- Konu Sahibi montesorri
-
merhaba bana.bugün benim doğum günüm .
umarım bundan sonra hayatım daha sağlıklı daha fit göbeksiz hayırlı bir hayat olur :))))
teşekkür ederim.elma diyeti nasıl ki.geçmiş olsun bu arada.Doğum gününüz kutlu olsun nice yıllara :) Benimde sizin gibi kafam karışık ve çok mutsuzum. 1.5 yılda anti depresanın etkisi var mıdır bilmiyorum 12 kilo aldım.Ağlıyorum kendimi tutup diyette yapamıyorum.63kg. ile başladım 3 kilo versem diyordum 75 kg oldumBen nasipse elma diyetine başlıyorum yarın inş. bu diyeti devam ettiririm. Rezil oluyorum başlayıp başlayıp bitiremiyorum.
teşekkür ederim.elma diyeti nasıl ki.geçmiş olsun bu arada.
ben de yarın başka bir ben olucam yine kafaya taktım :)
başaracağız bu işi.
bence akşam yememeyi dene çok diyet yapamazsan mesela akşam 16.30-17.00 gibi yemeğini yemiş ol.bence bu kiloyu korumaya yarıyor.en azından gündüz yesende gece onu yakar vücut ekstra kilo almazsın.
ben bu ara sapıttım.birde regl olucam iyice ipin ucu kaçtı.ama akşam yemiyorum hala aynıyım.tok 61 geliyorum.
baya baya yiyorum çikolatadır,simittir,birde kaçamak yaptım diyip daha da abartıyorum nasıl olsa kaçtı ucu diye
birde kaçamaklarını sabah saatlerinde yap :))
ben bu ara bu şeyda coşkuna taktım kafayı.en azından kadının vücudu beni motive ediyor :)
göbeksiz yeni bir ben istiyorum :)
elma diyeti şöyle
sabah:
2 dilim kepek ekmeği
biraz peynir 3-5 zeytin
salatalık domates
hergün kahvaltı aynı
1.gün 1kg.elma
2.gün 1,5 kg elma
3. gün 2kg elma
4.gün 2kg. elma
5.gün 1,5 kg elma
6. gün 1kg. elma ve bitiyoooo
1 günlük aradan sonra tekrar başlanabilir.ben haftada bir kere tartılmayı düşünüyorum pazar günleri 15kg vermem lazım.[/QUOT
kusura bakma ama çok şaşırdım :)bir günde o kadar meyve çok değil mi?meyve şekerinin de normal şekerden daha tehlikeli olduğunu söylüyorlar.hatta diyet esnasında çok fazla kilo fazlası olanlar belirli bir süre meyve bile yemesin diyorlar.
ben bunu yapamam senin şevkini kırmak istemem ama başka önerin varsa beraber onu yapalım daha fazla araştıralım mesela ayça kayanın diyetini hiç duydunmu bilmiyorum ama o olabilir geliyor.bir araştır istersen.
Birbirimize destek olalım ne olur bu sefer başarayım , başaralım !
ben varım.ama bugün okulda bisküvi ikram ettiler onu yedimonu yedim diye akşam eve gelince bir güzel yedim.
ama aklıma yeniden koydum etrafımdaki kızlar hepsi 50 kilo.moral bozucu.hemde yaz geliyor.kışın kıyafetler kalın bişey belli olmasa da yazın kocaman bir göbekle gezmek istemiyorum.başaralım bu işi ortak :)))kaçsın gitsin bizden kilolar.
senin boy,kilo kaç?
ben de akşama kadar aç durdum eşim pizza almış bi güzel onu yedim :) benim boyum 1.64 cm kilom 75 ne güzel doğumdan sonra bile 60 kg. dım şimdi niye böyle oldumv yaaaaaaaaaaaaaaagitsin kilolar bi daha dageri gelmesinler inş.
başaracağız buna eminim istiyoruz çünkü)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?