Kafasi bozulunca kizdigina degil de hedefi sasirip karisina yuklenen koca...

Hepsi aynı. O yüzden eşinde kötü alışkanlıklar yoksa tahammül et çünkü ayrılınca bu hayatından daha güzel bir hayat seni beklemiyor.

Ne demek hepsi ayni yahu? Yasadiginiz hayata boyle dusunerek mi katlanabiliyorsunuz? Kotu aliskanligi yoksa tamam susun...

Şu dayak yiyen, kotu davranilan, aldatilan butun kadinlar dunyadaki herkesin ayni kötü evlilige sahip oldugunu, birebir herkesin ayni seyleri yasadigini dusunuyor niyeyse. Bu nasil bir gözünü kapatmaksa.

Suan biriktiriyorum nasil nerde patlayacam bilemem.ben yapi olarak sessiz sakin bir insanim.herseye tepki vermem.incelene kadar dayaniyorum.en son destekli patliyorum.ailemde sessiz sabirlidir ve nitekim oyle kavgasiz gurultusuz bir ailede buyudum.ama esimin ailesi genel olarak boyle annesi babasi kardesleri hepsi ayni esim gibi.nezaman nerde ne tepki verecekler kestiremezsin.hatta kayinpederimde oyle.sinirli iken nasilsin desen kufur gibi algilar taki proplem cozulene kadar.olay duzluge cikmissa eger fabrika ayarlarina geri doner.bilemiyorum artik ne denir buna.gayrı siz deyin genetik ben diyeyim aileden alinan terbiye.ama suan oldugu gibi insanin da tahammulunun bittigi,tukenmisligin dibini gördüğü,icinden cikilmaz bi sorun haline geliyor.o yuzden suan atacagim her adimi kili kirk yararak atiyorum.her birinizin mesajini okuyup dikkate aliyorum.oneeileriniz icin ayrica tesekkir ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…