kafamda senaryo üretmekten çıldırmak üzereyim

canım erkek arkadaşınla senin burcun ne? bence de bir müddet arama ama bu süre zarfında gayet mutlu görün facen falan varsa o görüyorsa duvarına çok mutlu mesajlar yaz. senin facen yoksa onun varsa hemen aç bitane. bence arayacaktır seni gayet mutlu sorunsuz muhabbet et hatta oldukça neşeli ol! erkekleri bağlayan şey cazibe ve neşedir. sürekli dırdır sorun onları kötü şeylere yöneltir. ne yazık ki insanoğlu birbirine nankördür.beyfendinin kör gözünü açmanın vakti geldi. sen ne olursa olsun moralini yüksek tut bir oyun gibi düşün. aradığında bir klübe üye olduğunu söyle ya da dansa yazıldım ya da kursa yazıldım vs ama mutlaka bir ortam içinde olduğunu düşünsün. face olayı varsa bunu daha rahat gösterirsin. ilişki durumuna ilişkim yok yaz arada karmaşık ilişki yaz yani gizemli ol ki çıldırsın güzel resimler koy saçını boyat. imaj değişikliği oldukça önemli. erkekler bir müddet sonra alışıyorlar değişiklik şart çünkü onlarda kalp diye bir şey yok göz var sadece . sakın ha sakın moralini bozuk gibi gösterme hiç ağlama onun karşısında telefonda. hiçbir şey olmamış gibi konuş biraz mesafeli ol ama mutluyu oyna onu takmıyormuşsun gibi davran cazibeli ol . bu onu sana deli divane yapar. hem sende ona olan bağını biraz esnetmiş olursun.
katılıyorum :62:

bende tel.imi kapatmayı düşünüyorum fakat tamda şu aşamada doğru olduğunu pek düşünmüyorum kısa bir süre üstüne düşmemeyi umursamamayı arayınca normal konuşmayı hiç ummadığı bi anda tel.imi tamamen kapatmayı düşünüyorum ama doğrumu bilmiyorum:((ve o kızla hala görüşüyomu bilemiyorum çok ağır yeminler ediyo tanıyorum onu o yeminleri kolay kolay etmez ama insanoğlu tabi belli olmaz.ben ilk öğrenince hoparlörü açtı o kıza ağzına geleni söledi ondan uzak durması için ben kulaklarımla duydum sonra kız buna yine msj atmış istersen görüşelim diye ve ozaman kırdı hattını öle diyo.sizce tüm bunlara rağmen hala görüşülebilirmi hayır nalet olası kıza inanamıyorum ben o küfürleri tel.de duyunca bile şok oldum utanmadan o hala nasıl msj atıyo sevgilime ya tamam sevgilimi savunmuyorum ama bazen hemcinslerimden nefret ediyorum.bilmiyorum arkadaşlar ilişkime 6 yılıma çok acıyorum kurtarmak istiyorum ama sevgilimin bu tavırlarına dayanacak takatim kalmadı
ozaman şimdilik kapatma madem ama arayan sen olma o arasın o merak etsin o düşsün üzerine:31:

canım erkek arkadaşınla senin burcun ne? bence de bir müddet arama ama bu süre zarfında gayet mutlu görün facen falan varsa o görüyorsa duvarına çok mutlu mesajlar yaz. senin facen yoksa onun varsa hemen aç bitane. bence arayacaktır seni gayet mutlu sorunsuz muhabbet et hatta oldukça neşeli ol! erkekleri bağlayan şey cazibe ve neşedir. sürekli dırdır sorun onları kötü şeylere yöneltir. ne yazık ki insanoğlu birbirine nankördür.beyfendinin kör gözünü açmanın vakti geldi. sen ne olursa olsun moralini yüksek tut bir oyun gibi düşün. aradığında bir klübe üye olduğunu söyle ya da dansa yazıldım ya da kursa yazıldım vs ama mutlaka bir ortam içinde olduğunu düşünsün. face olayı varsa bunu daha rahat gösterirsin. ilişki durumuna ilişkim yok yaz arada karmaşık ilişki yaz yani gizemli ol ki çıldırsın güzel resimler koy saçını boyat. imaj değişikliği oldukça önemli. erkekler bir müddet sonra alışıyorlar değişiklik şart çünkü onlarda kalp diye bir şey yok göz var sadece . sakın ha sakın moralini bozuk gibi gösterme hiç ağlama onun karşısında telefonda. hiçbir şey olmamış gibi konuş biraz mesafeli ol ama mutluyu oyna onu takmıyormuşsun gibi davran cazibeli ol . bu onu sana deli divane yapar. hem sende ona olan bağını biraz esnetmiş olursun.

