• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı toplayamıyorum.

Daphnis

Ya zaman da bize bırakıyorsa..
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
542
1.285
113
Herkese merhablar. Umarım mutlu bir gün geçiriyorsunuzdur.

Benim derdim var. Kafam çok karışık sorunun ne olduğuna da karar veremiyorum bir türlü. Çözüm de bulamıyorum.

Üniversite öğrencisiyim. Bu aralar sınavlarım yaklaşıyor. Yoğun bir tempoda ders çalışmam gerekiyor bir yandan ama kafamı toplayamıyorum bir türlü. Derslere odaklanamıyorum. Okuldan hoşlandığım birisi var yaklaşık 1 yıldır. Yani anlayacağınız bunca zamandır kendi kendime platonik takılıyorum. Ne gidip konuşabiliyorum ne de vazgeçebiliyorum. Onun da ne yapmaya çalıştığını bir türlü çözemiyorum zaten orası da ayrı bir sıkıntı. Derslere sırf onu görebilmek için gidiyorum. Sonra da kendime kızıyorum bu kadar boş bir insan olmamalıyım. Okul benim meslek hayatımda başarılı olabilmem, eğitimimi en iyi şekilde tamamlamam için ama ben ne derdindeyim. Sonra ders çalışmam gerekiyor kütüphaneye gidiyorum hafta sonu bile belki bir ümit gelir görürüm diye. Geçen sene o kişi de sürekli okula gelip orda ders çalışıyordu karşılaşıp en azından havadan sudan konuşabiliyorduk ama bu aralar asla gelmiyor. Ve nedense benden kaçıyormuş gibi hissediyorum. Böyle söyledim diye yılışık bir tip olduğumu düşünmenizi istemem. Aslında kendi halimde sessiz biriyimdir. Asla böyle yanına gidip rahatsız etmedim şimdiye kadar. Sadece biraz bakıyorum ona :(

Bu kişi geçen sene beni wp üzerinden engelledi ama daha önce hiç konuşmamız bile olmamıştı. Sadece ortak sınıf grupları sayesinde herkesin numarası birbirinde var. 300 kişinin içinde beni arayıp engelleme sebebini asla anlayamadım. Kontrol ettiğim anlaşılmasın diye gidip hesap da soramadım. Engel 1 hafta sonra kalktı ve bir süre sonra bu durum tekrarladı. Ama garip bir şekilde okulda görünce bana selam veriyor ben ona vermeden. Gün içinde onlarca kez göz göze geliyoruz. Ama diyorum ki hoşlansaydı anlardın. Demek ki seni sevmiyor çıkar aklından boşver. Ama onu bile beceremiyorum.

Kendime de saygısızlık ettiğimi düşünüyorum. Normalde de özenirim ama 8.30 dersine makyajsız gidemiyorum güzel görünebilmek için. Kısacası her şeyim garip bir şekilde ona bağlı şuan gelse yanıma otursa ayrı ayrı ders çalışsak 1 günde halledemediğim konuları 2 saatte hallederim.:KK42:Yakınımda bir yerde olduğunu bilmem bile yeterli.

Şimdi bu duruma biz ne yapabiliriz diyeceksiniz muhtemelen çok da haklısınız. Konunun tam içindeyken ben bilmiyorum ne yapacağımı ama belki yazıp rahatlarım bir yandan da yorumlarınızla farklı bakış açısından bakabilirim diye düşündüm. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Yorumlarınızi bekliyoum.:KK200:

Bir yılda adam senin niyetini anlamıştır ,pas vermiyorsa da aynı niyette değildir .neden saplanıp kaldın ki bir kişiye ? Üstelik karşılığı da yok .derslerine olumsuz etkisi zaten yadsınamaz!

Ahh ul.n bekar ve üniversiteli olacaktım ,sallardim o okulu :) ama evli ve universiteliyim :) o yüzden efendiyim :) o kadar adamdan bula bula bu dengesizi buldun ,bırakmıyorsun da ..bak yoluna ,yeni insanlara şans ver .en önemlisi derslerini aksatacaksan kimseyi düşünme ..

Ahh o güzel günler :KK1:

Bence kendinize çoook yükleniyorsunuz. Biraz takıntı haline gelmiş sanırım bu çocuk? Azıcık rahatlayın, azıcık kafa dağıtın. Takmayın bu kadar :)

Onun bakmasi hala bana bakiyor mu diye meraktan. Ilgili olsa engellemezdi.
Universite yillarim aklima geldi. Bunlar en guzel caglarin. Kimbilir kimler olacak daha. Derslerine odaklanmalisin. Belli ki bu adamdan bir yol olmayacak sana.

Engelleyip daha sonra engeli kaldırdığından eminseniz ya bir kız arkadaşı ya da o ara görüştüğü birisi olabilir diye düşündüm. Bu kadar süre içinde sizden hoşlanmış olsaydı muhakkak bir adım atardı, sohbet de ediyorduk diyorsunuz. Zaman çok çabuk geçiyor. Bence önünüze bakın. Kafanızı boş yere gereksiz konulara takmayın. Derslerinize bakın. İlgi alanlarınızı keşfedin. Bol bol okuyun. Siz zaten kendinizi keşfedip farklı ortamlara girdikçe gönlünüzü hoş edecek birisi muhakkak çıkacaktır.

