kafamı çok kurcalıyor bu durum

Canım arkadaşım seni ilgilendirmeyen durumlar da fikir beyan etme lütfen. Konu sahibi rahatsız olursa belirtir ve biz aramızda çözeriz sana ne oluyor? Konu senin değil yorum sana değil derdin ne?
Espri ve ironi anlayışınızı gözden geçirin lütfen. Espri desen değil ironi desen değil saçma ve gereksiz meşguliyet 😏
Tamam canım arkadaşım dikkat ederim ama şunu belirteyim bana göre espri

Yapısı olsa bile siz böyle bir yapıyı kabul etmek zorunda değilsiniz. Demek ki güzel kelimeler duymak istiyorsunuz.Bir ilişki de beklentilerin karşılanması önemli. Böyle ittire ittire bir şeyleri yaptırmaya çalışmak nereye kadar gider bilemiyorum.

Böyle kişiler var evet ama maalesef duygusal anlamda sizin eş beklentinizle alakası yok.

Bir de bu tipler genelde cinsel konularda da eşini hiç mutlu edemiyor. Evlenirseniz görürüz zaten yeni konularınızı.

Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Benim eşim supriz adamı değildir ama kendince biseyler yapar işte. Sürekli yemeğe çıkarır yada sen uğraşma eve söyleyelim der. Bana hediye almiyosun derim ben bilemiyorum ki sen seç alalım der seni seviyorum demez erzaman ama sürekli hergun illaki sarılır oynasir nebilim çiçek alırdı evliliğimizin başlarında bende çiçeğe sürekli para verme onun yerine altın al dedim vur dedi öldürdü bayadir çiçek almıyor 😭 çiçeğin parasını biriktirip altında almıyor yemeğe tatlı yemeye çıkarıp duruyor işte

Hepinize İyi akşamlar benim uzun süreli bir ilişkim var nasipse bu yaz evleneceğiz amaa ben bi konudan muzdaribim sevgilim olacak insan ilk tanıştığımız zamandan beri asla sevgi dolu cümleler kurmaz aşkım demez bu tür cümlelere uzak birisidir bnaa seni seviyorum demez kendiliğinden hediye almaz supriz yapmaz bende çevremde bunların tam tersini gördükçe bu konudan şikayetçi olurum onunla tartışırız iş ayrılma noktasına kadar gelir biraz önce de aynsıı oldu bana diyor ki ben seninle evleneceğim evime alacağım daha ne sevgisi bn seni sevmesem evlenmem benim yapım böyle başkasıyla karıştırma bn öyle mic mic olamam flaan diyor bnde diyorum ki bunlar hep palavra beni sevsen böyle davranmazsn seven erkek illlaki söyler sevdiğini ama bana yapısının böyle olduğunu sevgisini söylemese bile hissettirdiğini söylüyor ama bn kadın ilgi sever bunları bnaa söyle diyorum kabul etmiyor sizce haklı mı gerçekten öyle yapı gereği olabilir mi kafamı çok kurcalıyor bu durum istenmediğim yerde kalmak istemiyorum artık
Sevgi gösterilememesi diye bir şey yok, seven içinde tutamaz illa ki gösterir ya da karşı tarafı bu hâle getirmeyecek kadarı bari gösterilir ya.

Sizi "uygun" buluyor sadece o yüzden "evlenecegiz daha ne istiyorsun" diyor ama hisleri kesinlikle yok.

Bırakın böyle adamlarla yıllarınızı heba etmeyi. Evlilik sevgi gösterilmeden lütufta bulunur gibi olmaz.

Ne büyük şey. Sizin eviniz yok mu disarda mi kaliyorsunuz ki eve almaktan bahsediyor. 😁
Hayir biz sokaktan sahiplenip eve aldigimiz kediye "seni eve aldik daha ne sus otur" demiyoruz. Kedi ilgi istiyor, oyun istiyor, sevilmek konuşulmak istiyor. 🙄
Bu ne biçim sevgi o yok bu yok ama sevgisini hissettiriyor. Nereden hissediyorsunuz acaba sevgisini evlenmek istemesinden mi? 😬
Bu tip biri evine alip ne yapcak saniyorsunuz onune yemek, ev temizligi cocuk yaptiracak.
Ya benim kedilerim canavar gibidir, elimi uzattığım an cart diye yolarlar ısırırlar ama beni sevdiklerini biliyorum, görüyorum, hissediyorum.. uyurken yastığıma gelmeleri, bacağıma surtmeleri, arada kucağıma yatmalari yetiyor.

Bu insanlar ne yaşıyor ya böyle sevgisiz, hissiz hayat birleştirme aşamasına gelebiliyor aklım almıyor.

En ufak sevgi sözcüğü söylemeyen önsevisme falan anlamaz haldır huldur girişir valla.Seni evime alacağım derken bu adam Hüda par genel baskanı falan mı simdiden baslamıslar kadın sahiplendirme olaylarına 😏

hiç birşey vermiyorsa sızın için yatırım emek harcamıyorsa zannetmiyorum sizi sevdiğinizi aile yapısında özellikle babasından alıyorlar soğuk mesafeli olur ama ince düşünür minik bi jest yaparsa anlardınız ee onu da yapmıyor asker arkadaşın mıyım ? senin bu ne mesafe ? yallah diyerek konuyu tamamen kapatabilirsiniz

Ya benim kedilerim canavar gibidir, elimi uzattığım an cart diye yolarlar ısırırlar ama beni sevdiklerini biliyorum, görüyorum, hissediyorum.. uyurken yastığıma gelmeleri, bacağıma surtmeleri, arada kucağıma yatmalari yetiyor.

Bu insanlar ne yaşıyor ya böyle sevgisiz, hissiz hayat birleştirme aşamasına gelebiliyor aklım almıyor.
Bnde anlamıyorum söylüyorm beni sevmiyormusn mantık evliliği mi yapıyorsun bni sevmiyorsan benle evlenme ayrıl bnden falan diyorum bn seni sevmesem evlenmem diyor bu bna yeterli gelmiyor emin olamıyorum düğüne az bi zaman kalmışken bunlara takılma diye beni oyalıyor

Bnde anlamıyorum söylüyorm beni sevmiyormusn mantık evliliği mi yapıyorsun bni sevmiyorsan benle evlenme ayrıl bnden falan diyorum bn seni sevmesem evlenmem diyor bu bna yeterli gelmiyor emin olamıyorum düğüne az bi zaman kalmışken bunlara takılma diye beni oyalıyor
Anlamadığım şey sevgisinden emin olmadığınız birini siz nasıl seviyorsunuz? Siz neden ayrilmiyorsunuz? Adam sizi sevmiyor sevmek söyleyerek var olan bir şey değil ki bu adam göstermiyor da.. evlenince daha da beter olacak ve evlenmeseydin ben sana söylemiştim diyecek. Siz bilirsiniz, sevgisiz, özensiz, duygusuz ömür geçiririm diyorsaniz evlenin.

Benim eşimde öyle güzel sözler söylemez ama kötü söz de söylemez kalbimi kırmaz mesela

Hediyeler sürprizler falan yapmaz ama hep sevdiğim pastayı yapar, sevdiğim şeyleri alır( abur cubur yiyecek ws)
Bunlarda sevdiğini ve düşündüğünü göstermenin yolu bana göre. Adamın yapısı bu
Diğer konularda kafanız uyuyorsa bence çokta önemli değil

Back
X