Kafamdaki kuruntular çıldırtıyor beni....

izmirguzeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
92
0
86
45
İzmir
:a015:canlarım nasıl yazacagımı bılmıyorum ama ben ınternet cafenın kasasına bakıyorum yanı ıs buldum orda calısıyorum.ıkı gundur sureklı ısımde yanlıs ve hata yapıyorum kafam okadar dolukı artık hıc bısey almıyor hatta dusunemez oldum.dıkatımı veremıyorum dusunemıyorum tanıdıgım bırının suratını asık gorsem acaba banamı kızdı hatamı yaptım dıye dusunuyorum sureklı kafamdan yorumlar yapıyorum esım ılgısız olsa benı sevmıyor dıyorum kafamdan atamıyorum yenemıyorum bunları karsımdakılerıde uzuyorum kendıme guvenım yok oldu zayıf ve gucsuz ve sevgısız oldugumu dusunuyorum.kafama olur olmaz herseyı takıyorum herseyı ya buyutuyorum uzuyorum. ben ılk esımde yedıgım dayakların en sonuncusunda dayaktan komada yatmıstım sora 8 ay boyunca tedavı gordum ozamanda olmustu boyle.yarı evde yarı hastanede onun bana yaptıkları aklımdan gıtmıyodu yasadıklarım sora bı ara rahatladım sımdı yıne aynı ozaman kımseyle paylasmıyodum ama sımdı sızle paylasıyorum yenemıyorum kafamdakılerı esımı kıskanıyorum ve oda benı aldatacakmı dıye konum vardı cvp verdınız tesekur ederım hepınıze.kendımı duzeltmem lazım cocuklarım var ama hep kendı kendıme kuruntu yapıp kafamı dolduruyorum sımdıde bosaltamıyorum.napıcam ben ya nasıl yenıcem nezaman saglıklı kendıne guvenen mutlu ve guclu bır ınsan olucam.cvplarınız fıkırlerınız onemlı benım ıcın cunku kımseyle paylasamıyorum sızlere anlatıyorum allah hepınızden razı olsun cvplarınızdan dolayı :1no2:

Son düzenleme:
canim simdi biz seni bir yere kadar rahatlatiriz ama sonra baska bir gun yine boyle olursun. hic vakit kaybetmeden psikolojik destek almalisin. travmadan kurtulamamissin gibisin. bos yere yasam kaliteni dusurme. hayattan tat almak istiorsan bir doktora gidip kurtulmalisin bu durumdan....

Allah yardımcın olsun...
herşeye güzel bak olumlu bak
o zaman herşey güzel olur.
gül düşün gülistan olasın.a.s

Arzucum biran evvel bir uzmana git....ruh halin piskolojin hic iyi degil:1no2:

Yasadiklarin cok zor seylerdi ama gecti gitti güzelim...hayat sana bir sans daha verdi...bunu degerlendir ve kiymetini bil...kendini olumsuz seylere adapte etme elinden geldigi kadar positif olmaya calis...:teselli:

Allah yardımcın olsun canım benim Ahh o kuruntular insanı mahveder
ama inan bana istersen yapabilirsin herşey beyinde bitiyor ablacım
görüyorumki herşeyin farkındasın geçmişin yıpratmış seni belliki
Kendine güven kafana takma demesi kolay diyeceksin ama insan eğer isterse
herşeye olumlu bakabilir herşey beyinde bitiyor
Aklına gelen vesveselere kulak asma başka şeylerle ilgilenn
Eşinin aldatmasından da korkma derim olan olur herzaman olumlu ve hayırlı düşün ki Allah hayırlı şeyler versin insanın korktuğu başına gelirmiş hayra yor herşeyi
Allah yardımcın olsun bak ne güzel çocuklarında varmış eski kötü zamanlarından kurtulmuşsun bak işinde var tadını çıkarrr
Dua et bol bol :Saruboceq:

