- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Rotasini sasirmak degil o disarda elaleme yapamadigi artistligi, korkakligindan pasiflinden dolayi evde karisina yapmak. Cunku adami alttan alip cekiyorsunuz, baskasina diş geciremiyor.
Rahmetli babam öyleydi. İş yerinde sorun olurdu bize patlardı. Ölene kadar değişmedi. İnsanı yoran bi durum.Merhabalar hepinize.basliktanda anlasilacagi gibi boyle bir esim var.kendisinin bi seye canı sıkılır sonra rotasini sasirir.evde huzur birakmaz.derdini dinlemek istesen iki de sana bagirir artik dinlemek anlamak icin sende mecal birakmaz.onceleri bi sekilde alttan aliyordum gececek bu gunler diye ama artik kendime verecek telkinim kalmadi.acikcasi bu evlilik adina da pek biseyim kalmadi.hergun sevmedigin ancak zaruriyetten gittigin bir meslek gibi yasantimiz.bilmiyorum bir duzluge cikarmiyiz ama suan icin bu birliktelik onumu goremedigim sisli bir yol gibi...
Hepsi aynı. O yüzden eşinde kötü alışkanlıklar yoksa tahammül et çünkü ayrılınca bu hayatından daha güzel bir hayat seni beklemiyor.Merhabalar hepinize.basliktanda anlasilacagi gibi boyle bir esim var.kendisinin bi seye canı sıkılır sonra rotasini sasirir.evde huzur birakmaz.derdini dinlemek istesen iki de sana bagirir artik dinlemek anlamak icin sende mecal birakmaz.onceleri bi sekilde alttan aliyordum gececek bu gunler diye ama artik kendime verecek telkinim kalmadi.acikcasi bu evlilik adina da pek biseyim kalmadi.hergun sevmedigin ancak zaruriyetten gittigin bir meslek gibi yasantimiz.bilmiyorum bir duzluge cikarmiyiz ama suan icin bu birliktelik onumu goremedigim sisli bir yol gibi...
Ama her erkek şoka girmeyle kalmaz sonunu da getirebilir. O yüzden bir şey yaparken 2 kez düşünmek lazım.Benim babam böyle,dışarıda kuzu gibi eve gelir paralar bizi ,sebebi dışarıda korkuyor gücünün yettiğine size sarıyor,
Ben en son çıldırıp boğazına sarılınca şoka girdi ,bir daha yapamadı bu arada 40 yaşındayım ,
Siz ufak çaplı bir cinnet geçirin evde ne varsa ayın kafasına ağzınıza geleni içinizde tüm birikeni sayın,öncecen bi prova yapın şoka girsin .
Ama her erkek şoka girmeyle kalmaz sonunu da getirebilir. O yüzden bir şey yaparken 2 kez düşünmek lazım.
[/QUO
Sürünmesinden iyidir bazı durumların sonunun gelmesi,
Şu hayatta bitirmeyide bilmek lazım sağlam bir tepki çözüm getirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?