kafaya takma derlerdi kızardım!!!

ElifZehra_

İlahi Adalette Zaman Aşımı Yoktur..
Kayıtlı Üye
20 Mart 2012
277
22
118
ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor

tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallahhh... vee isteyen herkese nasip etsin:49::49::49:

tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almak nasip etsin inşallahhh... vee isteyen herkese nasip etsin:49::49::49:

Saol canım ya yeni geldim Dr.'dan 15 gün sonra tekrar cagırdı. cok tuhafım ya karmakarısık :) Allah herkeze nasip etsin ya kafaya takmamak ne kadar da önemliymiş direk işe yaradı. cıkarmak lazım düşünceden demekki.

ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor[/QUO

:nazar:

cok mutlu oldum senin adına Allah tamamına erdirsin inşallah kucagına almak nasip etsin ve tüm hamilelerin
tekrar hayırlı olsun..

tebrik ederim öncelikle:46: peki nasıl çıkardın aklından:( hamile kalmak için uyguladığın bi kür,veya yaptığın herhangi bişey var mıydı:17: ne kadar zamanda oldu? çk soru sordum ama merak ettim napıım:1:

öncelikle hayırlı olsun cnm.sağlıkla doğsun bebeğin.şuan bende aynen senin eskiden düşündüğün gibi düşünüyorum.nasıl aklımdan çıkarıyımkii..adet olduğumda acaba bu ay hangi kürü yapsam ne yesem ne içsem nasıl değerlendirsem diye düşünüyorum.Allahım sabır versin .bizlere de dua et nolur.bide kaçıncı ayında oldu?

ya kafaya takmassan olur diyenlere hep gıcık olmusumdur nasıl takmıycam yaa derken cidden takmadım ilkkez bu ay ya aklıma bile getirmedim amaaan dedim resmen ve aylaaaar sonra bu hamileyim çok şükür beta hcg 607,4 çıktı Allah herkeze nasip etsin atın kafanızdan çıkarınn tamamenn olursa olur olmazsa olmaz deyin ya cidden işe yarıyor

Bunu ben hep söyledim hep te söyleyeceğim.Kesinlikle doğru.Ben korunmasız 2.ayda hamile kaldım ve kendime 1 sene vermiştim.Olmazsa da sağlık olsun dedim.Hatta olunca da sevinçten çok şaşkınlık vardı,bu kadar erken beklemiyordum..Çok şükür herşey normal,Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Ve burdan tekrar hamile kalmak isteyen arkadaşlara seslenmek istiyorum.Lütfen ama lütfen"adetim gecikecek mi,bu ay ki belirtilerim acaba hamilelik göstergesi mi vs.gibi düşünceleri lütfen atın kafanızdan ve akışına bırakın..

Allahın izniyle bebişiniz hiç ummadığınız bir anda size tutunacaktır...Böyle çok tecrübe var çünkü..

evet yaa herkes öyle söylüyo,bu ay kendi evime taşıncam allahın izniyle,o yüzden başka şeylere meşgul olcam ayrıca çok da heyecanlıyım,inşallah olur:52: hamilelerin duaları kabul olurmuş,bizlere çok dua edin nolur:16:

tebrik ederim öncelikle:46: peki nasıl çıkardın aklından:( hamile kalmak için uyguladığın bi kür,veya yaptığın herhangi bişey var mıydı:17: ne kadar zamanda oldu? çk soru sordum ama merak ettim napıım:1:

ah canım bende burda ne kürü gördüysem denedim bal çörek otu falan zar zor yaptım ama hiiiç işe yaramadı kafayı yicektim ya daha adet günüm gelmeden kaaaç kez test yaptırdım kanda ama yok yok yok... hatta en son gecen ay martın 25 adet oldum çok ağladım.

ve HER AY BİRÇOK BELİRTİ yaşıyordum baş dönmesi mide bulantısı falan hersey hemde herseyy ama hep cok istemekten oluyormus sonra bi bakıyorum ki adet olmusum :(( son adet günü o gün ama yeter dedim artık içimden olmuycak belli diye düşünmeye artık başladım ve bu ay aklıma bıle getirmedim eşimde üzülüyor cunki ve cidden hiç takmadım ya günler gectikçe heyecandan duramayan ben gitmiş yerine nasılsa oluycak diyen biri gelmiş adet günümde bıle hiç heyecan yapmadım:50:

inan ki kafadan attıgım için kendime bile mutluluk geldi ve bir baktım bu ay hamileyim :nazar:ve hiç bir belirti yok:nazar: . Nolur kafanızdan cıkarın kendimi cok yıprattım ben ama silkelendim en son ya cok şükür ve diyenler doğru diyormuş evet kesinlikle böyle yapmak lazım.

Son düzenleme:
evet yaa herkes öyle söylüyo,bu ay kendi evime taşıncam allahın izniyle,o yüzden başka şeylere meşgul olcam ayrıca çok da heyecanlıyım,inşallah olur:52: hamilelerin duaları kabul olurmuş,bizlere çok dua edin nolur:16:

aklına bile getirme unut bebek istediğini ben arkadasımla haziran ayında havuza gitme planı bile yapmıstım nasılsa olmuyor bari yüzerim dedim :)

