• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafami daglara taslara vurasim var artik.

Kizlar size bu satirlari burdan koye yol olan gozlerimin kilcal damarlarinin bir gunluk uykusuzluguyla yaziyorum.

Tukendim

Tukendim

Tukendim

Evimiz 2 oda bi salon. 1 odasi benim diger odasi annemlerin. 2. Kattayiz. Camim ses gecirmez degil. Hatta pinti ev sahibemiz sadece benim odama pimapen yaptirmamis. Yaptirmak istemiyor. Teklif dahi edilemiyor Ve sinava hazirlaniyorum.

Yine de yasiyordum mutlu mesut.Kabuslarim bundan 5 ay once basladi. Bitisik apartmanimizda yasayan komsumuzun dunyalar tatlisi kizi oldu. Ve onlarinda ses gecirmez camlari yok. Duvarlar kagit gibi. Ust katta isik acilsa duyuyorum. Herneyse bu tatli bebek gece gunduz sabah aksam agliyor. Uyuyamiyorum. Cocugun bi sorunu oldugunu dusunuyorum. Boyle bi aglama yok sahiden.

Bugun cok agladi. Gece agliyor. Sabah agliyir. Ama oyle sinir bozucu bi aglama ki. Uykum 0. Bir gundur uykusuzum. Annemin odasini alamam. Tasinamayiz. Cam taktiramam. Salonda erkek kardesim yatiyor ve tv acik daima.

Bunaldim.

bende sınava calışırken böyle sorunlar yaşamıştım o yüzden istedigim puanı alamadım bile. hayattan sogumuştum.

bahsedilen kulak tıkaçlarından al. ama bazıları çok sert rahat edemessin. iyice araştır oyle al. benim koleksiyon gibi oldu aldıklarım sonunda yumuşak bi malzemeden olanı bulmuş rahatlamıştım.

bebek içinse kolik deniyo ama benim minik yegenimin dili baglıymış doymadıgından aglıyodu. belki o bebişinde öyledir. aglayan bebekler gördügümde hemen söylerim cünkü farkedilmiyo genelde komsunuzu görürsen söyle dilini kontrol ettirsinler :KK58::KK19:

bende sınava calışırken böyle sorunlar yaşamıştım o yüzden istedigim puanı alamadım bile. hayattan sogumuştum.

bahsedilen kulak tıkaçlarından al. ama bazıları çok sert rahat edemessin. iyice araştır oyle al. benim koleksiyon gibi oldu aldıklarım sonunda yumuşak bi malzemeden olanı bulmuş rahatlamıştım.

bebek içinse kolik deniyo ama benim minik yegenimin dili baglıymış doymadıgından aglıyodu. belki o bebişinde öyledir. aglayan bebekler gördügümde hemen söylerim cünkü farkedilmiyo genelde komsunuzu görürsen söyle dilini kontrol ettirsinler :KK58::KK19:
Tavsiye ettiginiz kulak tikayicinin markasi nedir?

Senin durumda cok vahim. Bi maduriyet yok ama. Soyle vilada sapiyla adiyaman turkusunu soylerken sende ritmik sekilde tavana dokundursan?:KK70:
Geçen patladım zaten, kes sesini diye bir çığırdım duydu galiba. Sustu ama :D
Ama işte ertesi gün yine devam. Böyle çocukları gördükçe çocuk doğurasım kaçıyor valla. 1.5 saat inleyen bir oğlan çocuğu :KK57:

Tavsiye ettiginiz kulak tikayicinin markasi nedir?

silikon diye geçiyo böyle yuvarlak şekere benzeyenlerle rahat ettim kıvırarak kulaga tıkıyosun :)
balmumundan yapılan sesi geçirmeyenlerde var netten araştır bulursan bal mumu olanını al. zamanla bitiyomuş kullandıkca azalıyomuş yanı ama en saglıklısı ve kullanışlısıda o.
bulamazsanda silikon olanını al. çam agacına benzeyenleri alma cünkü cok can acıtıyo

Geçen patladım zaten, kes sesini diye bir çığırdım duydu galiba. Sustu ama :KK70:
Ama işte ertesi gün yine devam. Böyle çocukları gördükçe çocuk doğurasım kaçıyor valla. 1.5 saat inleyen bir oğlan çocuğu :KK57:
Bi gun yolda karsilasirsan sorsana " oglum sen niye 1.5 saat inliyosun" diye :KK70:

Bi gun yolda karsilasirsan sorsana " oglum sen niye 1.5 saat inliyosun" diye :KK70:
Valla soracağım bu gidişle zaten. Hayır kendi kendine konuşma, eşyalarla konuşma 3-6 yaş döneminde kalmış olmalıydı. Bu çocuk hala kendi kendine inliyor. Evdekiler de hiç müdahale etmiyor. Yavrum sıkıntın mı var, niye odaya kapanıp da inliyorsun demiyorlar ya!

Valla soracağım bu gidişle zaten. Hayır kendi kendine konuşma, eşyalarla konuşma 3-6 yaş döneminde kalmış olmalıydı. Bu çocuk hala kendi kendine inliyor. Evdekiler de hiç müdahale etmiyor. Yavrum sıkıntın mı var, niye odaya kapanıp da inliyorsun demiyorlar ya!
Bi arkadasim vardi lisede. Mansur diye onu hatirlatti bana. O da derste inlerdi. Niririririrm nirirm diye

Valla çok sinir bozucu ya, anlatınca komik oluyor ama. Hay sesin içine kaçsın diyorum bazen ya.
Sorma biliyorum. Mansur da benim arka sirada oturan arkadasimdi. O yuzden de cok guldum. Mansur dedim niye yapiyosun? Makul cevap alamadim. Bir muddet daha ayni sirayi paylassaydik sikiverecektim imugunu. Cok sinir bozucu

Allah razi olsun ya. Gercekten anlasilmak buyuk nimet. Bazi arkadaslar "el kadar bebege takmissin. Bende ayni durumdayim. Melek gibiyim harika bi komsuyum" diyince acaba dedim kotu bi insan miyim ben boyle? Cok tesekkurler.

Bu kulak tikayicilari kulaga kacmiyor degil mi? Bi problem yasamam?

Bende kotu olabilirim :) gürültü problemlerinden dolayi bende 2 senedir kullanıyorum oyle bi sıkıntı yasamadim. Sadece baslarda kulağında bisey olmasi rahatsız ediyor ama gurultuden daha iyidir. Zaten bi tanesi nerdeyse üzüm kadar büyük :D

Birde her sabah mutlaka sabah 8-9 arasi "perviiiiiiiiiiiiiiin" diye bi sesle irkiliyorum.
8-9 arasi da iki apartman arasinda pencereden pencereye sohbet ediyorlar

ilahi zehol :D o pervin sesi kulağımda cinladi çok güzel betimlemissin. Sorununa gelecek olursak bence sen öyle kötü komşu falan degilsin bunu ispatlaman için sana bi tüyo vereyim. Bi arkadaş da söylemiş çocuk doymuyor olabilir diline baktirsinlar diye onu soyle ayrıca kolik bebekler için damlalar var benim kızım da 5 ay çekti zinco ile bi nebze rahatliyordu bunu onerebilirsin bir de bebek agladikca emzirmeye çalışsın komsun emerek sakinlesebiliyorlar. Bunları öner bak tecrübesizse hoşuna bile gider hem Allah razı olsun der sana. Tabi uslubu iyi ayarla aksi bi kadınsa ters tepebilir

Off ben de buna güldüm :D

ahaha :D ona ben böyle gözlerim açık baktım zehol ne demiiis diye

Back
X