- 2 Şubat 2017
- 3.342
- 3.491
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
evet ilk etapta ne demek istediğinizi anlayamamistim simdi hak veriyorum haklısınız. Birkaç gün sonra Dr gideceğim artık ne uygun görürse yapacağım yazan ellerinize saglikEderim, tahmin ederim, daha acılarını da yaşamış olabilirim, benden daha çok acı çekenlerde olabilir
Bir sürü insan var sizin acılarınızı çeken, daha da çok insan var daha fazla acı çeken
Kendinize acımamanız için diğer acıları görün diyorum, herkesin derdi kendine ağır evet ama acaba gerçekten ağır mı, değer mi bunun farkına varın istiyorum
Bakış açınızı genişletin
Olmuyorsa gerçekten yatın bir hastaneye iyileşip çıktığınızda sıfırdan bir hayata başlayın
İşte bu!evet sizde haklısınız. inan yaşadığım sürece cocuklarıma bakmaya elimden geleni yapmaya gayret ettim ve edeceğim. Biraz kendime geldim bu depresyon benim sonum olmayacak böyle bir sebeple ölmiyecegim
canım ya sende mi depresyona girdin eşini mi kaybettin basın sağolsun inan cok uzuldum. Rabbim sana ve evlatlarına sağlık versin. Bir kaç gune Dr gideceğim. haklısın toparlanma lazım hayat böyle gitmezCanım benimTurkish Delight
Kimsenin ne dediğini önemseme , kimsenin lafına bakma .
Sen bi tanesin , senden bi tane var bu dünyada
Kendine değer ver
Ben de tedavi görüyorum , iyileşemediğimi anladığım zaman doktorumu değiştirdim , bu üçüncü doktorum , beni anlıyor , anlayacağım dilden konuşuyor
Doktorunu değiştirmeyi denedin mi ?
Ama insan önce kendi kendinin doktoru olmalı derler ya çok doğru …
Bi gece oturdum kendimle konuştum , kendimi dinledim .. Ya dedim bana zaten acı verilmiş , neden iyileşmek yerine bir de ben kendime acı veriyorum , bırak unut , geçmişte kaldı , yaşandı bitti geçti gitti , yeter artık dedim ..
O geceden sonra öyle bir toparlandımki
Üzülmeye hayıflanmaya vaktim yok ..
Bana ne iyi geliyorsa onu yapıyorum , kendimi mutlu ediyorum
Kalk toparlan , o ölümü sıkmayı falan da çıkar aklından , Allahın dediği gün zaten bir dakika bir saniye fazla durmucaz bu dünyada merak etme …
Rabbim sağlıklı mutlu bi ömür yaşamayı nasib etsin
İşte bu!
Çocuğun önüne iki tabak yemeği herkes koyar, evi herkes süpürür, kıyafetleri herkes yıkar ama anne ilgisini sevgisini öngörüsünü anne kokusunu kimse veremez sizin çocuklarınıza
Ben evladım sayesinde iyileştim çünkü o hasta doğdu çünkü onun hayatı bana bağlıydı, siz neden ilacınızı evlatlarınızdan alamayasınız, sizin şifanız neden onlar olamasın
Evet depresyondaydım zaten öncesinde de ..canım ya sende mi depresyona girdin eşini mi kaybettin basın sağolsun inan cok uzuldum. Rabbim sana ve evlatlarına sağlık versin. Bir kaç gune Dr gideceğim. haklısın toparlanma lazım hayat böyle gitmez
Malesef yalnız değilsiniz, keşke acı çeken tek siz olsanız keşke tüm acıları ben çeksemde herkes mutlu olsa mesela ama dünya yeterince zor, bir de bizim zorlaştırmamıza gerek yok, kaderin bize neler yazdığı meçhulevet ilk etapta ne demek istediğinizi anlayamamistim simdi hak veriyorum haklısınız. Birkaç gün sonra Dr gideceğim artık ne uygun görürse yapacağım yazan ellerinize saglik
Bende elimden geleni yapacağım canimEvet depresyondaydım zaten öncesinde de ..
