• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafami daglara taslara vurasim var artik.

Kızmayın ama ben sizden çok anneye üzüldüm.Benim de kızım bebekken kolikti çok ağlardı.Ses için birde kulak tıkacı gibi ipli şeyler oluyor ismi ney tam olarak bilmiyorum da hediye gelmişti oğluma.Ondan kullanıyordu ders çalışırken,atış yaparken kulakları rahatsız etmesin diye kullanılıyormuş.İsterseniz araştırın derim.

Zeholl valla şimdi vicdan azabı çektim. Bana sebep evlenmedin her gün bebek zırıltısı mı dinliyorsun :P Her gün ciğerleri patlayasıya bağıran bir bebek görünce ex nişanlın gözüme daha iyi görünmeye başladı :P :P

Tabi ki bebeğin bir sorunu vardır. Gazı vardır mesela,koliktir,uykusu problemlidir. Ağlamayan Bebek yok denecek kadar azdır.

Benim yatak odamın yanında da Bebek var. Geçen yıl saat başı ağlardı annesiyle birlikte biz de uyanırdık. Üzülürdüm annesine. Gece kalkınca sifonu bile çekmezdim ki uyanmasın annesi rahat etsin diye. Şimdi bir yaşını geçti ve daha iyi.

Malesef duvarlar kağıt gibi yapacak bir şeyiniz yok kulaklık dışında.

Zeholl valla şimdi vicdan azabı çektim. Bana sebep evlenmedin her gün bebek zırıltısı mı dinliyorsun :p Her gün ciğerleri patlayasıya bağıran bir bebek görünce ex nişanlın gözüme daha iyi görünmeye başladı :p :p
Tam seni etiketleyip veryansin etmeyi dusunuyordum ki yapmissin. :KK59:
Yok yok ya. Ceri saygiyla egiliyorum onunde hala:KK52:. Bu cocuk buyuyecek fakat bizim yarim akilli " 70 lik dede" zihnindeki adamin beyindeki kivrimlar gelismeyecekti.

Sikinti yok ben iyiyim.
Memnunum.:KK45:

Kızmayın ama ben sizden çok anneye üzüldüm.Benim de kızım bebekken kolikti çok ağlardı.Ses için birde kulak tıkacı gibi ipli şeyler oluyor ismi ney tam olarak bilmiyorum da hediye gelmişti oğluma.Ondan kullanıyordu ders çalışırken,atış yaparken kulakları rahatsız etmesin diye kullanılıyormuş.İsterseniz araştırın derim.
Tabi o kadincagiz icinde sikintili bi durum. Uzun sure catlayacak kadar aglayan bi bebek. Rabbim yardimcisi olsun. Bi tedavisi falan yok mu bu meselenin?

Tabi o kadincagiz icinde sikintili bi durum. Uzun sure catlayacak kadar aglayan bi bebek. Rabbim yardimcisi olsun. Bi tedavisi falan yok mu bu meselenin?
Dr.götürüyorsun şurup veriyor ama yetersiz geliyor.İnternette bayağı bir araştırma içine girmiştim Ama ne yapsan boş.Belli bir aydan sonra rahatlıyorlar.Dr 6 ay sürer demişti.8 aylıkken düzeldi.Konu sahibi hiç değilse gürültü rahatsız etse de vücudu rahat.Ama anneler hem kafa hem bedenen yoruluyorlar.

Dr.götürüyorsun şurup veriyor ama yetersiz geliyor.İnternette bayağı bir araştırma içine girmiştim Ama ne yapsan boş.Belli bir aydan sonra rahatlıyorlar.Dr 6 ay sürer demişti.8 aylıkken düzeldi.Konu sahibi hiç değilse gürültü rahatsız etse de vücudu rahat.Ama anneler hem kafa hem bedenen yoruluyorlar.
Annelerle kiyaslayamam kendimi elbette cok yoruluyorlar.
Fakat aglama etkilerine gelirsek benim de vucut mucut kalmadi. Sinir sistemi kalmadi. Uyku kalmadi.
Ekstra bi anne ic gudusuyle uzulemiyorum ama o aglamalarin fiziki piskolojik tum etkilerini bende yasiyorum denebilir.

Ozdilekte kulak tikaci satiliyor. Oyun hamuru gibi elinde sekil verip kulagina takiyosun. Ben gece onlarla uyuyorum baya ise yarıyor. Hatta iki tane cikiyor ya kulagima buyuk geliyor diye bitanesini ikiye bolup takiyorum gece boyunca kulagimdan cikmiyor. Aglayan bebek sesi gercekten sinir bozucu seni anlayabiliyorum

Ozdilekte kulak tikaci satiliyor. Oyun hamuru gibi elinde sekil verip kulagina takiyosun. Ben gece onlarla uyuyorum baya ise yarıyor. Hatta iki tane cikiyor ya kulagima buyuk geliyor diye bitanesini ikiye bolup takiyorum gece boyunca kulagimdan cikmiyor. Aglayan bebek sesi gercekten sinir bozucu seni anlayabiliyorum
Allah razi olsun ya. Gercekten anlasilmak buyuk nimet. Bazi arkadaslar "el kadar bebege takmissin. Bende ayni durumdayim. Melek gibiyim harika bi komsuyum" diyince acaba dedim kotu bi insan miyim ben boyle? Cok tesekkurler.