tşk böle önerilere gerçekten ihtiyacım var ayrı şehirlerdeyiz şuan hani sürekli neşeli halimi görme imkanı yok ama tel.de olabilirim doğru.ben kova arkafdaşım ikizler burcu ensonki görüştüğümüzden sonra farkediyorumki ona aşırı kırgınım şuan tamamen iletişimi kesmek istiyorum ama 6 yılda değilde 3ayda kaybettiğim gururumu kazanmam lazım diye bekliyorum nasıl yapcam bilmiyom evdeyim buara yani onu öle bi merakda bırakacak durumum yok.hep der sen evde olunca ben rahat oluyorum diyo.elimden geleni yapmaya çalışıcam ama kararsız kaldığım bir konu ona sevgilim gibi aşkım canım cicimmi davransam neşeli olsam yoksa ölesine konuşuyor gibi umursamıyarakmı bilemedim off bunları yapmak istemezdim ama kafam çok karışık

Erkekler kendilerine ait zamanlar olsun isterler.. Belki cok seyin ustesinden gelirler ama bir yerde dururlar kaybolmak isterler, uzaklasmak.. Bunu tabiki seni sevmedigi icin yapmiyor bu sadece kendi ic dunyasinda olusan birsey ona zaman ver bi hafta sen arama.. ustune gitme. Eski haliyle karsina cikacaktir.
:)

keşke 1haftada düzelebilecek durumu olsa keşke ama sanmıyorum ya öle ters zamana geldiki en kötü anlarımızı yaşadığımız aylar o bunaldı ve tamda şu nalet olası kız çıktı ortaya şimdi bilsemki tüm bunlar bunalımı yüzünden oluyo sonuna kadar destek olurum ama ya kız yüüznden oluyorsa ozaman boşa uğraşıyorum hoş yeminler ediyo kimseden haberdar olmadığına hata yaptığına ama güvenim gitti işte

tşk böle önerilere gerçekten ihtiyacım var ayrı şehirlerdeyiz şuan hani sürekli neşeli halimi görme imkanı yok ama tel.de olabilirim doğru.ben kova arkafdaşım ikizler burcu ensonki görüştüğümüzden sonra farkediyorumki ona aşırı kırgınım şuan tamamen iletişimi kesmek istiyorum ama 6 yılda değilde 3ayda kaybettiğim gururumu kazanmam lazım diye bekliyorum nasıl yapcam bilmiyom evdeyim buara yani onu öle bi merakda bırakacak durumum yok.hep der sen evde olunca ben rahat oluyorum diyo.elimden geleni yapmaya çalışıcam ama kararsız kaldığım bir konu ona sevgilim gibi aşkım canım cicimmi davransam neşeli olsam yoksa ölesine konuşuyor gibi umursamıyarakmı bilemedim off bunları yapmak istemezdim ama kafam çok karışık
bende güçlü görünmeye çalışıp onu umursamaz sallamaz bi tavır almıştım sonrasını hatırlamak bile istemiyorum. gerçi bizimki ayrıldıktan sonra olmuştu...

hergün buna benzer bir sürü konu açılıyor artık şaşırmıyorum tipik bir erkek vakası daha.erkek adı üstünde sıkıldımı hop başkasının yanında alıyor soluğu

