Çok teşekkür ederim. Sözleşme aşamasında da yüz yüze gelmeyeceğiz çünkü farklı şehirde yayın evi. Posta yoluyla göndermemi istediler. 270 sayfalık kitap için 2 ay süre verdiler
İşte bu konu benim de biraz aklımı karıştırdı. Umarım avukat olan bir üye bu başlığa bakar. Çünkü çeviri işinde çeviriyi yaptırıp oyalama ile parayı vermeme durumları Türkiye’de çok yaygın. Çevirmenliğin meslek olarak oturmasına daha seneler var maalesef. Ben de çevirmenlik yapmak istmiyorum sırf bu sebepten. Öğretmenlik yapıyorum.
Tam karakter bası 12 çokkkk iyi demeye gelmiştim ki 1000 boşluksuz karakter ifadesini gördüm. 12 az değil mi? Yani sayfası neredeyse 25 lira civarı. Edebi bişeyse 25 lira çok az bence.Pardon yanlış ifade etmişim kafam dağınık olduğu için, 1000 boşluksuz karakter için 12 lira teklif ettiler
Biyoloji alanında bir kitap, dili ağır diyebilirim. Bana da az geldi o yüzdenTam karakter bası 12 çokkkk iyi demeye gelmiştim ki 1000 boşluksuz karakter ifadesini gördüm. 12 az değil mi? Yani sayfası neredeyse 25 lira civarı. Edebi bişeyse 25 lira çok az bence.
Yukarıda bir üye Baslangıcı için bunu bir deneyim olarak düşünün demiş. Bu da mantıklı aslında. Zamanla adınız duyulacaksa neden olmasın ki. Tecrübe tecrübedir.Biyoloji alanında bir kitap, dili ağır diyebilirim. Bana da az geldi o yüzden
Yukarıda bir üye Baslangıcı için bunu bir deneyim olarak düşünün demiş. Bu da mantıklı aslında. Zamanla adınız duyulacaksa neden olmasın ki. Tecrübe tecrübedir.
Keşke daha çok verseler ama burası Türkiye.Yukarıda bir üye Baslangıcı için bunu bir deneyim olarak düşünün demiş. Bu da mantıklı aslında. Zamanla adınız duyulacaksa neden olmasın ki. Tecrübe tecrübedir.
Adres var ama telefon ve isim yok..Sözleşmede muhatap bilgilerinin, tebligat adresinin detaylandırılması gerekir. Zaten öyle değilse işkillenmekte haklısınız.. Sözleşmeyi iyice okuyun içinize sinmiyorsa anlaşmazsınız. Numara bile vermemeleri bana garip geldi..
Facebook'taki Çeviri gruplarında denk geliyorum maalesef dolandırılan çok kişi var. Facebook'ta yayınevinin adını aratın hakkında yazılan şeyler olabilir. Sikayetvar.com a da bakmayı unutmayınAdres var ama telefon ve isim yok..
Sorumlu bi telefon isim olmaması çok saçma illegal işler çeviren bi yayınevi mi acaba diye düşündürdü dikkat edinAdres var ama telefon ve isim yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?