• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tomografi sonuc bebek için 🥺

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cngz44
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cngz44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
548
210
33
30
Kızlar oğlum dekolman doğum oldu 7 aylık doğdu oksijensiz kaldı yaşamaz dediler ama hayatta şuan 7 buçuk aylık düzeltilmiş 5 buçuk aylık sağ sola dönüyor emeklemeye çalışıyoe yattığı yerden kafasını rahatça kaldırıyor seslere tepkisi var sürekli gülüyor oynuyor yabancı tanıdık ayırt ediyor yürüteçe koyuyor annem arada gidiyor baya baya ek gıda alıyor boyu 72 cm 9 kg ve 2 hafta önce altta iki tane diş çıkarttı herşey gazet güzel ama tomografi sonucunda bir sürü kötü şey var hidrosefali yazıyor beyinde küçülme yazıyor bir sürü şey gözlerde bozukluj yazıyor bu nasıl oluyor ben bilmiyorum beyin odakcığında hasar yazıyor hasar olsa bunları nasıl yapabiliyor yada yaptıklarını zamanla kayıp mı edecek

Sonuc bu

Eklentiler

• 73b9c8aa-0ff1-48ce-bdf0-19ff87afbc74.webp
    73b9c8aa-0ff1-48ce-bdf0-19ff87afbc74.webp
    53,3 KB · Görüntüleme: 24
Çok geçmiş olsun. Doktorunuzla görüştünüz mü tekrar? Acil şifalar diliyorum. Bir fikrim yok ama başlığınız güncel kalsın diye yazıyorum.

Geçmiş olsun, Fikrim yok başlık yukarıda kalsın

Bebeğinizin baş çevresi büyük mü?
Bening eksternal hidrosefali dediği büyük kafalı bebeklerde olabiliyor
Bunun olağan bir durum mu beyin kuculmesi mi olduğu 2 yaşından sonra mr ile kontrol ediliyor
Önemli olan bebeğin zamanında dönme emekleme yürüme vb şeyleri yapması ( diye biliyorum nöroloji Dr söylediği kadarıyla)
Diğerlerini okuyamıyorum belirgin değil
Benim bebeğimin baş çevresi büyük bizde de var bu

Back
X