme. zorla neşeli rolü yapma. senin neşeni söndüren kendisi. bak ilerde kendine kızarsın bu adama şu günlerde gösterdiğin hassasiyetten dolayı. bence bunalmamış saçmalamaya başlamış

evet haklısın ona zaman verip okızla çıkmasına razı olamam o kızı unut demişsiniz ama unutamıyorum her an kendimi yiyorum onunlamı napıyo kız evde kalıyo acaba evemi gitti bilmemne diye saplantı oldu bende resmen

canım ilişkiniz nasıldı. alttan alan hep o muydu . yani sen sert kendinden taviz vermeyen biri miydin paylaşımlarınız nasıldı her konuda anlaşabiliyor muydunuz tensel uyumunuz var mıydı. bütün bunlar iyi ise seni unutabileceğini sanmıyorum eğer kırıcı ona karşı soğuk yaklaşmışsan araya yol girince farklılaşıyor erkekler aynı şey arkadaşımın başına geldi fakat toparladılar. Ayrıca sonuçta ayrılmak da isteyebilirdi bitirebilirdi de . ama yaptığı kabul edilir gibi değil sen nasıl olsa en doğru kararı vereceksin yaşayan sensin.

canım ilişkiniz nasıldı. alttan alan hep o muydu . yani sen sert kendinden taviz vermeyen biri miydin paylaşımlarınız nasıldı her konuda anlaşabiliyor muydunuz tensel uyumunuz var mıydı. bütün bunlar iyi ise seni unutabileceğini sanmıyorum eğer kırıcı ona karşı soğuk yaklaşmışsan araya yol girince farklılaşıyor erkekler aynı şey arkadaşımın başına geldi fakat toparladılar. Ayrıca sonuçta ayrılmak da isteyebilirdi bitirebilirdi de . ama yaptığı kabul edilir gibi değil sen nasıl olsa en doğru kararı vereceksin yaşayan sensin.

yani sert değildim ama asla alttan almazdım asla hep o özür diler hep o af dilerdi yalvarır yakarırdı ama şuda varki ben ona karşı hiç yanlış yapmazdım ki bişeye özür dileyim kavgalarımız küçük nedenlerden dolayı olurdu ama hep onun ders almazlığından yaşardık kavgayı yaşasak bile bunu oda kabul ederdi.işte şimdi benim altüst olmamın nedeni bu herşey tersine döndü ben yalvar yakar o vurdumduymaz ben katlanamıyorum bu duruma o kız ona anlayışlı bile olsa bumuydu yani 6 yılın mükafatı ölürüm yine senin gibisini bulamam diye diye 6 yıl geçirdi ne oldu 5 gün oldu hala aramadı beni dünde face açmış baktımki ama bugün yok anlamadım gizlemişmi acaba ama arkadaşlarının sayfalarına bakıyom yine yok dondurdumu acaba

ne için kavga ediyordunuz bilemiyorum canım ama kendini senin yanında ezik hissediyor olabilir yani kompleksli olabilir ondan güzel veya kültürlü olduğunu düşünüyorum. bence aramasını bekleyerek arayı daha çok açarsın canım eminim ki teli vardır. dürüstçe konuşmanız gerektiğini söyle ve konuş .kangren yer zamanında kesilmezse bütün vücuda yayılır vücudu hayatın gibi düşün kesmen gerekiyorsa altı yılını kes yoksa ömrün de heba olur. bunu göze alamaz belki de bunu ancak konuşarak anlarsın. beş günde bir arama olmaz.

ne için kavga ediyordunuz bilemiyorum canım ama kendini senin yanında ezik hissediyor olabilir yani kompleksli olabilir ondan güzel veya kültürlü olduğunu düşünüyorum. bence aramasını bekleyerek arayı daha çok açarsın canım eminim ki teli vardır. dürüstçe konuşmanız gerektiğini söyle ve konuş .kangren yer zamanında kesilmezse bütün vücuda yayılır vücudu hayatın gibi düşün kesmen gerekiyorsa altı yılını kes yoksa ömrün de heba olur. bunu göze alamaz belki de bunu ancak konuşarak anlarsın. beş günde bir arama olmaz.

