- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
görebilecek miyim o güzellikleriArkadaşım yazık değil mi sana,insanların iki yorumuyla hayatına son vermek istemek neden?insanlar kötü,acımasız ama hayat güzel.kim bilir karşına ne güzellikler çıkacak.kalbinde yeni tomurcuklar yeşerecek.hayat zaten kısa.yaşadığın tüm anların kıymetini bilip mutlu olmanın yollarını ara
Bu onun edepsizligi olmus evlatlarımıza odaklanın siz ölseniz yavrucaklar ne yapacak seni üzen kaynin mi bakacak pırıl pırıl evlat sahibisiniz şükredin sırf onlar için tutunun ölmek gitmek kelimelerini çıkartın cümle dagarciginizdan esiniz sevsin sizi kayniniz degil boyle edepsizler de hayatından çıkar hayatinda fazlalık onlar ..kaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
Hayatta kalmakniçim Çocukların dan daha iyi bir sebeb yok sanırım. Ölürsen ne olucak ne hakkın var onlara bu acıyı yasatmaya.
evet cikardim olan bana oldu depresyon ve ben ama savaşmam lazım nereye kadar gidecek bilmiyorunBu onun edepsizligi olmus evlatlarımıza odaklanın siz ölseniz yavrucaklar ne yapacak seni üzen kaynin mi bakacak pırıl pırıl evlat sahibisiniz şükredin sırf onlar için tutunun ölmek gitmek kelimelerini çıkartın cümle dagarciginizdan esiniz sevsin sizi kayniniz degil boyle edepsizler de hayatından çıkar hayatinda fazlalık onlar ..
Hepimiz önümüzü göremiyoruz cnm .. dini inancin ne dir bilmiyorum muslumansan dua et Rabbime sureler okuyun.Bende vazgeçmek istemiyorum her yer karanlık geliyor onumi goremiyorum
o yardım ediyor ayakta o tutuyor beni yoksa bir dk duramazdım.Ruhum sıkılınca hemen inşirah okurumHepimiz önümüzü göremiyoruz cnm .. dini inancin ne dir bilmiyorum muslumansan dua et Rabbime sureler okuyun.
terapi aliyiyorum canım ama depresyonda insan faydasını görmüyor sankjTedavi sürecinde iniş çıkışlar yaşanması normal değil midir? Doktorunuza her şeyi açıkça anlatın lütfen. Her ilaç herkese iyi gelmiyor maalesef, belki farklı bir ilaç önerir. Terapiyle desteklemeyi düşünmez misiniz?
Size bile bile kötülük etmek isteyen insana inanacak kadar da bırakmayın kendinizi yahu güzellik göreceli şu yüzyılın belası ya şu güzellik algısıkaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
sadece kilo verdiğiniz için ve insanlar size bunları söylüyor diye mi depresyona girdiniz ve kendinizi vurmak istiyorsunuz ana konu kilo dışı bişey olmasın. ana konu buysa kafanıza sıkmak yerine oturun bi burger menü yiyip kilo alınSelam kızlar ben ölüme gidiyorum. Maalesef 3 bucuk yıldır depresyonla yaşıyorum. Hayattan bir beklentim de kalmadı. Zayıfladıgımda dolayı, surata bak, cirkinlestin, eroinmanlara döndün, cok güzeldin niye bu hale geldin tarzı yorumlar sonrası depresyona girdim. Biraz iyileştim ama 3 yıldır böyle yaşıyorum. iyleşsem bile bu düşüncelerle iyleştiğimi nasıl anlarım bilmiyorum. Beynimde kafana sık artık diyor zaten kapana sıkışmış gibiyim. Sanırım dünyaya ben fazlayım. Yaşamakta istemiyorum. Allah ya kendisi alır ya da dayanamaz ben alırım diye korkiyorum
Çoluklu çocuklu koca kadınsınız cidden bu sebep yüzünden depresyona girip intihar etmeyi mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm en saçma depresyon sebebi olabilir bu.kaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
kilo aldım 71 kiloyumsadece kilo verdiğiniz için ve insanlar size bunları söylüyor diye mi depresyona girdiniz ve kendinizi vurmak istiyorsunuz ana konu kilo dışı bişey olmasın. ana konu buysa kafanıza sıkmak yerine oturun bi burger menü yiyip kilo alın
Depresyon yüzünden beynimin içinde dönüyor herşey o yuzdenÇoluklu çocuklu koca kadınsınız cidden bu sebep yüzünden depresyona girip intihar etmeyi mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm en saçma depresyon sebebi olabilir bu.
iylesirsem söz veriyorum oyle yapacagimSize bile bile kötülük etmek isteyen insana inanacak kadar da bırakmayın kendinizi yahu güzellik göreceli şu yüzyılın belası ya şu güzellik algısı
Ben kemerli standartlara göre kusurlu burun hastasıyım acayip etkiliyor beni kadında da erkekte de inanılmaz güzel buluyorum
hep 60 kilonun üzerindeyim çok sinir oluyorum bir arkadaşımda keşke 65 kilo olsam diye üzülüyor mesela
Yani ne bilim bu kadar takılmayın kendinize zarar verecek kadar
Size ne desek anlamıcaksınız da çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz mutlaka destek almaya devam edin
Sizi eleştiren insanların karşısında dik durmayı öğrendiğimizde onlar bizi yaralayamadıklarında bundan vazgeçiyorlar
Üzgünüm ama şımarıklık bu. Derdim yok kendime dert bulayım depresyonu.Depresyon yüzünden beynimin içinde dönüyor herşey o yuzden
Göreceğine eminimgörebilecek miyim o güzellikleribenim hayatımda cok güzeldi evet haklisiniz
Teşekkür ederim cok iyi geldiniz banaGöreceğine eminimHayatım alt üst oldu deme ne biliyosun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını.umudunu kaybetme.görmek isteyen herşeyde bi güzellik görür
elimden geleni yapacağım teşekkür ederimDepresyonda olduğunuz için sağlıklı düşünemediğiniz ortada. Yoksa yemişim elalemin kilomla ilgili yorumlarını derdiniz…doktorunuzu değiştirmenizi, kişisel anlamda dirayetli olmanızı öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?