- 3 Ağustos 2014
- 700
- 1.050
- 313
- Konu Sahibi LeydiStark
-
Yani demek istediğim hocanın sana kırılması için bir sebep yok.Herhangi kötü bir şey söylememişsin.Sen alınmakta haklısın ben olsam ben de alınırdım ama belki şu sıralar başka problemleri vardır. Bence gördüğünde konuş.Ben alindim acikcasi yalan soyledigi icin
Kızlar konuyu özet geçiyim. Benim bi dersane hocam var. Ben hukuk fak. istiyorum. Bi ara bana sormuştu söylemiştim. O da bende hazırlanıyorum hukuk okuyup hakim olmak istiyorum dedi. Daha genç zaten 25 falan. Bana baya bi anlattı. Neyse sınav oldu bitti ben faceden mesaj attım hocam naptınız diye. Kazanamadım zaten çalışmamıştım dedi. Neyse boşverin üzülmeyin dedim. Aradan zaman geçti tercih sonuçlarının açıklandığı gün facede durum paylaşmış .... universitesi hukuk fakultesi tam burslu kazandım diye. Arkadaslari falan helal olsun gelecegin savcisi hakimi vb. yorumlarda bulunmuslar. Bende dusunmeden hareket ettim zaten saf bi insanim tamamen iyi niyetle hocam tebrik ederim diye mesaj attim gulucuklu falan boyle tavirli bi mesaj degildi. Heralde dedim beklemiyodu kazanmayi ona da surpriz oldu. Bu mesajimi gordu cevap vermedi durumu hemen kaldirdi. Aradan zaman gecti tabi bugun dersane basladi gordum baya bi hic selam sabah vermedi. Hep samimi olan insan hic tanimiyomus gibi hareket etti. Neden olabilir? (K.bakmayin uzun oldu.)
Evet canim ben tamamen iyi niyetliydim. Acaba yalan soyledigi icin benim onunla dalga gectigimi mi dusundu ?Yani demek istediğim hocanın sana kırılması için bir sebep yok.Herhangi kötü bir şey söylememişsin.Sen alınmakta haklısın ben olsam ben de alınırdım ama belki şu sıralar başka problemleri vardır. Bence gördüğünde konuş.
Benim ona karsi oyle bi dusuncem yok zaten. Ama mesafe koymak icin boyle bisey yapmasi cok sacma. Bana yalan soyleyince mesafeli mi olucaz. Zaten mesafeliyiz ayrica.Hoca ve ogrenci baglariniz oyle kalsin diye cunku genc yastaki kizlar hocalarindan hoslanabiliyor bizim siniftaki kizlarda cok yapardi bunu hatta hocamiz evlendiginde bile uzulmuslerdi sizin hoca ve ogrenci iliskiniz boyle kalsin etkilenebilirsiniz diye mesafe koymus olabilir
Benim ona karsi oyle bi dusuncem yok zaten. Ama mesafe koymak icin boyle bisey yapmasi cok sacma. Bana yalan soyleyince mesafeli mi olucaz. Zaten mesafeliyiz ayrica.
Hayatim zaten ben sinava girmedim. Ve hoca benimle tum hayallerini paylasti ben ona zorla soylettirmedim ki. Bu durumu benimle paylasmak istemiyosa en basindan soylemeseydi. Ayrica ilk soylemek istemedim ama mesafe isteyen bi insan olsaydi bana yakin davranmazdi.Seninle bu durumu paylasmak istememis olabilir ozaman sen kazanamadiysan uzulme diye
Bilmiyorum ama o da mantıklı gelmiyor.Bence sen en yakın zamanda gördüğünde bir yanına gidip nasıl olduğunu falan sor zaten sana kırılmışsa bir şekilde belli eder.Ama zannetmiyorum yani hiç yoktan böyle bir soğukluk anlamsız olur.Muhtemelen başka bir sıkıntısı falan vardır.Evet canim ben tamamen iyi niyetliydim. Acaba yalan soyledigi icin benim onunla dalga gectigimi mi dusundu ?
Carsamba gunu gorurum muhtemelen. Bi selam veriyim bakalim. Kirilmasi gereken benim ya neyse.Bilmiyorum ama o da mantıklı gelmiyor.Bence sen en yakın zamanda gördüğünde bir yanına gidip nasıl olduğunu falan sor zaten sana kırılmışsa bir şekilde belli eder.Ama zannetmiyorum yani hiç yoktan böyle bir soğukluk anlamsız olur.Muhtemelen başka bir sıkıntısı falan vardır.
Zaten hep kacar gibi bi hali vardi. Anlamaliydim.Yalan söylemiş millete sende yalanını bildiğin için mahçup olmuş.
hem suçlu hem güçlü psikolojisine girmiş bastırmaya çalışıyor
Yok canim facede hic bi durum paylasmadim zaten. Sadece sinemada orda burda yer bildirimi yaptim. Ben nazar degdircek bi insan degilim ki ya ne gozum olcak . Hakimligi bende cok istiyorum. Nazari dusunen bi insan facede gostere gostere durum paylasmaz bence.Insanlar çeşit çeşit valla başta temkinli olmaya çalışma stratejisi izlemiş olabilir bir çok insan yapıyor ya kötü söyliyim nazar değmesin gibi sonra da bu durum yüzüne vurulmasin diye mi mesafe koydu acaba ilginç bi durum hani statü bakımından bir öğrenci bunu yapsa anlaşılabilir de bir hoca niye böyle atar yapar ki ortada bişey yokken acaba face te yazdığın alakasız bi durumu falan üstüne mi alındı
Game of thrones daha izlemeye baslamadim fakat kitaplari okudum. Winter is comingStark ha ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?