• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafami daglara taslara vurasim var artik.

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Kizlar size bu satirlari burdan koye yol olan gozlerimin kilcal damarlarinin bir gunluk uykusuzluguyla yaziyorum.

Tukendim

Tukendim

Tukendim

Evimiz 2 oda bi salon. 1 odasi benim diger odasi annemlerin. 2. Kattayiz. Camim ses gecirmez degil. Hatta pinti ev sahibemiz sadece benim odama pimapen yaptirmamis. Yaptirmak istemiyor. Teklif dahi edilemiyor Ve sinava hazirlaniyorum.

Yine de yasiyordum mutlu mesut.Kabuslarim bundan 5 ay once basladi. Bitisik apartmanimizda yasayan komsumuzun dunyalar tatlisi kizi oldu. Ve onlarinda ses gecirmez camlari yok. Duvarlar kagit gibi. Ust katta isik acilsa duyuyorum. Herneyse bu tatli bebek gece gunduz sabah aksam agliyor. Uyuyamiyorum. Cocugun bi sorunu oldugunu dusunuyorum. Boyle bi aglama yok sahiden.

Bugun cok agladi. Gece agliyor. Sabah agliyir. Ama oyle sinir bozucu bi aglama ki. Uykum 0. Bir gundur uykusuzum. Annemin odasini alamam. Tasinamayiz. Cam taktiramam. Salonda erkek kardesim yatiyor ve tv acik daima.

Bunaldim.

Kizlar size bu satirlari burdan koye yol olan gozlerimin kilcal damarlarinin bir gunluk uykusuzluguyla yaziyorum.

Tukendim

Tukendim

Tukendim

Evimiz 2 oda bi salon. 1 odasi benim diger odasi annemlerin. 2. Kattayiz. Camim ses gecirmez degil. Hatta pinti ev sahibemiz sadece benim odama pimapen yaptirmamis. Yaptirmak istemiyor. Teklif dahi edilemiyor Ve sinava hazirlaniyorum.

Yine de yasiyordum mutlu mesut.Kabuslarim bundan 5 ay once basladi. Bitisik apartmanimizda yasayan komsumuzun dunyalar tatlisi kizi oldu. Ve onlarinda ses gecirmez camlari yok. Duvarlar kagit gibi. Ust katta isik acilsa duyuyorum. Herneyse bu tatli bebek gece gunduz sabah aksam agliyor. Uyuyamiyorum. Cocugun bi sorunu oldugunu dusunuyorum. Boyle bi aglama yok sahiden.

Bugun cok agladi. Gece agliyor. Sabah agliyir. Ama oyle sinir bozucu bi aglama ki. Uykum 0. Bir gundur uykusuzum. Annemin odasini alamam. Tasinamayiz. Cam taktiramam. Salonda erkek kardesim yatiyor ve tv acik daima.

Bunaldim.

Silikon kulaklıklar var, ben onları takıyorum gece.
Tavsiye ederim

Şu an için başka çözüm de yok gibi.

Birde her sabah mutlaka sabah 8-9 arasi "perviiiiiiiiiiiiiiin" diye bi sesle irkiliyorum.
8-9 arasi da iki apartman arasinda pencereden pencereye sohbet ediyorlar

Ooo anne olunca o ağlamalar dibinde olacak yan evde filan değil hani
Kolik bebek sanırım
Benim kızımda böyleydi yeni yeni düzeliyor
Ondan sonracıma konuya dönersem cam taktırın, kiradan düşün

Bebegin aglamasini durduramaz ki kimse. Koliktir zavalli yavru. Bi de anne babasini düşünün.
Ama 1 aylik kira vermeyin pencere yaptirin bi sekilde..

Ooo anne olunca o ağlamalar dibinde olacak yan evde filan değil hani
Kolik bebek sanırım
Benim kızımda böyleydi yeni yeni düzeliyor
Ondan sonracıma konuya dönersem cam taktırın, kiradan düşün

Sadece camla çözülecek olsa ısrar etsinler.

Ne yazık ki apartman hayatı böyle.

Benim üst katımdaki adam öksürüyor, ben duyuyorum. Kadın terlikle geziyor, kafamda sanki.
Sifon çekiliyor gece 2'de, 3'te, o bile sanki benim banyomda.

Bu şekilde kabul ettim, yapacak başka şey yok.
Önceki evimde yatak odaları yan yana idi, oradan bile sesler geliyordu. Bu dediğim ev son yapılan lüks projelerden biri olduğu halde...

Kulaklık kesinlikle. Hatta telefon/player kulaklıkları oluyor, kulakta içeri giren, ucu silikonlu, onlar bile çok işe yarıyor.

