• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafası yamuk

kbrmd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2022
2
0
1
28
Arkadaşlar 1 buçuk aylık bebeğim var ilk hafta bilmiyorduk hep sol tarafa yatırdık bana dönük olsun diye sonra öğrendim kafayı çevirmek lazımmış artık çeviriyorum ama kafası yamulmuş yattığı taraf düzleşmiş şimdi ne yapmam gerekiyor düzelir mi ? Düzenlene kadar sağ tarafa mı yatırmalıyım yoksa dönüşümlü mü yapayım bilemedim

Düz kafa yastığı alın. Daha küçük düzelir kafası sürekli sağa yatirirsaniz bu sefer sivri durur iki yandan basık. Dönüşümlü sırt üstü sağa sola çevirin devamlı. Bebekleri tek tarafa yatırmak hem kafa şeklinden hemde o kısmını ağırlıklı kullanmasına sebep olur bizimkinde kafa problemi yok ama doktor sizi hep sağdan mi görüyor sola çeviriyorum kafasını yine sağa atıyor demişti birazda soldan görsün sizi demişti besigin seklini değiştirerek çözüm bulduk

Bebeklerin kafası en hassas oldukları bölge bence kontrole gittiğinizde doktorunuza gösterip ondan yastık vs konusunda bilgi alın.

Back
X