Son düzenleme:
bunu düşünmek bile istemiyorum benim acilen kendime bir yol haritası çizip uygulamam lazım bu yol haritası hem beni eski halime dönderecek hemde şüphelerimden kurtaracak bir harita olmalı yada 6yılı umursamadan arkamı dönmeliyim

hergün buna benzer bir sürü konu açılıyor artık şaşırmıyorum tipik bir erkek vakası daha.erkek adı üstünde sıkıldımı hop başkasının yanında alıyor soluğu

bunu düşünmek bile istemiyorum.benim acilen kendime bir yol haritası çizmem lazım bu harita hem beni eski halime dönderecek hemde şüphelerimden kurtaracak bir harita olmalı.yada 6 yılı umursamadan arakamı dönemeliyim

ne olmuştu bu tavırlarında olumsuz yönlerimi var
utanarak söylüyorum çok afedersin ayrılık sonrası beni bi kaç kere aradı bende zor gunler geçirdim bende çok özledim ihtiyaç duyduğum anlar oldu ama güçlü görünüp sensizde ayaktayım çok iyiyim dediğimde ben düşerken bi tekmede sen vurdun kaşar kaşar güldün bana sığınak olmadın diye beni suçladı ağır tehdit hakaret vs. ki ben ona seçenekler sundum çık hayatımdan diyen o oldu benim tabi ki gururlu ve güçlü olmam lazımdı en azından öyle gözükmem lazımdı ama o ayrıldık 1 ayda 3 kere aradı benden yüz bulamadı 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz imkansızız dedi sonra defalarca benimle yeniden varmısın herşeyi unutup dedi benden hayır cevabı alıncada hayatını ve geleceğini mahfeden 5 sene önceki nefretle andığı kız arkadaşını aradı yanına çağırdı görüşmeye başladı sen olmadığın için o var dedi ama o hayatındayken bile bana dönmek istedi böle bi dengesizliğin içindeyim bende facem msnim telefonum herşeyim kapalı ulaşamıyo bana ama mail yoluylada olsa laf sokmaktan geri kalmıyo :59: konuyu dağıtmış olmayayım ben bi anlatsam roman olur :27:
6 sene uzun bi zaman olsada geleceğin daha kötü olucaksa yani suyu kaynadıysa bu ilişkinin 6 sene filan diye düşünme kesin bi karar ver ve kendine bi yol çiz...

utanarak söylüyorum çok afedersin ayrılık sonrası beni bi kaç kere aradı bende zor gunler geçirdim bende çok özledim ihtiyaç duyduğum anlar oldu ama güçlü görünüp sensizde ayaktayım çok iyiyim dediğimde ben düşerken bi tekmede sen vurdun kaşar kaşar güldün bana sığınak olmadın diye beni suçladı ağır tehdit hakaret vs. ki ben ona seçenekler sundum çık hayatımdan diyen o oldu benim tabi ki gururlu ve güçlü olmam lazımdı en azından öyle gözükmem lazımdı ama o ayrıldık 1 ayda 3 kere aradı benden yüz bulamadı 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz imkansızız dedi sonra defalarca benimle yeniden varmısın herşeyi unutup dedi benden hayır cevabı alıncada hayatını ve geleceğini mahfeden 5 sene önceki nefretle andığı kız arkadaşını aradı yanına çağırdı görüşmeye başladı sen olmadığın için o var dedi ama o hayatındayken bile bana dönmek istedi böle bi dengesizliğin içindeyim bende facem msnim telefonum herşeyim kapalı ulaşamıyo bana ama mail yoluylada olsa laf sokmaktan geri kalmıyo :59: konuyu dağıtmış olmayayım ben bi anlatsam roman olur :27:
6 sene uzun bi zaman olsada geleceğin daha kötü olucaksa yani suyu kaynadıysa bu ilişkinin 6 sene filan diye düşünme kesin bi karar ver ve kendine bi yol çiz...

