- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.466
- 798
- Konu Sahibi Turkish Delight
-
Bu arada ben cidden sizin fotoğrafınızı görmüstüm çekik zaafım olduğu icin tatlı sempatik şeker geldiniz. Maymun oğlu maymun bunu derken kendi suratına bakmadı mı acaba.cok tatlısın yaa kıyamam evli ayı onun hayatı altusttur zaten
Bir zamanlar fotomu kullanıyordum evet herkesin suratını eleştiren biri demek kendi suratından korkuyorBu arada ben cidden sizin fotoğrafınızı görmüstüm çekik zaafım olduğu icin tatlı sempatik şeker geldiniz. Maymun oğlu maymun bunu derken kendi suratına bakmadı mı acaba.
Benimde böyle bir kız arkadasım vardı. Herkesin suratını öyle bir eleştirirdi ki tam bir hastalık hastası.Bir zamanlar fotomu kullanıyordum evet herkesin suratını eleştiren biri demek kendi suratından korkuyor
maalesef oyle ben alındım ama depresyona gireceğimi tahmin edemedim. sorun hastalıklı insanlarda ama kız arkadasiniz yaşattığını yaşamadan olmeyecekBenimde böyle bir kız arkadasım vardı. Herkesin suratını öyle bir eleştirirdi ki tam bir hastalık hastası.
Allahın gönlüne gücüne gitmesin. Fotoğrafını size göstersem bu surat mı eleştiri yapıyor dersiniz.
Yanımdan geçmeyi bırak uzağımdan bile geçemez öyle bir surat yani. Ki ben kendisinede söyledim insanlara eleştiri yaparken seviyen doğrultusunda yap demistim. 9 yıldır konuşmuyoruz da. Genelde kendisiyle sıkıntısı olan insanlar yapar bunu.
Kendinize acımayı bırakıncicukluktan kalma tramvalarım varmış simariklikolsa keşke
Depresyondan ziyade çok fazlasıyla öz saygı, değer, güven alakanız var. Bu eksiklik sizi depresyona sürüklemiş. Eğer gerçekten istiyorsanız yaşam enerjinizi yükseltmekle baslayın.maalesef oyle ben alındım ama depresyona gireceğimi tahmin edemedim. sorun hastalıklı insanlarda ama kız arkadasiniz yaşattığını yaşamadan olmeyecek
Depresyon geçirmek için illa kanser mi olmak lazım. insanlar durup duruken de depresyona giriyor. Buda Allahtan buda benim sınavım depresyon ruh kanseridir. Yaşadınız mı siz hiç kabir azabidir. Kanser bile olup olmek istersiniz. Hatta onları kıskanırsın. Mevzu depresyon anlamadınız mı. Acıları kıyaslamak ne denli doğru sizce.Kendinize acımayı bırakın
Sizin tercihiniz kendinize acımak ve acındırmak
Depresyondayım, travmalarım varmış, hayatım alt üst oldu
Ne oldu? Ne olduda hayatın alt üst oldu? Savaşta bombardıman altında kaldında etrafa saçılan insan parçalarını mı gördün? Kocan kavga eden kardeşini ayırmaya çalışırken vurulup gözünün önünde mi öldü? Kardeşin daha yeni anne diyen bebesini beşiğinde bırakıp günlerce entübe kalıp koviddenmi öldü bir başına yoğun bakım köşelerinde? Baban ölümcül bir hastalığın içinde 20 yıldır can mı çekişiyor? Biri erkeklere mi pazarlıyor seni? Evladın açlıktan susuzluktan mı öldü? Engellisin ve bakanın mı yok? Hafızanı mı kaybettin kimsesiz mi kaldın?daha sorayım mı?
Kaynım çirkinsin dedi
Kaynının koynuna mı giriyorsun seni güzel bulsa ne olur çirkin bulsa ne olur
Ayrıca güzel olma zorunluluğu mu var yaşamak için? Güzel olmayanlar intihar mı ediyor?
Yemişim travmanı, sana iki hayat anlatırım travmanın ne olduğunu anlarsın, çirkinsin demişmiş, o çocukların ne suçu günahı var ya asıl travmayı anası yaşatıyor onlara. Büyüdüklerinde çocukluğumuz annemin kendini çirkin sandığı için intihar etme istekleriyle geçti diyecekler
Git yat bir hastaneye iyileşene kadar da çıkma
Ne zaman anne olduğunu hatırlarsın o zaman çıkarsın
iylstim sandım tekrar böyle oldum meğer iylesmemisimDepresyondan ziyade çok fazlasıyla öz saygı, değer, güven alakanız var. Bu eksiklik sizi depresyona sürüklemiş. Eğer gerçekten istiyorsanız yaşam enerjinizi yükseltmekle baslayın.
Bu 3 senede herhangi gelişim kaydedilmemesi normal değil. İlaçlarınızı, terapinizi asla aksatmayın. Size iyi gelmeyen insanların bir izini bile yaşatmayın.
Nasıl bir caresizlik içindeysem düşünün insan hayatına son vermek ister mi sence birileri ise dedi diye ama depresyonda ister acımı tahmin bile edemezssinizKendinize acımayı bırakın
Sizin tercihiniz kendinize acımak ve acındırmak
Depresyondayım, travmalarım varmış, hayatım alt üst oldu
Ne oldu? Ne olduda hayatın alt üst oldu? Savaşta bombardıman altında kaldında etrafa saçılan insan parçalarını mı gördün? Kocan kavga eden kardeşini ayırmaya çalışırken vurulup gözünün önünde mi öldü? Kardeşin daha yeni anne diyen bebesini beşiğinde bırakıp günlerce entübe kalıp koviddenmi öldü bir başına yoğun bakım köşelerinde? Baban ölümcül bir hastalığın içinde 20 yıldır can mı çekişiyor? Biri erkeklere mi pazarlıyor seni? Evladın açlıktan susuzluktan mı öldü? Engellisin ve bakanın mı yok? Hafızanı mı kaybettin kimsesiz mi kaldın?daha sorayım mı? Kaynım çirkinsin dedi
Kaynının koynuna mı giriyorsun seni güzel bulsa ne olur çirkin bulsa ne olur
Ayrıca güzel olma zorunluluğu mu var yaşamak için? Güzel olmayanlar intihar mı ediyor?