Seninle ilgilenmiyor malesef ama senin ilginin farkında bence sevgilisi de var. Zaten ilgisi olsa numaran varmış arardı illa ki

Bir yılda adam senin niyetini anlamıştır ,pas vermiyorsa da aynı niyette değildir .neden saplanıp kaldın ki bir kişiye ? Üstelik karşılığı da yok .derslerine olumsuz etkisi zaten yadsınamaz!

Ahh ul.n bekar ve üniversiteli olacaktım ,sallardim o okulu :) ama evli ve universiteliyim :) o yüzden efendiyim :) o kadar adamdan bula bula bu dengesizi buldun ,bırakmıyorsun da ..bak yoluna ,yeni insanlara şans ver .en önemlisi derslerini aksatacaksan kimseyi düşünme ..
Anlamış olması muhtemel. Ben de vazgeçmem gerektiğinin farkındayım işte ama elimde değil. Bekar ve üniversiteliyim ama asla okulu sallayamadım:KK70:Takılı kaldım bir oduna.

Ahh gençlik :KK66:
En güzel zamanların bence hak etmeyen birine hem de uzaktan takılıp vaktini heba etme. Sinav döneminden sonra arkadaşlarınla çık gez eminim karşına çok isteyecegin biri çıkacak.
Bana bu engelleme mevzuları senin ilgini fark etmiş de istemediğini sacmalayarak ifade etmeye çalışıyor gibi geldi. Boşver onu. Hem sen ilgini kesersen kıymete binersin hem bir süre sonra unutursun. Fiili olarak ilgi gostermiyorsun ama aklını meşgul ediyor, etmesin. Gez toz eğlen sonra vakit bulamayacaksin.

Hayatinda birisi var ve ilginin farkinda engelleme meselesi sevgilisinden kaynakli gibi geldi,ilgini farketmis ve sevgilisiyle durumu paylasmis kiskanclik sonucunda numaran engellenmis gibi...vays ne senaryoydu:))

İyi de engellediğini nereden biliyorsunuz? Belki wp gizlilik ayarlarını değiştirdi. Wpden hiç iletişime geçtiniz mi?

Ahh gençlik :KK66:
En güzel zamanların bence hak etmeyen birine hem de uzaktan takılıp vaktini heba etme. Sinav döneminden sonra arkadaşlarınla çık gez eminim karşına çok isteyecegin biri çıkacak.
Bana bu engelleme mevzuları senin ilgini fark etmiş de istemediğini sacmalayarak ifade etmeye çalışıyor gibi geldi. Boşver onu. Hem sen ilgini kesersen kıymete binersin hem bir süre sonra unutursun. Fiili olarak ilgi gostermiyorsun ama aklını meşgul ediyor, etmesin. Gez toz eğlen sonra vakit bulamayacaksin.
Bazen arkadaşlarımla gece falan da dışarıya çıkıyoruz. Ben sanki ona karşı sorumluluğım varmış gibi hissedip insanlara da soğuk davranıyorum. Ve evet bence de engellenmek iyiye yorulacak bir şey değil zaten. Teşekkürler yorum için.

Hayatinda birisi var ve ilginin farkinda engelleme meselesi sevgilisinden kaynakli gibi geldi,ilgini farketmis ve sevgilisiyle durumu paylasmis kiskanclik sonucunda numaran engellenmis gibi...vays ne senaryoydu:))
Yok sevgilisi olmadığından eminim de yine de ilgimi fark ettiği için engelledi muhtemelen.

İyi de engellediğini nereden biliyorsunuz? Belki wp gizlilik ayarlarını değiştirdi. Wpden hiç iletişime geçtiniz mi?
Fotoğrafı arkadaşlarımda gözüküyordu sadece ben göremiyordum. Onun hiç tanımadıği birinin telefonuna da ekleyip baktım onda da vardı fotoğrafı yani eminim. Wp den hiç konusmadık daha önce ayrıca benim sosyal medya hesabım da yok. Yani yüz yüze dışında iletişimimiz olmadı hiç.

Fotoğrafı arkadaşlarımda gözüküyordu sadece ben göremiyordum. Onun hiç tanımadıği birinin telefonuna da ekleyip baktım onda da vardı fotoğrafı yani eminim. Wp den hiç konusmadık daha önce ayrıca benim sosyal medya hesabım da yok. Yani yüz yüze dışında iletişimimiz olmadı hiç.
O zaman acaba sizin ilginizi çekmeye mi çalıştı? Sevgilisi de olsa dile getirilmemiş bir şey için, mesaj arama olmadan engellemek mantıklı gelmedi. Bir tane bile mesaj atmamışsınız, sevgilisi ne diyecek? "aşkım bu kız sana hiç yazmadı, hoşlandığını da söylemedi ama engelle sen şunu" mu diyecek?

O zaman acaba sizin ilginizi çekmeye mi çalıştı? Sevgilisi de olsa dile getirilmemiş bir şey için, mesaj arama olmadan engellemek mantıklı gelmedi. Bir tane bile mesaj atmamışsınız, sevgilisi ne diyecek? "aşkım bu kız sana hiç yazmadı, hoşlandığını da söylemedi ama engelle sen şunu" mu diyecek?
Zaten hoşlandığımı anlarsa ona baktığımdan anlar onun dışında çok soğuk biriyimdir. Ben de ona şaşırıyorum yani ondan hoşlandığımdan kesin emin olması imkansız gibi. Bir ihtimal benden hoşlanan birini de ben engellemem açıkçası beni rahatsız etmedikten sonra.

Back
X