:a015:canlarım nasıl yazacagımı bılmıyorum ama ben ınternet cafenın kasasına bakıyorum yanı ıs buldum orda calısıyorum.ıkı gundur sureklı ısımde yanlıs ve hata yapıyorum kafam okadar dolukı artık hıc bısey almıyor hatta dusunemez oldum.dıkatımı veremıyorum dusunemıyorum tanıdıgım bırının suratını asık gorsem acaba banamı kızdı hatamı yaptım dıye dusunuyorum sureklı kafamdan yorumlar yapıyorum esım ılgısız olsa benı sevmıyor dıyorum kafamdan atamıyorum yenemıyorum bunları karsımdakılerıde uzuyorum kendıme guvenım yok oldu zayıf ve gucsuz ve sevgısız oldugumu dusunuyorum.kafama olur olmaz herseyı takıyorum herseyı ya buyutuyorum uzuyorum. ben ılk esımde yedıgım dayakların en sonuncusunda dayaktan komada yatmıstım sora 8 ay boyunca tedavı gordum ozamanda olmustu boyle.yarı evde yarı hastanede onun bana yaptıkları aklımdan gıtmıyodu yasadıklarım sora bı ara rahatladım sımdı yıne aynı ozaman kımseyle paylasmıyodum ama sımdı sızle paylasıyorum yenemıyorum kafamdakılerı esımı kıskanıyorum ve oda benı aldatacakmı dıye konum vardı cvp verdınız tesekur ederım hepınıze.kendımı duzeltmem lazım cocuklarım var ama hep kendı kendıme kuruntu yapıp kafamı dolduruyorum sımdıde bosaltamıyorum.napıcam ben ya nasıl yenıcem nezaman saglıklı kendıne guvenen mutlu ve guclu bır ınsan olucam.cvplarınız fıkırlerınız onemlı benım ıcın cunku kımseyle paylasamıyorum sızlere anlatıyorum allah hepınızden razı olsun cvplarınızdan dolayı :1no2:

tatlım yaşadıkların seni bu hale getirmiş.. aşırı hassas ve kırıLgansın... tıpkı biR buz gibi, en ufak sarsıntı da dagılabiliyorsun... ilk esinin sana dayak atması ve komada kalmandan sonra hayatın kararmis gibi gozukuyor... insanın kendine guveni kendisini sevmekle başlar... anladıgım kadarıyla sırtını yaslayacagın, guvenebilecegin biri de yok.. sana tavsiyem istersen bi psikiyatriyle görüs...sakın yanlıs anlama dedigimi(!) en azından rahatlamak, konusmak acısından bi gorusme yap.. monoton seylerden kurtul, kafanı boşalt, bir tatile cık yazın mesela, ya da fazla yogun islere bulasma, suan kafan zaten yogun belli ki kaldıramıorsun. dedigim gibi, bir seans dahi de oLsa bir fikir edinirsin cnmcım..
.yerimseniben

Kadına el kaldıran bu pisliklerin elleri kırılsın :oklava: Ya canım bak o kötü günler geride kalmış ,

hayatında artık o yok buna alış... İş yerinde de kendini toplamaya , dikkatini dağıtmamaya çalış ,yoksa

bu krizde işini kaybedersin aman ha dikkat et! Sen değerlisin bunu unutma ,her kadın gibi senin de

artıların, çok güzel meziyetlerin var muhakkak... Kendine de yetersin , bu saatten sonra "acaba bu da

aldatır mı?" diye düşünmeyi bırak... Aldatan aldanır zaten, senin değil kendi eksikliğinden yapar biraz

da.. Seni sevmese evlenmezdi dimi ama canım...Kendin de mutlu ol, eşini de mutlu et ,çocukların da

mutlu ve yüzü hep gülen bir anneleri olsun ister dimi ama , mutlu ol canım , hayat çok kısa a.s.

izmir güzeli biyerin ağrısa boğazların şişse yada çocuğun hastalansa ne yaparsın? Koşa koşa doktora götürürsün yada tedavini olursun dimi. Seninde bi an önce bu işin uzmanı biriyle görüşmen lazım. Psikoloji de bi bilim dalıdır ve biz insanlar yüzyıllar boyunca bunun üzerine araştırmalarda bulunmuş insanın nasıl beyni kulağı burnu boğazı varsa psikolojisinin de olduğunu kabul etmişizdir. Tek başına vucut; iskelet ve kastan ibarettir akıl beyin olmadıkça bi işi yaramaz. Ozaman psikolojimizde düzgün olmalıki vucudumuzu destekleyebilsin. O yüzden mutlaka ama mutlaka bir psikolog ile görüşmelisin canım.. Psikolojinin kalbimizden bi farkı yok bence ertelenmemelidir.