hayırlısı olsun senin için tabiki canım evet benim şu saçma sapan halimden çıkıp bir yol almam lazım ama neyapacağım konusunda tek bir fikrim bile yok.yalnız ilk şunu biliyorumki kaybettiğim gururumu eski hale alıp sonra bitip bitmemesine karar vericem ama o ilk işim olan o gurur işini o bukadar umursamazken nasıl yapcam bilmiyorum ama olmalı bir yolu yapmalıyım bu şekilde bitsede devam etsede mutsuz olcam oyüzden eski halimi almamın bir yolu olmalı

hım ikizler erkeği çok iyi tanırım. benimki de ikizler . uzaktayken çok çok değişiyorlar. yanındayken kul köle uzakta esrarengiz adam gözleri de pervane gibidir ona bakarken yorulursunuz oldukça çapkındır ama severse çok bağlanır. altı yıllık bir ilişki var demek ki aşık sana yoksa kolay kolay ikizlerle bu kadar uzun süre birliktelik yaşanmaz ortada aşk var. çok mu üstüne gittin kıskançlık mı yaptın sence olaylar nerde koptu ayrıntılı anlatabilir misin canım. neden uzakta? ne işle meşgul dönme durumu var mı ve hangi şehirde. hala dediklerimin arkasındayım. neşeli ol güleryüzlü ol bu ikizler erkeğini bağlayan en önemli şeydir. uzak olma ama sen uzaklaştıkça o daha beter uzaklaşır. sana değer veriyor ama hata yapmış . eminim ki arayacaktır. keşke yüzyüze görüşme imkanınız çok olabilse. ben o kızın onun peşini bırakmadığını düşünüyorum ama o kıza değer vermiyor. ona karşı sert davranma hiç. ilişkiniz biraz düzeldiğinde hep sevecen ve olumlu ol. şirinlikler yap. eğer yakındaysa hafta sonları yanına git. aranızda güçlü bir bağ olduğunu düşünüyorum bunu harekete geçir. kendinde mutlaka ama mutlaka değişikler yap mesela saçını sarıya boya ikizler bayılır sarı saça. kendini değiştir ve onu gör. sanki yeniden tanışıyormuşsunuz gibi bir hava takın. telefonda da kavga modunda olma sakın .

canım şimdi sen kalksan desen ki ayrılalım sence ne tepki verir seni kaybetmekten korkuyor mu ? bu çok önemli

hayırlısı olsun senin için tabiki canım evet benim şu saçma sapan halimden çıkıp bir yol almam lazım ama neyapacağım konusunda tek bir fikrim bile yok.yalnız ilk şunu biliyorumki kaybettiğim gururumu eski hale alıp sonra bitip bitmemesine karar vericem ama o ilk işim olan o gurur işini o bukadar umursamazken nasıl yapcam bilmiyorum ama olmalı bir yolu yapmalıyım bu şekilde bitsede devam etsede mutsuz olcam oyüzden eski halimi almamın bir yolu olmalı
insan sevince gururunu gerçekten düşünemiyo o senin gururunu kırarken sende ona yardım ediyosun bu konuda ben kendi gururumu o kadar yok ettim ki bi dostum sayesinde kırılan gururumu toparladım onun karşısında güçlü olduğumu görünce bunu hazmedemedi sonra zaten o aşamada peşine düşüyo bunu hissettiğin anda gururun tavan yapabilir ama bi tatlı sözüne güler yüzüne yada ajitasyonda yapabilir kanarsan gene başa döner bundan emin ol gururunu kazanmak için ararsa cevap verme sana ulaşamasın merak etsin sonra peşine düşcek ve sen güçlenceksin canın inşallah :62:
bu arada benimkide teraziydi bende yengeç :82: hep derdim ki allahım ya terazi olsun karşımdaki yada boğa aldım boyumun ölçüsünü :51: böle bi dengesizlik olamaz bi günde 4 mevsim yaşatabiliyodu vesselam :37:

