Ben surat asmadım. Evime geldiklerinde de iyi davrandım. Ama sonuç ne oldu iftara çağırmıştım. Sonradan eşime keşke gelmwseydim demiş kayınvalidem. Nedeni de eşime ait olan daireyi diğer oğluna vermek istediğini söyledi benim evimde diğer misafire. Eşime söyledim doğal olarak bunu. O da keşke gelmwseydim Size demiş.Birebir aynilarink ben yasadim.ne zmana evlerine gitsem surat asarlardi.ailemk ne yemege aldilar ne ölüde ne diride yanimdalardi.ben hicbirienin telefonunu acmiyorum aramiyorum evime geldiklerinde bende surat asiyorum.esimde umrumda degil. Beni rezil ettiler tum cevreme
Simdj demesinler gelinimjz var
Keşke okumasaymışsınız. Takı değildi tek problemim anneme söyledikleri ve insanların yanında bana karşı tutumlarıydıOkudum ve pişmanım
Size takmadilarsa takmadilar eşinize neden kiziyorsunuz
Keşke okumasaymışsınız. Takı değildi tek problemim anneme söyledikleri ve insanların yanında bana karşı tutumlarıydı
Aynen şuan olsa almazdım. Hani elalem ne der olayını ben de yaptım.Böyle sorunlar yasamamak icin en iyisi çeyiz olaylarina düğün olaylarina girismemek. Hem paraniz yok hem takı alıyorsunuz neden yani ? Esiniz evet süreci yönetememis ama su an sizin yaninizda sizi destekliyor. Siz kimseyle görüsmüyormussunuz zaten bazen eldekiyle yetinmek gerekiyor.
Evet bunu eşime sordum ve istenmediğimi söyledim ama o öyle olmadığını söylüyor. Tabi tüm yaşananlarda yanımda olmadığı için haklı olarakÜzülün diye söylemiyorum ama belliki istenmeyen gelindiniz, ben bu gibi durumlarda erkekleri suçlayamıyorum, bir şeyleri yapmaları için zorla yakalarına yapışamazdı. Şayet görüşmeniz için ve iletişim konusunda sizi zorlamıyorsa sorun etmeyin,bunlara takılıp kalmayın, üç günlük dünya sallayın gitsin.
Seviyorum ama demişler eşinize neden kızıyorsunuz diye. O tanıyordu ailesini ona göre yönlendirebilridi bazı şeyleri. En azından bu kadar sorun olmazdı diye düşünüyorum.Eşinizi seviyorsanız sadece eşinizle muhatap olun, Ailesinin hiçbir şeye karıştırmayın
Teşekkür ederim. Hepimizin yardımcısı olsun. Ben Fazla takıyorum bazı şeyleriErkeklerin genel durumu bu sadece senin eşin değil emin ol buna. Münkün olduğunca uzak kal cahil insanlardan. Ama eşini seviyorsan ilişkini yıpratma derim. Allah yardımcın olsun
Tabiki öyle değil diyecek, kendince durumu kurtarmaya çalışıyor. E siz sevip evlendiyseniz, onların istemiyor olmaları çokta tın yani bana göre :)Evet bunu eşime sordum ve istenmediğimi söyledim ama o öyle olmadığını söylüyor. Tabi tüm yaşananlarda yanımda olmadığı için haklı olarak
İnsanların ağzı malum torba değil. Keşke olsa da büzebilsek. Tabi ki takıları da Problem ettim etmedim demedim.O zaman annenize laf soyletmeseydiniz
Geçmiş hiçbir zaman unutulmaz
Yazınizın yüzde 90i takilardan olan sikayet
Esinizin sizi kandırdığını düşünüyorsunuz. Ailesi istemiyorsa başta söyleseydi beklentiye girmezdiniz. Maddi yada manevi olarak belki nişan sürecinde ayrılırsınız. Ailesinin bu tutumu devam ediyor. Başka geline gelince ballar börekler, size gelince sümüklü mendil çok görüyorlar. Eşinizin gözünü açmaya çalışıyorsunuz ama eşiniz ezik, sessiz, ne isterlerse yaparlar gibi bir durum var. Siniriniz eşinizin herseyi halı altına süpurmesi diye düşünüyorum.Seviyorum ama demişler eşinize neden kızıyorsunuz diye. O tanıyordu ailesini ona göre yönlendirebilridi bazı şeyleri. En azından bu kadar sorun olmazdı diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?