Kafamdan sesler geliyor

Lightmya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2017
13
0
16
28
Öncelikle merhaba benim soracagim soru kafamın icinden kelimeler,anlamsiz cumleler ve cigrismalar geliyor olmasi.yaklasik 3 ay önce geceleri anlamsız sekilde ismimin soylenmesiyle kalkiyordum ve acayip korkuyordum sonra beynim icinden gelen isteksiz olarak cigriklar duyuyordum ve tekrar uykuya daldigimda bunlari unutmak sesleri duymazdan gelmek istedigim icin baska seyler dusunerek uyumaya calismistim ama aniden gercek gibi bir ses gelmesiyle irkiliyordum bu da beynimdeki her neyse bana gercek mi yoksa kafamin icinden mi geliyor diye sordugum zamanlar oluyor.Artik geceleri ismimin soylenmesiyle uyanmiyorum fakat aile ortaminda olsun,kitap okurken,uyurken,yalnizken vs.sesleri apacik duyabiliyorum ve buda benim irkilmeme sebep oluyor her zaman olmasada yinede olmuyor degil bende sebebini merak ediyorum bu konuda beni aydınlatacak olan var mı?:)

Ilk bi polarin son sürat oldugu zamanlarda benimde öyleydi.ilacla düzeldikçe o sesleri kontrol altina aldim.tibbi yönden böyle.metafizik yönden nazar dualari okuyun.şifa dualari okuyun dua uygulama gibi bisey varsa yaptiginiz birakin.orta yasta ağır depresyon geciren var mi?.sesten baska sıkıntı yoksa kafein ve yapay beslenmeden uzak durun sizi stresten uzak tutan ne varsa onu yapin.hatta bi hafta sonu denizde bol yüzün güneşlenin auranizi güçlendirecek uğraşlara yonlendirin kendinizi sıkıntınız hem biyolojik hem metafiziksel olabilir.ikiside birbirine bagli gibi.

Aynı durumu çok çok fazlasıyla yaşadım. Sesler neredeyse sürekli hergün ve gerçekçi idi. Kendime zarar verme isteği. Öldürme isteği de çok fazlaydı. Kullandığım ilaçları artırdı bi işe yaramadı çok çok arttı. Hastaneye yatırmaya karar verildi. Eşimin imzası veya anne babanın imzası olmadan olmuyormuş. Eşim ne yaptı. İlaçları tuvalete döktü.yatış Belgesini yırttı. Eşime de berbat davranıyorum. Sonra Aldı beni tatile götürdü. İyi davrandı sevgisi ile iyileştirdi resmen. 1.5 sene önce oldu bunlar bi tek ilaç içmedim bu süreçte çok çok çok iyiyim.

Back
X