bana kalırsa sen zaten rotanı çizmişsin gibi...onu biraz rahat bırakacaksın eğer geri dönerse bununla mutlu olup hayatına devam etmeye çalışacaksın aklında acaba bir daha böyle olur mu sorusuyla...
evlenelim ama evlenmeden önce az görüşelim. türkçe meali ben gezip tozmak keyfime bakmak başka hatunlarla gerek tensel gerek duygusal bişiler yaşamak istiyorum ama işin açığı evlenmek için senden de iyisini bulamam gibi geliyor o yüzden 2günde 1 arar sorarım seni ha yok senden iyisni bulursam da eğer ara vermiştik zaten soğudum ben iyice der bulduğum hatunla yoluma bakarım... biliyorum bunları duymak acı ama ben erkekleri birazcık tanıdıysam (ki zaten kadınlarla pek anlaşamam neredeyse 20tane kankam varken 3tane kız arkadaşım var sadece) meali budur bu sözlerin. kendinden pay biç evlenmek istiyorsun böle bişi talep eder misin?
kız ve msj olayı ise bana külliyen yalan gibi geliyor. telefonu kırması da siz numarayı alıp soramayın die bence. kaldı ki kadına küfretmiş, madem sadece size olan aşkını anlatıyodu neden böle bişi yaptı? bu sorular sizinde aklınıza gelmiyor mu?
bana kalırsa eğer hala ilişkinize devam etmek istiyorsanız sağlam bir blöf çekin.
yok bitiricem diyorsanız sağlam bir şekilde konuşun ki içinizde bir şey kalmasın.

bana kalırsa sen zaten rotanı çizmişsin gibi...onu biraz rahat bırakacaksın eğer geri dönerse bununla mutlu olup hayatına devam etmeye çalışacaksın aklında acaba bir daha böyle olur mu sorusuyla...
evlenelim ama evlenmeden önce az görüşelim. türkçe meali ben gezip tozmak keyfime bakmak başka hatunlarla gerek tensel gerek duygusal bişiler yaşamak istiyorum ama işin açığı evlenmek için senden de iyisini bulamam gibi geliyor o yüzden 2günde 1 arar sorarım seni ha yok senden iyisni bulursam da eğer ara vermiştik zaten soğudum ben iyice der bulduğum hatunla yoluma bakarım... biliyorum bunları duymak acı ama ben erkekleri birazcık tanıdıysam (ki zaten kadınlarla pek anlaşamam neredeyse 20tane kankam varken 3tane kız arkadaşım var sadece) meali budur bu sözlerin. kendinden pay biç evlenmek istiyorsun böle bişi talep eder misin?
kız ve msj olayı ise bana külliyen yalan gibi geliyor. telefonu kırması da siz numarayı alıp soramayın die bence. kaldı ki kadına küfretmiş, madem sadece size olan aşkını anlatıyodu neden böle bişi yaptı? bu sorular sizinde aklınıza gelmiyor mu?
bana kalırsa eğer hala ilişkinize devam etmek istiyorsanız sağlam bir blöf çekin.
yok bitiricem diyorsanız sağlam bir şekilde konuşun ki içinizde bir şey kalmasın.
kesinlikle çok doğru :61:

Yalan yalan soluoooo kesinlikleee..cnm uzulme ama o senden uzak durmak istiooo bahane bunalimdayken msjlasmismis,evlenmek istiyormusmus,sevgili olamaazmismis..inan senin yakalamani kullanioo seni pisman etcek ki bole bisey bi daha olursa sen korkudan ses cikarma..insan evlenme istedigi kizi uzaginda ister mi ne bu ya..hem cnm belki tel aldi baska batti bilem var o kizla grusuoo ..sen kndini dusun sadece birak o kossun biraz ne demk teller kirilio ve sen ona ulasamiosun..nolur icin nasil rahat etcek ve kendine saygi duycak ve duydurtacaksan ole davran ole yaapppp lutfennn..uzulme sakinnn :71:

