- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 38
- 28
- Konu Sahibi sternoklavikular
Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık