Kafana sık diyen beynim

Guzelim senin yavrucuklarin var yanlis hatirlamiyorsam.Onlar icin sen dunyanin en güzel annesisin,yetmez mi?

ne istiyorum biliyor musunuz sadece sağlıklı düşünebilmek,hayata karismak
annelik yapmak

kilo aldım 71 kiloyum
dr nuzla tekrar konuşun ilaç konusunu o kadar sürede iyi gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum 10-15 gün arası etki eder. belki dozu az geliyodur. birde bol bol yürüyün müzik dinleyerek yürüyüş depresyona çok iyi geliyor. ama gerizekalı kaynınızın size çirkin olduğunu düşündürmesi yüzünden hayattan ve çocuklarınızdan vazgeçmeyin

Şu mevzu artık çirkinlik güzellik mevzusu gibi gelmiyor bana...estetik denen birşey var derdi olan oraya koşardı
Mevzu cok başka sende,yani altyapıda daha derin mevzular var çirkin olmadığını sende biliyorsun

bana dua edin iylesebileyim teşekkür ederim

kilo aldım 71 kiloyum
Ooof hayatim insanlari ciddiye alma ya cidden.
İnsanlar vurur,hinc almaya vurur,kilo ver der,verirsin yuzun cokmus der.

Valla birisi,karsilastigi ve tanidigi bir hamileye,aaa ne olmus sanaaa,sen ne guzeldin ay uzuldum yaaa,burnun kocaman olmus,gobekte kalirsa bi de ayyy

Kadında dedi ki sıkıla sıkıla,ya evet,disari cikmak bile istemiyorum bu yuzden.

Atildim,hayir canim cok guzelsiniz,yavrunuz gelince kilo verirsiniz ne var ki,yuzunuz de cok guzel,annelikte cok yakisacak size dedim.
Bazi insanlar can emici vallahi...

Kilo alırsın çirkinleştin sen derler,zayıflarsın yine çirkinleştin sen derler.Herkes konuşur.Herkes mükemmel hayatlara sahip değil,hepimizin dertleri var,o halde topluca intihar edelim.Lütfen çocuklarınızı düşünün onlar için bu hayatla mücadele etmeniz gerekiyor.

malesef insanlar densi maalesef kan emiciler canım maalesef

bunu kafama kazıyacağım hakkisiniz

Esinizle nasilsiniz?
Annemle iyi gunlerimiz olmadi gecmiste.
O yuzden onun evindeki aynalar beni oldugumdan kotu gosterir hala.
Fakat kendi evimde aynalar cok farkli gösterir,ben oyle hissederim.
Cunki evimde mutluyum.
Esiniz begensin,çocuklarınız sevsin,digerleri kim k.pek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…