Kafana sık diyen beynim

görebilecek miyim o güzellikleri benim hayatımda cok güzeldi evet haklisiniz

kaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
Bu onun edepsizligi olmus evlatlarımıza odaklanın siz ölseniz yavrucaklar ne yapacak seni üzen kaynin mi bakacak pırıl pırıl evlat sahibisiniz şükredin sırf onlar için tutunun ölmek gitmek kelimelerini çıkartın cümle dagarciginizdan esiniz sevsin sizi kayniniz degil boyle edepsizler de hayatından çıkar hayatinda fazlalık onlar ..

evet cikardim olan bana oldu depresyon ve ben ama savaşmam lazım nereye kadar gidecek bilmiyorun

Tedavi sürecinde iniş çıkışlar yaşanması normal değil midir? Doktorunuza her şeyi açıkça anlatın lütfen. Her ilaç herkese iyi gelmiyor maalesef, belki farklı bir ilaç önerir. Terapiyle desteklemeyi düşünmez misiniz?

terapi aliyiyorum canım ama depresyonda insan faydasını görmüyor sankj

Antidepresan a inanmıyordum sadece yasal uyuşturucuydu bana göre gerçekten ihtiyaç duyup kulllanana kadar üç tane değiştim üçüncü çok iyi geldi demem o ki tedaviyi asla bırakmayın ara ara hepimiz ölmek istiyoruz kkimssnin hayatı yeterince iyi değil sizin kendinizi iyileştirecek tahammülünüz kalmamış durumunuzu sizi gerçekten önemseyecek birine anlatın bırakmasın sizi doğru yönlendirsin doktoru bırakmayın sakın

kaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
Size bile bile kötülük etmek isteyen insana inanacak kadar da bırakmayın kendinizi yahu güzellik göreceli şu yüzyılın belası ya şu güzellik algısı
Ben kemerli standartlara göre kusurlu burun hastasıyım acayip etkiliyor beni kadında da erkekte de inanılmaz güzel buluyorum
hep 60 kilonun üzerindeyim çok sinir oluyorum bir arkadaşımda keşke 65 kilo olsam diye üzülüyor mesela
Yani ne bilim bu kadar takılmayın kendinize zarar verecek kadar
Size ne desek anlamıcaksınız da çünkü sağlıklı düşünemiyorsunuz mutlaka destek almaya devam edin
Sizi eleştiren insanların karşısında dik durmayı öğrendiğimizde onlar bizi yaralayamadıklarında bundan vazgeçiyorlar

sadece kilo verdiğiniz için ve insanlar size bunları söylüyor diye mi depresyona girdiniz ve kendinizi vurmak istiyorsunuz ana konu kilo dışı bişey olmasın. ana konu buysa kafanıza sıkmak yerine oturun bi burger menü yiyip kilo alın

Çoluklu çocuklu koca kadınsınız cidden bu sebep yüzünden depresyona girip intihar etmeyi mi düşünüyorsunuz? Gördüğüm en saçma depresyon sebebi olabilir bu.

kilo aldım 71 kiloyum

iylesirsem söz veriyorum oyle yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…