Kulaklık kesinlikle. Hatta telefon/player kulaklıkları oluyor, kulakta içeri giren, ucu silikonlu, onlar bile çok işe yarıyor.
Kulakligi deneyecegim. Insalah faydasi dokunur. Oyle bi aglama ki.
Ordan da gecer duyarim diyorum.
Bebek aglayinca odayi terk ediyorum. Sinir sistemim bozuldu uykusuzluktan

Sadece camla çözülecek olsa ısrar etsinler.

Ne yazık ki apartman hayatı böyle.

Benim üst katımdaki adam öksürüyor, ben duyuyorum. Kadın terlikle geziyor, kafamda sanki.
Sifon çekiliyor gece 2'de, 3'te, o bile sanki benim banyomda.

Bu şekilde kabul ettim, yapacak başka şey yok.
Önceki evimde yatak odaları yan yana idi, oradan bile sesler geliyordu. Bu dediğim ev son yapılan lüks projelerden biri olduğu halde...
Bizimde öyle ki
Hatta bi aile var kaygısızlar gibi ve memleket yazmayayım şimdi üşümesinler üstüme yani yüksek sesle konuşan tipler, kavga sanıyordum hep böyleler baktım iletişim şekilleri bu
12 ye kadar da oturuyorlar çoluklu çocuklu yahu bari çocukları erken yatırın yok, torunları da hep bunlarda
Ondan sonracıma salonları tam bizim yatak odaya bitişik birde
Bi kere eşimin başı ağrıyordu duvara vurdu biraz yavaş olurlar belki gibisine ama bizi duymadılar sanırım :KK53: ya da sallamadılar
Bu iş kültürle alakalı, bizim ailede yüksek sesle konuşulmaz konuşursan ciddi bişeyler yaşanıyor demektir. Onlarda hergün kavga modunda ses tonu, taşınamayacağımıza göre kabullendik.

yalnız değilsiniz. apartman hayatı böyle maalesef. alışmaktan başka çareniz yok gibi.

birde hemen tükendim olaylarına girmeyin. bi ses mi tüketiyor sizi. allah büyük dert vermesin. takın pamukları yatın madem

yalnız değilsiniz. apartman hayatı böyle maalesef. alışmaktan başka çareniz yok gibi.

birde hemen tükendim olaylarına girmeyin. bi ses mi tüketiyor sizi. allah büyük dert vermesin. takın pamukları yatın madem
Simdi uykunuz hafif. Son sansiniz olan bi sinav saat gecenin 2 si ingaaaaa 3u ingaaaaa 5 i ingaaaaa 6 si ingaaaaa. Sonra hah sustu diyirsunuz uykuya dalma sureniz uzun ardindan " perviiiiiiiin" diye bi ses. Sonra yine aglama. Aglama aglamaa aglama.

Hic uyumadim.
Uykusuzluk zaten insanin sinir sistemini cokerten en kotu etken. Ben gercekten tukendim. :(

Simdi uykunuz hafif. Son sansiniz olan bi sinav saat gecenin 2 si ingaaaaa 3u ingaaaaa 5 i ingaaaaa 6 si ingaaaaa. Sonra hah sustu diyirsunuz uykuya dalma sureniz uzun ardindan " perviiiiiiiin" diye bi ses. Sonra yine aglama. Aglama aglamaa aglama.

Hic uyumadim.
Uykusuzluk zaten insanin sinir sistemini cokerten en kotu etken. Ben gercekten tukendim. :KK43:

benim yan tarafta da benzer bir komşum var.benim tek düşündüğüm yazık neyi varki bu kadar ağlıyor diye üzülüyorum. sizin gibi karalar bağlamayı hiç düşünmedim. takmışsınız siz kafayı.

ilerde öyle bir çocuğunuz olsa komşular rahatsız olsa siz ne yapardınız?

tavsiye edebileceğimiz çoğu şeyleri yapmanız mümkün değil anlaşılan. bir arkadaşın dediği gibi eczaneden kulaklık alabilirsiniz belki az da olsa faydası olur.

benim yan tarafta da benzer bir komşum var.benim tek düşündüğüm yazık neyi varki bu kadar ağlıyor diye üzülüyorum. sizin gibi karalar bağlamayı hiç düşünmedim. takmışsınız siz kafayı.

ilerde öyle bir çocuğunuz olsa komşular rahatsız olsa siz ne yapardınız?
Bakin gercekten iyi degilim. Baska brinin konusu olsa belki ayni sizin gibi dusunurdum fakat aylardir suren bi uykusuzlugun icinde debelenio duruyorum. Sizin sabriniz varmis harika bi komsuymussunuz fakat ben oyke degilim.Pozitif dusunemiyorum. Anne de degilim. Anac bi tavir takinamiyorum. Ama tum bunlarin yaninda aylardir cekiyorum tek kelimem olmadi. Surda sizinle paylastim derdimi. Melek degilim ama el kadar bebege de takmis degilim.
Eminim aylardir suren bu hengamede yasasaydiniz benim de size yapacagim yorum "yazik yavrucagin kesin sikintisi var ondan" olurdu.

Back
X