Kafamı karıştırıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşlandığım çocuğun ailesindeki insanlardan arkadaşlarından sürekli istek geliyor... her gördüğümde yolda takip edenler oluyor. Ama onda tık yok. Acaba benim ondan hoşlandığımı söyledi sürekli bi stalk enerjisi
Ablacim kelimeleri verip cumleleri bizim kurmamizi istemissiniz sanirim.
Du bakalim yapayim bir seyler basliyorum
Simdiii sizin bir platonik var, akraba falan da degilsiniz ama sizi instada falan her goren istek atiyor yani butun sulale pesinizde ve hatta yolda takip edenler bile oluyor. Dogru mu?
Bence sizi, yolda takip eden platonigin amca kizi sizin platonikten daha cok hak ediyor, bir dusunun derim. Zira platonikte tik yok.

Ablacim kelimeleri verip cumleleri bizim kurmamizi istemissiniz sanirim.
Du bakalim yapayim bir seyler basliyorum
Simdiii sizin bir platonik var, akraba falan da degilsiniz ama sizi instada falan her goren istek atiyor yani butun sulale pesinizde ve hatta yolda takip edenler bile oluyor. Dogru mu?
Bence sizi, yolda takip eden platonigin amca kizi sizin platonikten daha cok hak ediyor, bir dusunun derim.
Anlamak isteyene gayet açık halbuki😂

algida secicilik bence yoksa sizi kim niye takip etsin yolda.

ayrica konu silmek yasak.

Ayy ne kadan da zeki bir bayansınız......... :))
bu bi tur espri mi? eger oyleyse guleyim. yoksa tesekkur ederim evet oyle oldugum soylenir…..:))

niye saldirgansiniz anlamadim size “aaa evet sana asik olmus o da, ailesiyle seni istemeye gelecekler ondan pesindeler” yazmadik diye mi…..:))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X