Hiç bi kaybım yok Allah aldı onu .
Tabiki çok üzüldüm çok zor günler hatta aylar geçirdim . Krizler geçirdim , gülme krizleri ağlama krizleri ..
Ama şunu dedim kendime “ ben iyi bir evliliğimiz olsun diye elimden geleni yaptım “
Kendi böyle olmasını istedi , sonu da böyle bitti …
Hayat böyle gitmez , kendine eziyet etme , yazık etme .. toparlan çaba göster bırakma kendini
evet haklısınız sebep cok iyileşince daha güzel olacak buna eminimMalesef yalnız değilsiniz, keşke acı çeken tek siz olsanız keşke tüm acıları ben çeksemde herkes mutlu olsa mesela ama dünya yeterince zor, bir de bizim zorlaştırmamıza gerek yok, kaderin bize neler yazdığı meçhul
Mevcut durumda elimizdekilere bakarsak o kadar şükür sebebimiz var ki aslında, siz de bir bakın, çocuklarınız sağlıklı mı, şu kış günü eviniz sıcak mı, tencerenizde kaynatacak çorbanız var mı, susadığınızda temiz suya can tehlikesi olmadan ulaşabiliyor musunuz, pandemi var ama siz bir yoğun bakımda entübe değilsiniz yada çocuklarınız değil mi? Buradan başlayın yazın şükür sebeplerinizi yaza yaza bitiremeyeceksiniz deneyin bakın
cherry şu yorumlarına bitiyorum ahahahahahahah,gülme emojisi atıyorum çoğu yorumuna, yanlış anlama sakın,bayılıyorum şu laf atmalarına ahahahahah
konu sahibi, cherry'ye hak veriyorum. şu kasvetli profil fotoğrafınızı değiştirmekle başlayın işe bence
canımsınEvet depresyondaydım zaten öncesinde de ..
Hiç bi kaybım yok Allah aldı onu .
Tabiki çok üzüldüm çok zor günler hatta aylar geçirdim . Krizler geçirdim , gülme krizleri ağlama krizleri ..
Ama şunu dedim kendime “ ben iyi bir evliliğimiz olsun diye elimden geleni yaptım “
Kendi böyle olmasını istedi , sonu da böyle bitti …
Hayat böyle gitmez , kendine eziyet etme , yazık etme .. toparlan çaba göster bırakma kendini
Kayın kim ya bilir kişi falan mı. Hadsizin patavatsızın biri belli kikaynım suratıma dalga geçti o yuzden depresyona girdim ataklarım bunun üzerine sana kötü dediler çirkin dediler
Çok fazla mı kilo verdiniz?gerçekten fazlayım galiba yaşamayı unuttum. evliyim cocuklarıma var ama yaşayan ölüyüm
onnceden uykumda, modun da herşeyi de iyiydi canimAma kullandıkları dil kaba da olsa, hakkınızda yorum yapmak hadlerine düşmese de aslında size sadece 'çok aşırı kilo vermişsin biraz kilo al bence' demişler. Bunun bu kadar derin bir depresyonu tetikleyeceğini düşünmüyorum. Öncesinde neler hissediyordunuz o aşırı kilo verme döneminizde? Kilo bilinçsiz olarak mı gitti iştahınız olmadığı için? Ruh haliniz, enerjiniz, uyku düzeniniz nasıldı?
sonra dedim benimle uğraşma bak senin yüzünden depresyona girdim diye ama yine gevezeKaynına niye haddini bildirmedin
o ciddiye almadı onuBenim aklim
Almadi.. sadece kaynin oyle dedi diye mi yani? Sende ona deseydin” sen kendi tipine bak” diye.. tobe estafirullah koynuna mi
Alip yatacak senin cirkinliginden guzelliginden ona nesi?kocan olacak kalas ne is goruyor bunlari sana soylerken?
Buarada bence bunun altinda baska bir travma yatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?