utanarak söylüyorum çok afedersin ayrılık sonrası beni bi kaç kere aradı bende zor gunler geçirdim bende çok özledim ihtiyaç duyduğum anlar oldu ama güçlü görünüp sensizde ayaktayım çok iyiyim dediğimde ben düşerken bi tekmede sen vurdun kaşar kaşar güldün bana sığınak olmadın diye beni suçladı ağır tehdit hakaret vs. ki ben ona seçenekler sundum çık hayatımdan diyen o oldu benim tabi ki gururlu ve güçlü olmam lazımdı en azından öyle gözükmem lazımdı ama o ayrıldık 1 ayda 3 kere aradı benden yüz bulamadı 2 cihan bir araya gelse biz bir araya gelemeyiz imkansızız dedi sonra defalarca benimle yeniden varmısın herşeyi unutup dedi benden hayır cevabı alıncada hayatını ve geleceğini mahfeden 5 sene önceki nefretle andığı kız arkadaşını aradı yanına çağırdı görüşmeye başladı sen olmadığın için o var dedi ama o hayatındayken bile bana dönmek istedi böle bi dengesizliğin içindeyim bende facem msnim telefonum herşeyim kapalı ulaşamıyo bana ama mail yoluylada olsa laf sokmaktan geri kalmıyo

konuyu dağıtmış olmayayım ben bi anlatsam roman olur

6 sene uzun bi zaman olsada geleceğin daha kötü olucaksa yani suyu kaynadıysa bu ilişkinin 6 sene filan diye düşünme kesin bi karar ver ve kendine bi yol çiz...