• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kafasini kaldirip bakmiyor:(

Gece vakti yanından geçerken reflektörlü yelek giy.

Konuşsana adamla arkadaşım. Başka nasıl dikkat çekicen? Fiziğini beğeniyorsa zaten dikkatini çekmişsindir. Eğer beğenmiyorsa konuşup ona kendini fark ettireceksin. Öyle armut piş ağzıma düş yok.

Adam senden etkilenmemiş yahu işte hala nasıl etkilerim diyorsun.Senin birşey yapmana gerek yok adam ilgilenecek olsa ilgilenirdi zaten.Özel bir yöntemi yok bunun.Ne yapacaksin olmadığın biri gibi mi davranacaksin?1 ay önce evli patron şimdi bu ne bu illa ki birini bulayim merakı anlamadım ki.

off bilmiyosabuz susun o halde.fikri olan yazsin dedim nasil etkilerim bi dusuncesi yontemi olan yazsin dedim.her konuya yazmak zorunda degilsiniz.yazmayin fikriniz yoksa.yok begenmemis de illa ayarlicak miymisim da..evet sana ne acaba

Konuşsana adamla arkadaşım. Başka nasıl dikkat çekicen? Fiziğini beğeniyorsa zaten dikkatini çekmişsindir. Eğer beğenmiyorsa konuşup ona kendini fark ettireceksin. Öyle armut piş ağzıma düş yok.
utaniyorum:(

off bilmiyosabuz susun o halde.fikri olan yazsin dedim nasil etkilerim bi dusuncesi yontemi olan yazsin dedim.her konuya yazmak zorunda degilsiniz.yazmayin fikriniz yoksa.yok begenmemis de illa ayarlicak miymisim da..evet sana ne acaba
Fikrimizi yazıyoruz iste.Adam kafasını kaldırıp bakmiyorsa ETKİLEYEMEZSİN.Soruyu soruyorsan sanane deme hakkını kaybediyorsun.İlla kı senin hoşuna gidecek cevabımı yazalım.

Allahta seni güldürsün:)))gece gece güldüm..konuya gelince konuşmakla başlayabilirsin bi şekilde iletişime geç.gerisi gelir yada gelmez.o şekilde yön verirsin

Back
X