konuşuyorum ama o anlamıyorrr seni seviyorum ama zamana ihtiyacım var diyip tutturuyor ya nedir bu ya ne allah aşkına nedir

arkadaşlar çok feci bişe oldu.sevgilim 1haftadır aramıyordu malum zaten hep böleydi biliyosunuz ve bende aradım nezaman aramayı düşünüyodun dedim hiç düşünmüyodum dedi.evet sizin dedikleriniz doğruymuş kendini denedi bu sürede .sensizlik koymuyo istemiyorum dedi bana yıkıldım öldümmm.bana bölemi demiştin yalvar yakar süre istemiştin adam gibi karşına çıkcam demiştin dedim yok anladımki artık istemiyorum dedi.galiba başka hattıda var artık face.de açmış kendine ama hala face.de benimle ilgili şeyler yazmış.kavgamız çok hararetlenince bana dediki istemiyorum artık başka insanlarla çıkmak denemek istiyorum dedi.dünyayı başına yıktım bu lafı için sonra kıvırdı falan ama burda bir arkadaş yazmıştıya o genç yaşta bağlandı sana hiç gezip tozup gönül eğlendiremedi şimdi bakıyoki iş evliliğe gidiyo şimdi çoştu kafasına göre takılıp kimseylede evlenmek istemiyo diye.doğruuu evet doğru aynen böle sanırım okızlada hala görüşüyo.şimdi söleyin ben napcam.ben hala bu adamı seviyorum desem ne dersiniz allah beni muvaffak etsin ama bilmiyom belkide hırs ama böle nolur bırak unut gibi şeyler sölemeyin deli gibi ondan intikam almak istiyorum kapıma gelsin sürnsün istiyorum gururumu ayaklar altına alıpda beni bırakmasına dayanamıyorum.6 yıl buuu 6.gönülmü eğlendirdi benimle napayım ben söleyin çıldırcamm

senin şu anki duygularını çok iyi anlıyorum canım üzülme demiycem çünkü üzülme desem bile elinde değil acını çek ama inanki 1-2 ay sürecek sonrasında nötr olacaksın bak ben 15 yılımı verdim ortaokulda başlayan bir ilişkiydi o kadar emek verdim o kadar fedakarlık ettim 5 yıl almanya yolu bekledim en güzel yıllarımı verdim şu an yaşım 31 ve bundan 9 ay önce ayrıldık ve şimdi düğünümüz olacaktı güya öyle demişti ailene söyle demişti annemle çeyiz hazırlılarına başlarken ben sırtımdan vuruldum yıkıldım 2-3 ay bitkisel hayatta gibiydim yemedim, içmedim, insanlardan kaçtım, yaşayan ölü dedikleri şy bu olsa gerekti hep ağladım aylarca kollarımdaki kemiklerim resmen sızlıyordu hissediyordum kolu kanadı kırılmak dedikleri şey bu olsa gerekti ama şimdi aklıma pek gelmiyor bile üstelik ilk zamanlar arar diye umudum vardı ama şimdi o umut da tükendi ama ben artık üzülmüyorum üzüldüğüm şeyler sadece geçen yıllarım,verdiğim emekler,aileme ve insanlara olan mahcubiyetim aşk acısı çabuk geçer ALLAH başka acı vermesin şu an olay çok sıcak diye böyle düşünüyorsun ama rahat ol unutacaksın karşına belki de iyiki ayrılmışm ondan dedirten biri çıkacaktır ki İnşallah da öyle olur ALLAHIM sana bugünleri atlatana kadar dayanma gücü versin sakın yıkılma inanki kaybeden o sen değilsin.

en güzel intikam başka biriyle güzel bir ilişki yaşaman işi gücü olan biriyle. aklına gelebilecek bütün küfürleri ediyorum içimden ona canım. şimdi yoluna bak seni kaybetmenin ne demek olduğunu tattır ona .

içim intikamla dolu bugünde diyo zamana ihtiyacımız var ben bi tel alıyim konuşalım herşeyi diyo var tel.in diyorum hala yemin ediyo yok diye.dün bitti istemiyorum diyodun bugün ne kafayımı yedin dedim resmen oda kurtulursa bu zamanla kurtulur anca diyo.öleki inan böle onu istemeye kadar getirtip tüm ailelerin önünde rezil etmek istiyorum yani okadar çok içim dolu sessiz sedasız gitmek koyuyo bana

Back
X