Ayrılalı 6gün falan oldu.. 2senelik ilişkimdi seviyoruz ama yapamıyoruz gibi bahanelerle bitirdik ikimizdee. Daha sonra duvarına bakıyordum geçen gün bi kız herşeyini beğenmiş başka birinden ekledim kızıı bir baktım benimkiyle ilişkisi var. Ama benimki gizlemiş ilişkiyi görünmüyoo. Şok geçirdim tabii ben haliyle. Aradım napıyosun dedim iyi sayılır sen dedi çok iyiyim karşımda süper bi manzara var falan dedim. Noldu dedi ilişkni görüyorum falan dedim çok geçirdi neyse böyle bişeyler konuştuk kapandı konu. Dün gecede baktım çeliğin sevenler anlar şarkısını paylaşmış. Beni unutmuş olabilirmi ? Veyatta bu şarkı baanamı kızlaarrr... kızda başka bir şehirden onu seviyoo olamaz dimi 4günde :/
Adamın başkasıyla ilişkisi varken sizin kendisinden beklentiniz facedeki şarkıların size gelmesi ise ne mutlu!
Büyük ihtimalle o şarkı sizedir,sizi unutamadığı ve mutlu etmek istediği öyle belli ki..
Face'i takibe devam!
Yapcak başka birşeyim mi var :/
Bence var.
Ben olsam arar geri dönmek istediiğimi söylerdim,en azından dürüst ve açık olurdum.
Takip etmek yerine,yanında olmayı tercih ederim.
Bu kendimi düşürmekten başka bir işe yaramaz ki.. Düşünsenize aradığımda kız arkadaşı açıyor falan düşünmek kaçınılmaz. En iyisi her zaman kullandğm taktik takmıyor gibi yapmak. Erkekler unutulmayı tahammül edemiyor çünkü elbet dönüyorlar. Hele ki bu benim sevgilimsee.. Bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?