Son düzenleme:

evet gerçekten doğru canım..hayırlı olsun:nazar::nazar:

gözün aydın canım:nazar:
bu ay bende kafamdan atmayı deniyorum umarım işe yarar

inşallah canım bak bunun neticesini alıcaksın bu ay olmazsa başka bi ay cunki kesinlikle doğruymus bu yontem. ben o kadar kafamdan cıkardım ki bir aydır buraya bile girmedim o kadara kadar yani :)

ah canım ah bu kadar içimizde bebek aşkı varken
eşimiz her adet günü oldumu olmadımı diye gözümüzün içine bakarken
bütün arkadaşlarımızın olup biz onlara imrenerek bakarken
etraftaki herkes bebek yokmu diye sorarken
aylar yıllar geçiyor ve yaşımız daha da ilerlerken
denediğimiz hiç bir şey fayda vermezken
ve sorun olmadığı halde hamile kalamazken
kafaya takmamak mümkünmü.
okadar çok denedimki ben kafaya takmamayı olmadı
ama düşünüyorumda korunmayı bıraktığım ilk zamanlarda hiç kafaya takmazdım hatta gebe kaldım diye korkardım adetim geçince.
ve bizim allaha şükür bir sorunumuz yok.o ilk zamanlar kafaya takmazken olurdu olsaydı.
ve ne stresli insanların bebeği oluyor.ve tüp bebek yapanlar heralde en stresli olanlardır ama başarı şansı yüksek sonuçta dışardanda konulsa hazırlanmış embriyo strese bağlı düşse
onlar her daim stresli acaba tutacakmı tutmayacakmı diye.ama tabiki çok haklısın en güzeli akışına bırakmak belki kafaya takarak hormonlarımızı bozuyoruz.
ama en önemlisi stres olsa da olmasa da zamanı geldiğinde olacak allah ol dediğinde.

ah canım ah bu kadar içimizde bebek aşkı varken
eşimiz her adet günü oldumu olmadımı diye gözümüzün içine bakarken
bütün arkadaşlarımızın olup biz onlara imrenerek bakarken
etraftaki herkes bebek yokmu diye sorarken
aylar yıllar geçiyor ve yaşımız daha da ilerlerken
denediğimiz hiç bir şey fayda vermezken
ve sorun olmadığı halde hamile kalamazken
kafaya takmamak mümkünmü.
okadar çok denedimki ben kafaya takmamayı olmadı
ama düşünüyorumda korunmayı bıraktığım ilk zamanlarda hiç kafaya takmazdım hatta gebe kaldım diye korkardım adetim geçince.
ve bizim allaha şükür bir sorunumuz yok.o ilk zamanlar kafaya takmazken olurdu olsaydı.
ve ne stresli insanların bebeği oluyor.ve tüp bebek yapanlar heralde en stresli olanlardır ama başarı şansı yüksek sonuçta dışardanda konulsa hazırlanmış embriyo strese bağlı düşse
onlar her daim stresli acaba tutacakmı tutmayacakmı diye.ama tabiki çok haklısın en güzeli akışına bırakmak belki kafaya takarak hormonlarımızı bozuyoruz.
ama en önemlisi stres olsa da olmasa da zamanı geldiğinde olacak allah ol dediğinde.

canım ya :( üst kısma bende katılıyorum her ay eşim için ayrı üzülüyodum cünki belli etmemeye çalısıyodu bana ve bir evde cocuk sevdimi cok kötü oluyordum. ya senın adına cok üzüldüm rabbim sana da nasip etsin en zoruda problem yokken olmaması herhelde :( ne yazıcagımı bılemedim rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin alt komsumda 13. yıl onun için cok dua ediyorum :(

sadece akışına bırakmak insanı daha mutlu ediyor kafaya takmaktan ağlamaktan zaten yoruluyo insan ya :(

canım ya :( üst kısma bende katılıyorum her ay eşim için ayrı üzülüyodum cünki belli etmemeye çalısıyodu bana ve bir evde cocuk sevdimi cok kötü oluyordum. ya senın adına cok üzüldüm rabbim sana da nasip etsin en zoruda problem yokken olmaması herhelde :( ne yazıcagımı bılemedim rabbim sanada hayırlı evlatlar nasip etsin alt komsumda 13. yıl onun için cok dua ediyorum :(

sadece akışına bırakmak insanı daha mutlu ediyor kafaya takmaktan ağlamaktan zaten yoruluyo insan ya :(

canımbenim çok teşekkür ederim çok güzel dua etmişsin benim için.
allah dualarının karşılığını sana en güzel şekilde çevirsin.
ve bebişin kucağına sağlıcakla gelsin
dediğin gibi bi yerden sonra sanırım hiçbirşey canını acıtmıyor insanın.
benimde 1,5sene oldu bebiş isteyeli çok değil tabi ki allaha şükürler olsun senelerce bekleyenler var.
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

Allah kucağınıza almayı da ,mutlu mesut büyütmeyi de nasip etsin :1::1: Bebişinizle mutlu güzel günler :1: :emir_bebek:

tebrik ederim, allah sağlıklı doğum nasip etsin, gerçekten amannnn olursa olur olmazsa olmaz diyince oluyor aynısı banada oldu :)))

canımbenim çok teşekkür ederim çok güzel dua etmişsin benim için.
allah dualarının karşılığını sana en güzel şekilde çevirsin.
ve bebişin kucağına sağlıcakla gelsin
dediğin gibi bi yerden sonra sanırım hiçbirşey canını acıtmıyor insanın.
benimde 1,5sene oldu bebiş isteyeli çok değil tabi ki allaha şükürler olsun senelerce bekleyenler var.
allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

canımsın ya vallahi bak imza kısmından kaldırdım gebelik takvimimi boşver dedim ya herkez görüyor nispet yapar gibi senin yazdıkların baya içime oturdu canm :(

aynen canım ya ama o GEÇİŞİ yapmak biraz zor oluyor kabul etmek lazım ama kafada bitiyormuş iş kesin kararlıyım bu konuda ( tabi problem yoksa)

Back
X