gurur yapmakta haklısın, çünkü kimse hak etmez böyle davranılmayı. umursamazlık yapılması haksız yere hem de insanı çok yaralar. ama sana tavsiyem olayı bir an önce kafanda büyütmekten vazgeçmek. çünkü kafanı yordukça daha fazla intikam alma ihtiyacı hissedersin. oysaki en büyük intikam senin ona aynısını yapman. onu hayatından zor da olsa uzaklaştırman. "hiç bir şey" olduğunu anlasın. asıl o düşünmeli 6 yıllık ilişki sonucunda beste nasılda hemen bitirmeye razı oldu. nasıl da umursamaz oldu diye. ama bunu yapman için öncelikle gerçekten kafanda onu gözünde büyüttüğün yerden indirerek başlamalısın. kendi kendine eziyet etme intikam duygusuyla. zamanı geldiğinde "intikam" kendi ayağıyla sana gelecektir.
haklısın ama yapamıyorum başka kız varsa ben ne kadar umursamaz olsamda o umursarmıki onu bırakmamı o yemişnler ederek hataydı asla kimse olamaz ddesede ben her an şüpheleniyorum ondan aklıma başka kız gelince çıldırıyorum insan sevdiğini paylaşamaz tabiki.ama tabi kimse yoksa umursar ayrıca bikaç ay önce kpss ye çalışmaya başlıycam ben bu kafayla nasıl çalışıcam bitaraftanda onu düşünüyom.hiç iyi değilim evet belki intikam ayağıma gelecek ama ben bekleyemiyorum sabırsızlıktan ölüyorum hergün boğuluyorum zaten ayrı şehir mahfetti bizi.orda olsaydım binkere ne yapacaksam yapmıştım