hım ikizler erkeği çok iyi tanırım. benimki de ikizler . uzaktayken çok çok değişiyorlar. yanındayken kul köle uzakta esrarengiz adam gözleri de pervane gibidir ona bakarken yorulursunuz oldukça çapkındır ama severse çok bağlanır. altı yıllık bir ilişki var demek ki aşık sana yoksa kolay kolay ikizlerle bu kadar uzun süre birliktelik yaşanmaz ortada aşk var. çok mu üstüne gittin kıskançlık mı yaptın sence olaylar nerde koptu ayrıntılı anlatabilir misin canım. neden uzakta? ne işle meşgul dönme durumu var mı ve hangi şehirde. hala dediklerimin arkasındayım. neşeli ol güleryüzlü ol bu ikizler erkeğini bağlayan en önemli şeydir. uzak olma ama sen uzaklaştıkça o daha beter uzaklaşır. sana değer veriyor ama hata yapmış . eminim ki arayacaktır. keşke yüzyüze görüşme imkanınız çok olabilse. ben o kızın onun peşini bırakmadığını düşünüyorum ama o kıza değer vermiyor. ona karşı sert davranma hiç. ilişkiniz biraz düzeldiğinde hep sevecen ve olumlu ol. şirinlikler yap. eğer yakındaysa hafta sonları yanına git. aranızda güçlü bir bağ olduğunu düşünüyorum bunu harekete geçir. kendinde mutlaka ama mutlaka değişikler yap mesela saçını sarıya boya ikizler bayılır sarı saça. kendini değiştir ve onu gör. sanki yeniden tanışıyormuşsunuz gibi bir hava takın. telefonda da kavga modunda olma sakın .

canım anlatayım biz üniversitede tanıştık okadar çok peşimde koştuki anlatamam bile sonra çıkmaya başladık.gözümün içine bakıyordu resmen yıllarca bir dediğimi iki etmezdi ben kavgalarımızda resti çekerdim mesela ama o buna asla cesaret edemezdi ben seni çok seviyorum bukadar yılı asla başkasıyla yaşayamam baştan mutlu olamam derdi hep bende ona karşı hep hatasız davranırdım bana çok güvenir.üni bitti sonra mesafe girdi aramıza ama o yıl yine hiç kopmadık aynıydık zaten aylarca yine beraber aynı şehirde olma fırsatımız olmuştu.taki geçen eylüle kadar işte 1yıl oluyo nerdeyse bizim kavgalarımızın ayrı kalma sürelerimizin ardı arkası gelmedi.aylarca görüşmeden durduk 8ay yüzyüze görüşemedik sonra mayıs gibi barıştık benim memleketime geldi herşey harıkaydı ama bigün kavga ettik 1 ay ayrı kaldık yine ve tam barıştığımız gün ben bunun faturasnı yakaldım 10gündür bir kızla msjlaşıyo tel.konuşması yok msjlaşmış sadece inkar etti.bunu aracılık yapan arkadaşının üzerine attı suçu o numaramı verdi diye aramızda bişe yok arasın dedim o kız beni tamam dedi ona aç aramızda bişe olmadığını söle demiş kızda bana msj attı sevgilimden hoşlandığını söyleyen sonrasında ben dünyayı başına yıktım sevgilimin ailesinin haberi oldu onlarda çok üztüne gitti.sevgilim boşluktaydım ona sadece içimi döktüm benim için ağlama duvarından farksızdı dedi.hopörlörü açtı kıza ağzına geleni söyledi oda buna bağırdı defolun gidin başımdan bana küfür etme diye.sonra ben çıldırmış gibiydim zaten pişman olduğunu karşımsa ezildiğini uzaktan yürütemediğimizi evlenmek istediğini söyledi.işte böle gerisini biliyosunuz zaten ben 6 yıllık gururumu kaybettim ağladım sızladım karşısında 2aydır bu böle bi hat aldı kız o aracılık yapandan almış ve görüşelimmi diye msj atmış segilim hattı kırdı şimdide tel.i yok.o bunaldığını söyledi biraz kendimi toparlamam lazım 1yıldır birikti patladı işte bu olaylada dedi işte canım ayrıntısı bu

