- 26 Mart 2014
- 1.020
- 754
- 73
Kizlar size bu satirlari burdan koye yol olan gozlerimin kilcal damarlarinin bir gunluk uykusuzluguyla yaziyorum.
Tukendim
Tukendim
Tukendim
Evimiz 2 oda bi salon. 1 odasi benim diger odasi annemlerin. 2. Kattayiz. Camim ses gecirmez degil. Hatta pinti ev sahibemiz sadece benim odama pimapen yaptirmamis. Yaptirmak istemiyor. Teklif dahi edilemiyor Ve sinava hazirlaniyorum.
Yine de yasiyordum mutlu mesut.Kabuslarim bundan 5 ay once basladi. Bitisik apartmanimizda yasayan komsumuzun dunyalar tatlisi kizi oldu. Ve onlarinda ses gecirmez camlari yok. Duvarlar kagit gibi. Ust katta isik acilsa duyuyorum. Herneyse bu tatli bebek gece gunduz sabah aksam agliyor. Uyuyamiyorum. Cocugun bi sorunu oldugunu dusunuyorum. Boyle bi aglama yok sahiden.
Bugun cok agladi. Gece agliyor. Sabah agliyir. Ama oyle sinir bozucu bi aglama ki. Uykum 0. Bir gundur uykusuzum. Annemin odasini alamam. Tasinamayiz. Cam taktiramam. Salonda erkek kardesim yatiyor ve tv acik daima.
Bunaldim.
bende sınava calışırken böyle sorunlar yaşamıştım o yüzden istedigim puanı alamadım bile. hayattan sogumuştum.
bahsedilen kulak tıkaçlarından al. ama bazıları çok sert rahat edemessin. iyice araştır oyle al. benim koleksiyon gibi oldu aldıklarım sonunda yumuşak bi malzemeden olanı bulmuş rahatlamıştım.
bebek içinse kolik deniyo ama benim minik yegenimin dili baglıymış doymadıgından aglıyodu. belki o bebişinde öyledir. aglayan bebekler gördügümde hemen söylerim cünkü farkedilmiyo genelde komsunuzu görürsen söyle dilini kontrol ettirsinler