- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 36
- Konu Sahibi twins scorpion
merhaba hanımlar ben 27 yaşında evli ve bir çocuk annesiyim.devlet dairesinde memur olarak çalışıyorum.öncesindede çalıştım taşeron olarak eşimde çalışıyordu taşeron şirket elemanı olarak.evlendiğimizden beri eşimin kendi işini kurma hayali vardı nitekim gerçekleştirdi de.bundan yaklaşık 3 yıl önce çalıştığı halde bir yer açtı oraya birini koydu gelgelelim işler tutmadı ve zararına devrettik.hatta arabamızı da satıp kalan borçlara verdik neyse dedim bundan aldı hevesini bir daha girmez o işlere.sonra çalıştığı iş yerinde yer değişikliği gibi birşey yaptılar ve bizimkisi hazmedemedi ve çocuğum var evliyim demeden istifayı bastı tabi kendisi çıkınca da ne tazminatını alabildi nede işsizlik maaşını.kendi işimi yapcam dedi yine girdi.elde birikim yok sermaye yok anne babadan destek hiç yok.beni de o ara işten çıkardılar.maddi olarak sıkıldık çok.kredimiz vardı zaten yine çektik başkasının üstüne ama biz ödüyoruz.borçlar çoğaldı hep dedim gir bir işe az gelsin ama geldiği zaman belli olsun miktar belli olsun hayrını görelim diye ama dinlemedi.ben memur oldum rahatlarız dedim ama yine olmadı.evin bütün giderleri bana ait.hatta bazılarına yetmiyor bile para o buluyor ya da iş yaparsa geliyor ordan ayarlıyoruz.ama çok sıkılıyoruz ve zorlanıyoruz.yine kredi çekme yolları arıyor bu ara beni de banka banka gezdiriyor ne diyeceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.uzun oldu kusura bakmayın ama gerçekten çok doluyum.ben yardım etmek istiyorum ama bu bir ay değil üç ay değil yaklaşık 2 yıldır böyle.işe girmeyi düşünmüyor bile.rahatına düşkün biri ama bende kendi çapımda düşünüyorum biz hep mi böyle olacağız diye.çalışıyorum elimde avucumda 5 kuruş kalmıyor bu da benim zoruma gidiyor.eve geldi mi de ben sohbet etmek kafamı dağıtmak istiyorum o bilgisayar başında.bir de bu konuya deli oluyorum resmen
.kahve yapıyorum gelsin mutfakta içelim diye sohbet edelim diyorum ne konuşcaz diyor borç konusunu zaten hiç sevmez konuşmayı açtırmazda ama ben normal günlük şeylerden konuşalım diyorum hemen kızıyor.bana fikir verecek olan hanımlar vardır mutlaka!!!