ayrıca geçende aynı şehirdeydik 10gün seminerim vardı ozaman görüüştük bazı günlerimiz güzel bazıları kavga gürültüyle geçti aynı şehirde olmamıza şuan imkan yok ama istemiyor zaten 25 yaşındayım hala belirgin bi işim yok diyor ben üniversitedeki gibi o kafe senin bu kafe benim dolaşamam artık aynı şehirde olmamızın anlamı yok diyor çıkmayı o yüzden istemiyorum benim bir an önce çalışıp para biriktirmem lazım diyor.öle bunalmışki ben her halinden anlıyorum geçende neolursa olsun ben sana gebeyim dedi seni asla bırakamam ama kötüyüm anla bu şekilde tamamen koparız inan dedi.hani güvenim kayboldu ama orasıda kesin bilsemki bunları bunalımı yüüznden yapıyo çok anlayışlı olcam ama yinede emin olamıyorum.ayrıca diğer yoru yapan arkadaşlarım için yazıyorum ona dönmek yada sevgili olalım gibi derdim yok şuan ben bi onun gözünde 0 olan gururumu toplamak önceliğim napacağıma sonra karar vermek istiyorum ama o öle umursamazki nasıl topluycam gururumu bilmiyom 6 yıl ben burnumdan kıl aldırmazdım şimdi ters döndü herşey o öle.bazen tel.imi tamamen kapatayım diyorum ama şuan onu önemsermi bilemiyorum ee biraz iyi davranıp sonra öle yapsam diyorum ozamanda tam o kızın o şehirde olma zamanları ona itermi diye düşünüyorum anlayacağınız çıldırcamm

ayrıca geçende aynı şehirdeydik 10gün seminerim vardı ozaman görüüştük bazı günlerimiz güzel bazıları kavga gürültüyle geçti aynı şehirde olmamıza şuan imkan yok ama istemiyor zaten 25 yaşındayım hala belirgin bi işim yok diyor ben üniversitedeki gibi o kafe senin bu kafe benim dolaşamam artık aynı şehirde olmamızın anlamı yok diyor çıkmayı o yüzden istemiyorum benim bir an önce çalışıp para biriktirmem lazım diyor.öle bunalmışki ben her halinden anlıyorum geçende neolursa olsun ben sana gebeyim dedi seni asla bırakamam ama kötüyüm anla bu şekilde tamamen koparız inan dedi.hani güvenim kayboldu ama orasıda kesin bilsemki bunları bunalımı yüüznden yapıyo çok anlayışlı olcam ama yinede emin olamıyorum.ayrıca diğer yoru yapan arkadaşlarım için yazıyorum ona dönmek yada sevgili olalım gibi derdim yok şuan ben bi onun gözünde 0 olan gururumu toplamak önceliğim napacağıma sonra karar vermek istiyorum ama o öle umursamazki nasıl topluycam gururumu bilmiyom 6 yıl ben burnumdan kıl aldırmazdım şimdi ters döndü herşey o öle.bazen tel.imi tamamen kapatayım diyorum ama şuan onu önemsermi bilemiyorum ee biraz iyi davranıp sonra öle yapsam diyorum ozamanda tam o kızın o şehirde olma zamanları ona itermi diye düşünüyorum anlayacağınız çıldırcamm

yani şu an senin mevzun ilişkim ne olacak değil gururumu nasıl toplarım öyle mi?! ne diyeyim walla ilginç yani... benimde şu an senelik bir ilişkim var ve böyle bir şey yaşasam gururumdan önce bu mesaj olayını irdelerim peşine de şu yaptığı saçmalıkların açıklamasını isterim... bir erkeğin, daha doğrusu 6senelik sevgilinin hatta evlenmeyi düşündüğün adamın karşısında ağlayınca gururunu kaybetmiş olmazsın bana göre. etten kemikten duyguları olan varlıklarız, o an canın ne kadar yanmış olmalı ki ağlamışsın... buda gayet normal bir tepki senin gurursuz olduğunu bununla düşünmez bir erkek emin ol buna!
mesaj meselesinde ise şöyle bir şey takıldı aklıma; arkadaşı vermiş numarasını demişsin. 25 yaşında bir insanın numarasını hele ki şahsi cep telefonu numarasını sevgiline sormadan nasıl verebilir bir başka kadına?! hadi o arkadaşı verdi diyelim, sevgilin anlattığın kadarıyla akıl sahibi bir insana benziyor, sana b durumu neden anlatmadı, o kızla neden mesajlaştı? sana olan aşkını anlattıysa eğer bunu sana yapsa ilişkinize bir katkısı olurdu, sonradan ağlama duvarı o benim için demiş, benim aklım almıyor madem anlatıp rahatlamaya ihtiyacı var 1 hiç mi arkadaşı yok 2 sen ne güne duruyorsun 3 evet bazen tanımadığın insanlara anlatmak rahatlatır ama bak sende şu an burda anlatıyorsun arkadaşının sana verdiği bir erkek cep telefonu numarasına mesaj atmıyorsun mantıklı bir insan olarak...
ama yine de sen öyle düşündüğün için ve mesaj olayını es geçtiğin için benim önerim şu: aradığında ciddi bir konuşma yap. 6yıl diyorsun sadece iyi değil kötü zamanları da paylaşmışsınızdır muhakkak; dolayısıyla bu zamanını neden seninle paylaşmak yerine elin kadınına anlattığını sor. cevap saçma bile olsa bunun seni yaraladığını açık bir şekilde ifade et. çünkü öyle bir tutuma girmiş ki sanki sen suçlu o sütten çıkma ak kaşık... bunu hazmedip hazmedemeyeceğini bilmediğini söyle. emin ol eğer seni birazcık kaybetme korkusu varsa kendine gelecektir. işim yok demiş, en kısa zamanda bir işe girmesini bunu ilişkiniz için dğil kendisi için yapması lazım zaten bunu belirt ve en kısa zamanda bir cep telefonu alsın hatta gerekirse bizim evde kullanmadığımız eski modelde olsa var bitane ben sana göndereyim sende bir hat al ve ona gönder. öyle onun canı istediğinde sana ulaşamasın sende istediğin zaman ona ulaşabil. ve şunu da ekle beni arama ben konuşmak istediğim zaman seni ararım. bu ultimatomlar emin ol işine yarayacaktır, eğer o hatun sadece anlattğı gibiyse (pek sanmıyorum ama) ve hala başka bir numara alıp o kızla iletişimde değilse.

canım 6yıl yaşamış biri olarak tabiki ilişkimi kurtarmak isterim gururumu kurtarmaktan kastım şuki şuan ben ben değilim ne tepki verdiğimi bilemiyorum ona karşı ve saçmalıyorum kendime gelmem lazımki daha sağlıklı düşünebileyim saçmaladığım için gururumu kaybettim ağladığım için değil aldatma noktasına gelmesine rağmen hatta belki aldatmasına rağmen salak gibi gittim üstüne düştüm işte bu yüzden saçmaladım diyorum hem hesap sordum hem onu sevdiğimi söledim msj ayrıntılarını öğrenmeye gelince tabiki çok uğraştım defalarca anlattırdım neler olduğunu çelişkiler olup olmadığına bakmaya çalıştımama malesefki onun anlattığından başka biyerden öğrenme şansım yok.ayrıca numarasını vermiş arkadaşı evet ve kavga etmişler annemin karşısında oldu sor istersen dedi.bunu sana defalarca anlattım ve sıkıldım anlatmaktan dedi her anlatınca eziliyorum dedi bunu karşımıza getirmekden hiç vazgeçmiyceksin ben çok bunaldım dedi.beni çok kırıyor sonrada kendime saygımı bile kaybettim seni kırıp kırmadığımı anlamıyorum bile diyo.geçende yanındayken açıkca söledim sen kendine gelmeye çalıştıkça ben tükeniyorum birgün kendine gelince beni bulamayabilirsin dedim ama eğer ben kendime gelemezsem zaten seni bulmaya uğraşamam bile dedi beni anla şuan tek derdim kendime gelmek bunaldım diyo

Back
X