Kafasından Bebek Fikrini Atamayıp,Stres Yapmamaya Çabalayanlar!!!Burdayız....

sekerlizuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2010
78
0
36
Bursa
Biraz karışık bir başlık ama biliyoruz ki hepimiz aynı durumdayız.Bebeklerimizi 4 gözle bekliyoruz ve hemen istiyoruz diyorsanız hadiyin burda bebek özlemini haykıralım....

aslında stres yapmıyor gibi gözüküyorum ama biliyorumki olmuyor bir an önce anne olmak istiyorum hayırlısıyla.tedavi süreci içindeyiz.beklemeek o kadar zor geliyor ki.bu ay dua edelim birbirimize

aslında stres yapmıyor gibi gözüküyorum ama biliyorumki olmuyor bir an önce anne olmak istiyorum hayırlısıyla.tedavi süreci içindeyiz.beklemeek o kadar zor geliyor ki.bu ay dua edelim birbirimize
Canım hep dua ediyorum inan hepimiz ve tüm olmayanlar için.Allah düşmanıma bile bu çileyi yaşatmasın.Yaşatmasın ki anneliğin merhametiyle belki iyi olur diye dua ediyorum hep.Stres yapma,kafana takma falan tamam ama ya varsa,ya tutmuşsa bunlar daha çok beynimde yer etmiş durumda.
Bu arada ne zamandır tedavi görüyosun?

canım iki yıllık evliyim.bir yıldır çocuk istiyoruz.eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu üç ay önce benim de progesteronum çok düşük çıktı ilaç kullanıyorum bu ay tüplerime baktıracağım inşuğraşlarımızı boşa çıkarmaz Rabbim inş.hepimize en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar verir.

her ay kendimizi hazırlıyoruz.Tamam bu ay hiç düşünmüycem diyoruz ama nedense adet günü yaklaştıkça evde gebelik testler biriktiriyorum göya kafama takmıyorum.Biz bu stresten nasıl kurtulucaz anlamadım.
2 aydır yumurtlama problemı yasıorum bu stres yüzünden hastalanamıyorum bile.Allah sonumuzu hayır etsin.Dualarım hepinize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…