- Konu Sahibi montesorri
başlıktan da anlaşılacağı üzere kafam karışık sabah akşam bu kk okuyorum bir sürü bilgi edindim.hatta karatay diyetine sayfasına yazmaya başladım.ama devamını getiremedim.kızlardan utanıyor o başlığa gidemiyorum.kendimi neden toplayamıyorum bilmiyorum.bende zayıflamak istiyorum.30kilo 40kilo verenler var.helal olsun valla.ben 10 kilo vermiyorum.aksine bu ara saldırırcasına yemek yiyorum.
tatlıdan vazgeçemiyorum.
tuzu önceden yemeğin tadına bakmadan katardım şimdi o alışkanlığımı düzelttim.tuzsuz olsa bile katmıyorum.
çayı şekersiz içiyorum.
ama her gün düzenli olarak simit yiyorum
161.boyum 60 kiloyum.
kilom göbeğimde birikmiş durumda rahat beş aylık hamile gibi duruyorum
karın kaslarım hiç yok galiba.
elma tipi bir şişmanım üstüm altıma göre daha iri.
mesela omuzlarım geniş ve iri.60kilonun neresi iri diyebilirsiniz ama kalıplı derler ya ben onlardanım
üst beden 40 alt beden kotta 27 giyorum.kumaş,38,36.
önceden üst 42ydi. aslında üsttede bahsettiklerim aslında benim zamanla birden olmasa da beni bir beden küçülttü.
yani sizden göbeği diyetle küçüktebilirmiyim diye bilgi almak istiyorum.
aslında yoğurt iyi diyorlar.ama ligt yoğurtmuş ben hazır yoğurt sevmem ki.
evdekinden yesem olur mu ki.
birde şeyda coşkun var onu takip ediyorum ama daha denemek nasip olmadı.
birde akşam yemek yememek işe yarıyor kızlar.
buraya arada gelip derdimi dökecem artık.benle bildiklerini paylaşmak isteyenler olursa başım gözüm üstüne beraber bildiklerimizi paylaşırız.

tatlıdan vazgeçemiyorum.
tuzu önceden yemeğin tadına bakmadan katardım şimdi o alışkanlığımı düzelttim.tuzsuz olsa bile katmıyorum.
çayı şekersiz içiyorum.
ama her gün düzenli olarak simit yiyorum

161.boyum 60 kiloyum.
kilom göbeğimde birikmiş durumda rahat beş aylık hamile gibi duruyorum

karın kaslarım hiç yok galiba.
elma tipi bir şişmanım üstüm altıma göre daha iri.
mesela omuzlarım geniş ve iri.60kilonun neresi iri diyebilirsiniz ama kalıplı derler ya ben onlardanım

üst beden 40 alt beden kotta 27 giyorum.kumaş,38,36.
önceden üst 42ydi. aslında üsttede bahsettiklerim aslında benim zamanla birden olmasa da beni bir beden küçülttü.
yani sizden göbeği diyetle küçüktebilirmiyim diye bilgi almak istiyorum.
aslında yoğurt iyi diyorlar.ama ligt yoğurtmuş ben hazır yoğurt sevmem ki.
evdekinden yesem olur mu ki.
birde şeyda coşkun var onu takip ediyorum ama daha denemek nasip olmadı.
birde akşam yemek yememek işe yarıyor kızlar.
buraya arada gelip derdimi dökecem artık.benle bildiklerini paylaşmak isteyenler olursa başım gözüm üstüne beraber bildiklerimizi paylaşırız.