kafası karışık ne yapacağını bilmeyen birisinin günlüğü :(

montesorri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
519
101
68
Ankara
başlıktan da anlaşılacağı üzere kafam karışık sabah akşam bu kk okuyorum bir sürü bilgi edindim.hatta karatay diyetine sayfasına yazmaya başladım.ama devamını getiremedim.kızlardan utanıyor o başlığa gidemiyorum.kendimi neden toplayamıyorum bilmiyorum.bende zayıflamak istiyorum.30kilo 40kilo verenler var.helal olsun valla.ben 10 kilo vermiyorum.aksine bu ara saldırırcasına yemek yiyorum.
tatlıdan vazgeçemiyorum.
tuzu önceden yemeğin tadına bakmadan katardım şimdi o alışkanlığımı düzelttim.tuzsuz olsa bile katmıyorum.
çayı şekersiz içiyorum.
ama her gün düzenli olarak simit yiyorum
161.boyum 60 kiloyum.
kilom göbeğimde birikmiş durumda rahat beş aylık hamile gibi duruyorum
karın kaslarım hiç yok galiba.
elma tipi bir şişmanım üstüm altıma göre daha iri.
mesela omuzlarım geniş ve iri.60kilonun neresi iri diyebilirsiniz ama kalıplı derler ya ben onlardanım
üst beden 40 alt beden kotta 27 giyorum.kumaş,38,36.
önceden üst 42ydi. aslında üsttede bahsettiklerim aslında benim zamanla birden olmasa da beni bir beden küçülttü.
yani sizden göbeği diyetle küçüktebilirmiyim diye bilgi almak istiyorum.
aslında yoğurt iyi diyorlar.ama ligt yoğurtmuş ben hazır yoğurt sevmem ki.
evdekinden yesem olur mu ki.
birde şeyda coşkun var onu takip ediyorum ama daha denemek nasip olmadı.
birde akşam yemek yememek işe yarıyor kızlar.
buraya arada gelip derdimi dökecem artık.benle bildiklerini paylaşmak isteyenler olursa başım gözüm üstüne beraber bildiklerimizi paylaşırız.

merhaba bana.bugün benim doğum günüm .
umarım bundan sonra hayatım daha sağlıklı daha fit göbeksiz hayırlı bir hayat olur :))))

merhaba bana.bugün benim doğum günüm .
umarım bundan sonra hayatım daha sağlıklı daha fit göbeksiz hayırlı bir hayat olur :))))

Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara :) Benimde sizin gibi kafam karışık ve çok mutsuzum. 1.5 yılda anti depresanın etkisi var mıdır bilmiyorum 12 kilo aldım.Ağlıyorum kendimi tutup diyette yapamıyorum.63kg. ile başladım 3 kilo versem diyordum 75 kg oldum Ben nasipse elma diyetine başlıyorum yarın inş. bu diyeti devam ettiririm. Rezil oluyorum başlayıp başlayıp bitiremiyorum.

teşekkür ederim.elma diyeti nasıl ki.geçmiş olsun bu arada.
ben de yarın başka bir ben olucam yine kafaya taktım :)
başaracağız bu işi.
bence akşam yememeyi dene çok diyet yapamazsan mesela akşam 16.30-17.00 gibi yemeğini yemiş ol.bence bu kiloyu korumaya yarıyor.en azından gündüz yesende gece onu yakar vücut ekstra kilo almazsın.
ben bu ara sapıttım.birde regl olucam iyice ipin ucu kaçtı.ama akşam yemiyorum hala aynıyım.tok 61 geliyorum.
baya baya yiyorum çikolatadır,simittir,birde kaçamak yaptım diyip daha da abartıyorum nasıl olsa kaçtı ucu diye
birde kaçamaklarını sabah saatlerinde yap :))
ben bu ara bu şeyda coşkuna taktım kafayı.en azından kadının vücudu beni motive ediyor :)
göbeksiz yeni bir ben istiyorum :)

elma diyeti şöyle
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
biraz peynir 3-5 zeytin
salatalık domates
hergün kahvaltı aynı
1.gün 1kg.elma
2.gün 1,5 kg elma
3. gün 2kg elma
4.gün 2kg. elma
5.gün 1,5 kg elma
6. gün 1kg. elma ve bitiyoooo
1 günlük aradan sonra tekrar başlanabilir.ben haftada bir kere tartılmayı düşünüyorum pazar günleri 15kg vermem lazım.

Birbirimize destek olalım ne olur bu sefer başarayım , başaralım !

ben varım.ama bugün okulda bisküvi ikram ettiler onu yedim onu yedim diye akşam eve gelince bir güzel yedim.
ama aklıma yeniden koydum etrafımdaki kızlar hepsi 50 kilo.moral bozucu.hemde yaz geliyor.kışın kıyafetler kalın bişey belli olmasa da yazın kocaman bir göbekle gezmek istemiyorum.başaralım bu işi ortak :)))kaçsın gitsin bizden kilolar.
senin boy,kilo kaç?

ben de akşama kadar aç durdum eşim pizza almış bi güzel onu yedim :) benim boyum 1.64 cm kilom 75 ne güzel doğumdan sonra bile 60 kg. dım şimdi niye böyle oldumv yaaaaaaaaaaaaaaa gitsin kilolar bi daha dageri gelmesinler inş.

veririz merak etme o kadr çokta değil.boyun da var.
ben bugün sabah kahvaltıda ekmeğin ucuna kuşbaşı kadar peynir ve iki tam ceviz yedim ve 3 zeytin.iki bardakta çay.öğlen iki üç kaşık yoğurt 16.45 akşam yemeğim 4adet lahana sarma,bir buçuk kepçe kadar mercimek yemeği yedim.bugün gayet iyiyim.
birde kafana koyarsan acıkmıyorsun.
bence gündüz abartmadan yiyelim akşam dikkat edersek bence diyet yapmadan bile yaza kadar kilo verebiliriz.ben diğer topic te akşam 17den sonra yemek yemeyerek zayıflama köşesini okudum bana olur gibi geldi.
çünki benim komşumun oğlu baya kilo vermişti akşam yemek yemeyerek.biz hangi diyeti yapacağımızı bu hafta karar verelim haftaya bismillah başlayalım :)

başaracağız buna eminim istiyoruz çünkü )

Ben bugün çok dikkat ettim yediklerime. Kahvaltıda 2 dilim liğht ekmek, 5 zeytin , 1 yumurta ve 1 dilim peynir yedim. Öğle ve akşam yemeklerinde sadece lahana çorbası içtim ve vazgeçilmezim sabah ve akşam kahvelerim :) Böyle yapıcam bikaçgün eğer güzel giderse devam ederim diyorum.
Bugün kendimi aynada gördüm şok oldum ! Ne olmuş bana dedim.Halbu ki dünde bakmıştım o aynaya ben, neden yedim o pizzayı,ne ye güvenerek? BAKMAK ve GÖRMEK farklııııııııııyyyyyyyyymııııışşşş.........Yeni anladım :)

2 gündür akşam yemeklerini 17.00 öncesi yemeye dikkat ediyorum.gerçekten faydalı.2 günde 1 kilo fayda etti.ama tatlı yemiyorum reglimin ilk günü canım çekince gün kurusu kayısı yedim sabahta bir tane incir.ekmek yemedim.bakalım ne kadar dayanabilicem.diyet değilde hayat biçimimizi değiştirmeliyiz.yoksa ben dayanamıyorum kendimi kasmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…