Yemişim travmanı, sana iki hayat anlatırım travmanın ne olduğunu anlarsın, çirkinsin demişmiş, o çocukların ne suçu günahı var ya asıl travmayı anası yaşatıyor onlara. Büyüdüklerinde çocukluğumuz annemin kendini çirkin sandığı için intihar etme istekleriyle geçti diyecekler
Git yat bir hastaneye iyileşene kadar da çıkma
Ne zaman anne olduğunu hatırlarsın o zaman çıkarsın
Depresyon mevzusu olay canım güzellik cirkinlik değil bana bunu düşündüren depresyon bir ara mis gibi iyileştim sonra geri boyle oldum maalesefsana bir temiz sopa lazım.
3 çocukla nereye sıkıyon acaba
üstelik gayette güzelsin. yemişim kaynını.
sende ye üstünede bir bardak su iç gitsin.
terapistin sana iyi gelmiyorsa değiştir.
zaten ölücez ne acelen var acaba.
Valla miss ben ileri gittigimi dusunmesemValla ablacım biraz iyileş bu herife tekmeyi koy bence adamlar aile boyu eşşek. Yanında yardıma ihtiyacı olan bir insan varken nasıl görmezden gelirsinKöpekler yaralı, hasta insan görünce hemen yanaşıp yaralı/ağrıyan yerlere sokuluyor. Kocan insan değil, hayvan bile değil. Hele ki kardeşi abuk subuk konuşurken bir şey diyemedi mi yani bunlar ailecek seni aşağı çekiyor. İkisine de sağlam bir dayak atsan özgüvenin yerine gelir bence. Beni çağır en iyisi bunları evir çevir döverim öncesinde iyice bağırırım
Guzel ya,eskiden profile koyuyordu resminisana bir temiz sopa lazım.
3 çocukla nereye sıkıyon acaba
üstelik gayette güzelsin. yemişim kaynını.
sende ye üstünede bir bardak su iç gitsin.
terapistin sana iyi gelmiyorsa değiştir.
zaten ölücez ne acelen var acaba.
Evet yaşadımDepresyon geçirmek için illa kanser mi olmak lazım. insanlar durup duruken de depresyona giriyor. Buda Allahtan buda benim sınavım depresyon ruh kanseridir. Yaşadınız mı siz hiç kabir azabidir. Kanser bile olup olmek istersiniz. Hatta onları kıskanırsın. Mevzu depresyon anlamadınız mı. Acıları kıyaslamak ne denli doğru sizce.
kendimi seven biriyim aslında. kendi gözle bakamıyorum .Bu sesler o Latin sesi aslında. iyleştiğimi zaman bu sesleri n hepsi susmustu
maalesef her erkek böyle değildir. Ben böylesine rast geldimValla miss ben ileri gittigimi dusunmesemHannaz in guzel akibetinden dileyecegim arkadaşımıza.
Burada anmak istemiyorum fakat esi
Ben gecmisi iyi hatirliyorum,en temizi elkinamaz ayriligi:/
Guzel ya,eskiden profile koyuyordu resmini
Ederim, tahmin ederim, daha acılarını da yaşamış olabilirim, benden daha çok acı çekenlerde olabilirNasıl bir caresizlik içindeysem düşünün insan hayatına son vermek ister mi sence birileri ise dedi diye ama depresyonda ister acımı tahmin bile edemezssiniz
evet sizde haklısınız. inan yaşadığım sürece cocuklarıma bakmaya elimden geleni yapmaya gayret ettim ve edeceğim. Biraz kendime geldim bu depresyon benim sonum olmayacak böyle bir sebeple ölmiyecegimEvet yaşadım
Yaklaşık 12 yıl derin depresyon ile yaşadım
Anne olduktan sonra insanların acılarını gördüm kayıplarını gördüm, ki benim depresyonumun sebebi ölüm döşeğinde bir baba ve üst üste dayanılması güç şekilde kayıplar vermemdi
Sizin çocuklarınız var, size muhtaçlar, kendinize acımayı bırakın, acınacak durumda insanlara bir bakın, çocuklarınızın acılı bireyler travma geçirmiş bireyler olmaması için kendinize gelin
Sizin güzelliğiniz değil varlığınız onlar için önemli olan, güzel olun çirkin olun onlar için siz zaten dünyanın en güzel varlığısınız, bir de yokluğunuzla kendi isteğinizle hayatınıza son verip onları şu hayatta tek başına bırakmayı nasıl düşünebilirsiniz?
Ya isterse dünyanın en çirkin insanı olduğumu söylesin cümle alem evladıma sıcak bir çorba içirip gece üstünü örtüyorsam düştüğünde gel öpeyim geçsin yavrum diyorsam dünyanın en mutlu insanıyım
Mutluluk huzur siz neye bağlarsanız orada yaşar, ben evladıma bağladım tedavimi tamamladım siz neden yapamayasınız?
Acıları yarıştırmak her zaman kötü değildir, kendi acınızın küçüklüğünü gösterir size, mutluluk şükür sebeplerinizin çokluğunu gösterir
Sen bana her zaman soyledin bunu aşkım senin güzelliğin o iyi ki varsinizaynen. hatta sarı saçlarını boyatınca daha güzel olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?