fancy_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2011 925 5 0 İstanbul 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hlyaa45 #21 canım peki hala ilişkisi var yazıyomu kızda ? yani senin öğrendiğini anladıktan snra ayrıldımı devm ediyomu kızla?
canım peki hala ilişkisi var yazıyomu kızda ? yani senin öğrendiğini anladıktan snra ayrıldımı devm ediyomu kızla?
H hlyaa45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2010 37 0 36 İstanbul 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hlyaa45 #22 Sildim kızı o anın şokuyla bilmiyorum. Bakmayaa gücüm yok açıkcası.. Ayrılmamıştır telfonda daha bunlar bişey değil demişti benden ne istiyo anlamadıım
Sildim kızı o anın şokuyla bilmiyorum. Bakmayaa gücüm yok açıkcası.. Ayrılmamıştır telfonda daha bunlar bişey değil demişti benden ne istiyo anlamadıım
H hlyaa45 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2010 37 0 36 İstanbul 8 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi hlyaa45 #23 Mesaj attı yaklaşık 10dk önce.. Annenin ellerinden öper anneler gününü kutlarım. İyiki getirmiş seni dünyaya. seni çok seviyorm. demiişş. bende sağol. ddm sdce rca ederm ddi
Mesaj attı yaklaşık 10dk önce.. Annenin ellerinden öper anneler gününü kutlarım. İyiki getirmiş seni dünyaya. seni çok seviyorm. demiişş. bende sağol. ddm sdce rca ederm ddi