- Konu Sahibi izmirguzeli
:a015:canlarım nasıl yazacagımı bılmıyorum ama ben ınternet cafenın kasasına bakıyorum yanı ıs buldum orda calısıyorum.ıkı gundur sureklı ısımde yanlıs ve hata yapıyorum kafam okadar dolukı artık hıc bısey almıyor hatta dusunemez oldum.dıkatımı veremıyorum dusunemıyorum tanıdıgım bırının suratını asık gorsem acaba banamı kızdı hatamı yaptım dıye dusunuyorum sureklı kafamdan yorumlar yapıyorum esım ılgısız olsa benı sevmıyor dıyorum kafamdan atamıyorum yenemıyorum bunları karsımdakılerıde uzuyorum kendıme guvenım yok oldu zayıf ve gucsuz ve sevgısız oldugumu dusunuyorum.kafama olur olmaz herseyı takıyorum herseyı ya buyutuyorum uzuyorum. ben ılk esımde yedıgım dayakların en sonuncusunda dayaktan komada yatmıstım sora 8 ay boyunca tedavı gordum ozamanda olmustu boyle.yarı evde yarı hastanede onun bana yaptıkları aklımdan gıtmıyodu yasadıklarım sora bı ara rahatladım sımdı yıne aynı ozaman kımseyle paylasmıyodum ama sımdı sızle paylasıyorum yenemıyorum kafamdakılerı esımı kıskanıyorum ve oda benı aldatacakmı dıye konum vardı cvp verdınız tesekur ederım hepınıze.kendımı duzeltmem lazım cocuklarım var ama hep kendı kendıme kuruntu yapıp kafamı dolduruyorum sımdıde bosaltamıyorum.napıcam ben ya nasıl yenıcem nezaman saglıklı kendıne guvenen mutlu ve guclu bır ınsan olucam.cvplarınız fıkırlerınız onemlı benım ıcın cunku kımseyle paylasamıyorum sızlere anlatıyorum allah hepınızden razı olsun cvplarınızdan dolayı :1no2:
Son düzenleme: