- 17 Ocak 2017
- 136
- 290
- 103
- 36
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Ufak şeylerden bile mutlu olabilme potansiyelinizi hissettim belkideTeşekkür ederim cok iyi geldiniz bana
Guzelim senin yavrucuklarin var yanlis hatirlamiyorsam.Onlar icin sen dunyanin en güzel annesisin,yetmez mi?Selam kızlar ben ölüme gidiyorum. Maalesef 3 bucuk yıldır depresyonla yaşıyorum. Hayattan bir beklentim de kalmadı. Zayıfladıgımda dolayı, surata bak, cirkinlestin, eroinmanlara döndün, cok güzeldin niye bu hale geldin tarzı yorumlar sonrası depresyona girdim. Biraz iyileştim ama 3 yıldır böyle yaşıyorum. iyleşsem bile bu düşüncelerle iyleştiğimi nasıl anlarım bilmiyorum. Beynimde kafana sık artık diyor zaten kapana sıkışmış gibiyim. Sanırım dünyaya ben fazlayım. Yaşamakta istemiyorum. Allah ya kendisi alır ya da dayanamaz ben alırım diye korkiyorum
İlaç dışında terapi görüyor musunuz peki? Çocukluk travmanız varsa ilaçtan ziyade terapiye ihtiyacınız var sanki.ilaçlar tam fayda etmedi maalesef iyiyim dediğim anda bile ataklarım oldu bende anlamadim
ne istiyorum biliyor musunuz sadece sağlıklı düşünebilmek,hayata karismakBeklentim kalmadi hayattan diyorsunuz.Neye ulamasamadiniz mesela.Bizlerin cok cok farkli,muthis beklentileri mi oldugunu sanip kendinizin yok diyorsunuz.2 tane bebegim var.Sagliklari yerinde olsun,fiziksel,bilissel gelisimleri normal seyretsin,buyuduklerine sahit olayim vs.Yani siz disinda insanlarin cok farkli beklentileri oldugunu mu dusunuyorsunuz?
haklisinizGuzelim senin yavrucuklarin var yanlis hatirlamiyorsam.Onlar icin sen dunyanin en güzel annesisin,yetmez mi?
aliyorum 4 ay olduİlaç dışında terapi görüyor musunuz peki? Çocukluk travmanız varsa ilaçtan ziyade terapiye ihtiyacınız var sanki.
dr nuzla tekrar konuşun ilaç konusunu o kadar sürede iyi gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum 10-15 gün arası etki eder. belki dozu az geliyodur. birde bol bol yürüyün müzik dinleyerek yürüyüş depresyona çok iyi geliyor. ama gerizekalı kaynınızın size çirkin olduğunu düşündürmesi yüzünden hayattan ve çocuklarınızdan vazgeçmeyinkilo aldım 71 kiloyum
İnşallah faydasını görürsünüz en kısa sürede.aliyorum 4 ay oldu
bana dua edin iylesebileyim teşekkür ederimdr nuzla tekrar konuşun ilaç konusunu o kadar sürede iyi gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum 10-15 gün arası etki eder. belki dozu az geliyodur. birde bol bol yürüyün müzik dinleyerek yürüyüş depresyona çok iyi geliyor. ama gerizekalı kaynınızın size çirkin olduğunu düşündürmesi yüzünden hayattan ve çocuklarınızdan vazgeçmeyin
sorun bu depresyon canimŞu mevzu artık çirkinlik güzellik mevzusu gibi gelmiyor bana...estetik denen birşey var derdi olan oraya koşardı
Mevzu cok başka sende,yani altyapıda daha derin mevzular var çirkin olmadığını sende biliyorsun
Ooof hayatim insanlari ciddiye alma ya cidden.kilo aldım 71 kiloyum
Tamam da olay kaynım bana cirkin dedi çirkinim olayi değil bunun arkasina sığınmayı bırak,birilerini suçlamayı bıraksorun bu depresyon canim
rabbim yardımcınız olsun bol bol inşirah süresi dinleyin insanın ruhunu yatıştırıyor. ilaç için de başka bir dr la da görüşün. tedaviyi de iyi oldum diye bırakmayın lütfenbana dua edin iylesebileyim teşekkür ederim
be et terapide alıyorum canim
maalesef kan emiciler canım maalesefOoof hayatim insanlari ciddiye alma ya cidden.
İnsanlar vurur,hinc almaya vurur,kilo ver der,verirsin yuzun cokmus der.
Valla birisi,karsilastigi ve tanidigi bir hamileye,aaa ne olmus sanaaa,sen ne guzeldin ay uzuldum yaaa,burnun kocaman olmus,gobekte kalirsa bi de ayyy
Kadında dedi ki sıkıla sıkıla,ya evet,disari cikmak bile istemiyorum bu yuzden.
Atildim,hayir canim cok guzelsiniz,yavrunuz gelince kilo verirsiniz ne var ki,yuzunuz de cok guzel,annelikte cok yakisacak size dedim.
Bazi insanlar can emici vallahi...
bunu kafama kazıyacağım hakkisinizKilo alırsın çirkinleştin sen derler,zayıflarsın yine çirkinleştin sen derler.Herkes konuşur.Herkes mükemmel hayatlara sahip değil,hepimizin dertleri var,o halde topluca intihar edelim.Lütfen çocuklarınızı düşünün onlar için bu hayatla mücadele etmeniz gerekiyor.
Esinizle nasilsiniz?haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?