zıhnını sakınlestırmenın en guzel yolu kıtap okumaktır
derdıne care olamıyorum ama belkı bunu yaparsan dındırebılırsın aklını.

canım yaşadıkların çok acı demekki bu kadar etkilemiş seni lütfen bir uzmandan yardım al mutlaka ruh sağlığın olmadımı hiç bişin olmaz artık piskoloğa gitmek giripten dr. gitmek gibi .sakın ihmal etme kendine bu eziyeti yapma canım bak git nasıl rahatlıcak ve hayata yeni bir sayfa açıcaksın ..

uzmana danış derım ama sakın o uyutan ılaçlardan kullanma. senın iş hayatında başarılı olup,özguvenını yukseltmen lazım. kendıne yenıden ınanman lazım.oysa ki rumuzun çok hoş guzel oldugunun farkındasın. kendıne guven hergun guneş senın için doğuyor unutma, uyandıgında şukret ve mutlu ol.herşey gerıde kaldı şimdı çare sensın...çözumlerı sen bulabılırsın asla kendıne acıma...sevgıler :lepi:

hepınızın yorumlarına mılyonlarca tesekur edıyoru alllah razı olsun hepınızden ben bu olaylar oldugunda krızlerım esnasında 8ay boyunca zaten yattım psıyatrı bolumunde sorada kullandım ama hep ılac tedavısıydı sureklı ılacları aldıkca vucudum uyusuyor sureklı uyutuyorlardı. k.k.t.cde de saglık yonunden cok zayıf bıye yıne gıderım gıtmem demıyorum ama ılaclarala yıne tedavı.maddı acıya dayalı olursa gıdemem.ınanın cıldırıcam bende mutlu olmak ıstıyorum ama kafamdakılerı atamıyorum sureklı kuruntular.yasama gucumu azaltıyor ya ınanın bu yazımı gozyasları ıcınde yazıyorum cunku bu olay benı kahredıyor canımı fazla yakıyor.dayanamıyorum ya ınsanlara ıyı davranıyorum ama karsımdakı ınsanların cogu benı uzuyor.anlamıyor rabbıme dua edıyorum yardım et bana dogru yolu goster dıyorum.allah hepıınızden razı olsun

kımseye yaranmaya çalışma bırak onlar senın gözune gırmeye calışsın. uzme şeker tatlı canını deger mı gözyaşlarına. :teselli:

yasadıkların basit bişey olmadığı için ruh halin doğal olarak bozulmuş benneyaptımki
biraz kendi kendini tedavi etmen gerek ilaçları kullanırken, sadece ilaçlarla ayağa kalkamazsın :1no2:
olumlu düşün pozitif ol kendin için yap bunu
kadına kaldırılan eller yok olsun inşallah :1closedeyes:

bence siz güçlü bir kadınsınız..
öncelikle buna inanın...
siz bir annesiniz ve sorumlu olduğunuz çocuklarınız var...
yaşadıklarınız gerçekten çok kötü ,tabiki sizde silinebilr izler bırakmıştır..
ama o yaşadıklarınıza süger çekmek zorundasınız...
acabalarla hayat geçmez...
uzmana da gidebilirsiniz,belki ilaçla takviye edebilir ama
esas ilaç sizde arkadaşım...siz kendinizi olumlu düşünmeye
zorlayacaksınız...hayatta herşey bizler için unutmayın...
ve bu hayata bir kez geliyoruz,geçmişle yaşanmıyor maalesef...
kendi kendinize güç verin,bakın işiniz var,
eşiniz var,çocuklarınız var...bu halinize de şükredin lütfen...
daha kötü durumda da kalabilirdiniz...
aynaya bakıp,ben çok iyiyim deyin,güçlüyüm deyin,inanın kendinize...
insan psikolojisi o kadar tuhaf ki,inanın
insan kendi kendini bir anda hasta da edebilir,iyileştirebilir de...
lütfen moralinizi yükssek tutun,kendinizi sevin,
kafanızdaki şüphelerden kurtulun...
sevgiler...

beynindeki düşünceleri atmak için başka uğraşlar bulmalısın kendine çalışıomusun bilmiorum ama calışmıosan spor yapabilirsin cocuklarına ilgini artırabilirsiniz herşey sende bittiyor eşine güvenmeyi kendi kendine başarabilirsin

Back
X