Bu kulak tikayicilari kulaga kacmiyor degil mi? Bi problem yasamam?

Sadece camla çözülecek olsa ısrar etsinler.

Ne yazık ki apartman hayatı böyle.

Benim üst katımdaki adam öksürüyor, ben duyuyorum. Kadın terlikle geziyor, kafamda sanki.
Sifon çekiliyor gece 2'de, 3'te, o bile sanki benim banyomda.

Bu şekilde kabul ettim, yapacak başka şey yok.
Önceki evimde yatak odaları yan yana idi, oradan bile sesler geliyordu. Bu dediğim ev son yapılan lüks projelerden biri olduğu halde...

yan komşumuzun banyosu benim odamın duvarıyla bitişik.. adamların seks hayatlarından haberdarım o kadar diyim:)))))))))))):confused:

ben olsam cam taktırır giderken de söktürürdüm

Off benim odamın üstünde de 2 erkek kardeş kalıyor. Yaşıtım olanı kızlarla muhabbet ediyor, konferans görüşmeleri yapıyor kızlarla, türkü söylüyor falan hepsini yan odada gibi duyuyorum.
Küçüğü ise saatlerce inliyor, şöyle ki ağzıyla türkü melodisi çıkarıyor. Bir insan 1.5 saat neden inler ki? Adıyaman türküsünden soğudum yeminle!

Off benim odamın üstünde de 2 erkek kardeş kalıyor. Yaşıtım olanı kızlarla muhabbet ediyor, konferans görüşmeleri yapıyor kızlarla, türkü söylüyor falan hepsini yan odada gibi duyuyorum.
Küçüğü ise saatlerce inliyor, şöyle ki ağzıyla türkü melodisi çıkarıyor. Bir insan 1.5 saat neden inler ki? Adıyaman türküsünden soğudum yeminle!
Ay sizden Allah razi olsun. Gulerek yaziyorum. Cok yasayin:KK70:

Ay sizden Allah razi olsun. Gulerek yaziyorum. Cok yasayin:KK70:
Güldürebildiysem ne mutlu ama çocukların ikisi de tuhaf ya! Genetik bir sorun var galiba. Hayır bu inleyen çocuk en az 13 yaşında var. Böyle parkeye vurup ritim falan da tutturuyor. Tepemde yapılıyor bunlar benim halimi düşünsenize!
Hep acıklı nağmeler çıkarıyor bir de psikolojim bozuldu ya :D

Güldürebildiysem ne mutlu ama çocukların ikisi de tuhaf ya! Genetik bir sorun var galiba. Hayır bu inleyen çocuk en az 13 yaşında var. Böyle parkeye vurup ritim falan da tutturuyor. Tepemde yapılıyor bunlar benim halimi düşünsenize!
Hep acıklı nağmeler çıkarıyor bir de psikolojim bozuldu ya :KK70:
Cok yasayin ya.:KK70:
Ayagini vurup mu cikariyor. Nasil yapiyor? Hangi turkuler? Uslubun cok tatli ya:KK70:

Cok yasayin ya.:KK70:
Ayagini vurup mu cikariyor. Nasil yapiyor? Hangi turkuler? Uslubun cok tatli ya:KK70:
Urfa'nın etrafı, Adıyaman türküsü, bilmediğim uzun havalar falan. Genelde uzun hava inliyor, çünkü bu kadar ağız yaymaya bir tek uzun hava müsade eder. Arada bir de reklam introları falan da mırıldanıyor.
Yok canım ayağıyla değil, eliyle yapıyor, hani kapı çalarken yaparız ya öyle.
Rica ederim o senin tatlılığın. He bir de geçen gün beraber dil bilgisi sınavına hazırlandık, edebiyatçıları falan anlattı sesli olarak, ben de dinlemiş oldum.

Urfa'nın etrafı, Adıyaman türküsü, bilmediğim uzun havalar falan. Genelde uzun hava inliyor, çünkü bu kadar ağız yaymaya bir tek uzun hava müsade eder. Arada bir de reklam introları falan da mırıldanıyor.
Yok canım ayağıyla değil, eliyle yapıyor, hani kapı çalarken yaparız ya öyle.
Rica ederim o senin tatlılığın. He bir de geçen gün beraber dil bilgisi sınavına hazırlandık, edebiyatçıları falan anlattı sesli olarak, ben de dinlemiş oldum.
Senin durumda cok vahim. Bi maduriyet yok ama. Soyle vilada sapiyla adiyaman turkusunu soylerken sende ritmik sekilde tavana dokundursan?:KK70:

Back
X